ivo77 написа:Айде честито на ЦСКА и Литекс. Въртяха, сукаха, реваха..върнаха ги.
Аз доколкото разбрах отборите от В група са поканени за профи лиценз-не за А ..за Б група!Ако изпълнят критериите.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ivo77 написа:Айде честито на ЦСКА и Литекс. Въртяха, сукаха, реваха..върнаха ги.
icko65 написа:ivo77 написа:Айде честито на ЦСКА и Литекс. Въртяха, сукаха, реваха..върнаха ги.
Аз доколкото разбрах отборите от В група са поканени за профи лиценз-не за А ..за Б група!Ако изпълнят критериите.
1Neutralen написа:По точка 2, няма безплатен обяд. Ако искаш да има качество, ще трябва да си платиш! Нека да си остане платено, но и да има опция да се излъчва Б група.

Велислав Вуцов написа:Голям смях, хахахха. 5 години ни убеждаваха, че единственият начин да се подобри българският футбол е намаляне на отборите до 12-10. Дори вие, драскачите в ГОНГ ревахте да се намалят отборите. И сега какво? Искат/те увеличениеПреди не ви бъркаше, защото си искахте да си играете там ЦСКА , Левски , Славия, Локо , Литекс, а другите провинциални отборчета да си седят в Б група. Ама сега като ЦСКА, Локо, Литекс си получиха заслуженото и си отидоха на полагащите места във футболната йерархия, сега почнахте пак да ревете и искате увеличение на групата и вкарването им насила пак в елита. Колко са смешни всички фенове "глори хънтъри" на сините и червените гниди.
PFC Litex написа:Ограничете дискусията до ниво поредното бъркане на л@йното, защото ако някой очаква, след каквато и да е промяна да се повиши нивото много, много се е излъгал.
milen.hristov написа:Велислав Вуцов написа:Голям смях, хахахха. 5 години ни убеждаваха, че единственият начин да се подобри българският футбол е намаляне на отборите до 12-10. Дори вие, драскачите в ГОНГ ревахте да се намалят отборите. И сега какво? Искат/те увеличениеПреди не ви бъркаше, защото си искахте да си играете там ЦСКА , Левски , Славия, Локо , Литекс, а другите провинциални отборчета да си седят в Б група. Ама сега като ЦСКА, Локо, Литекс си получиха заслуженото и си отидоха на полагащите места във футболната йерархия, сега почнахте пак да ревете и искате увеличение на групата и вкарването им насила пак в елита. Колко са смешни всички фенове "глори хънтъри" на сините и червените гниди.
Аз бях един от тези, които искаха А група с 10 отбора, но се осъзнах като видях каква скука е 10 отбора да играят по н пъти на сезон.
milen.hristov написа:Велислав Вуцов написа:Голям смях, хахахха. 5 години ни убеждаваха, че единственият начин да се подобри българският футбол е намаляне на отборите до 12-10. Дори вие, драскачите в ГОНГ ревахте да се намалят отборите. И сега какво? Искат/те увеличениеПреди не ви бъркаше, защото си искахте да си играете там ЦСКА , Левски , Славия, Локо , Литекс, а другите провинциални отборчета да си седят в Б група. Ама сега като ЦСКА, Локо, Литекс си получиха заслуженото и си отидоха на полагащите места във футболната йерархия, сега почнахте пак да ревете и искате увеличение на групата и вкарването им насила пак в елита. Колко са смешни всички фенове "глори хънтъри" на сините и червените гниди.
Аз бях един от тези, които искаха А група с 10 отбора, но се осъзнах като видях каква скука е 10 отбора да играят по н пъти на сезон.

Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта