БФС наказа Козмин Моци с 1 мач и 300 лв глоба
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сурово наказание за Моци?
Моци няма нарушение за ЖК, всичките са му за директно изгонване!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Teo написа:IvailoRz написа:Teo написа:IvailoRz написа:Случвало ли се е ? Не ...значи не е такъв голям "престъпник"..
С тези действия които показва е въпрос на време някой да остане без глава![]()
И да за мен влиза престъпно, защото рискова здравето на противников състезател.
И получава съответния картон...всичко е ок. За сметка на това е добър защитник, горящ и раздаващ се всеки мач...поне за нас е такъв.Нормално е другите да не го харесват.
Друго искам да знам....имаше ли контакт днес за да му даде директен ЧК ..?
ТО ако имаше контакт, Роман щеше си търси крака по терена![]()
@ За КАРАТИСТА нямаше дори и жълт картон за влизането на Николич. Виж му крака къде е, това нормално положение ли е при скачане за висока топка?
Не...дори там съм по-склонен на такива мерки ,отколкото това днес ...за мен днешното е жълт картон,щом няма контакт.Все пак може и да бъркам..
IvailoRz написа:Teo написа:IvailoRz написа:Teo написа:IvailoRz написа:Случвало ли се е ? Не ...значи не е такъв голям "престъпник"..
И получава съответния картон...всичко е ок. За сметка на това е добър защитник, горящ и раздаващ се всеки мач...поне за нас е такъв.Нормално е другите да не го харесват.
ТО ако имаше контакт, Роман щеше си търси крака по терена![]()
@ За КАРАТИСТА нямаше дори и жълт картон за влизането на Николич. Виж му крака къде е, това нормално положение ли е при скачане за висока топка?
Не...дори там съм по-склонен на такива мерки ,отколкото това днес ...за мен днешното е жълт картон,щом няма контакт.Все пак може и да бъркам..
Ти май четеш различен съдийски правилник ми се струва... да си чувал ''за опасна игра, която рискова здравето на противников състезател''?
- Черният козел
- Контакти:
IvailoRz написа:Teo написа:IvailoRz написа:Случвало ли се е ? Не ...значи не е такъв голям "престъпник"..
Ти идиот ли си ! Някой насочва пистолет срещу теб,не улучва-слава богу и всичко е о.к

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Разбира се, че има контакт, ти кьорав ли си? Не виждаш ли как се огъна крака на Роман? Добре, че е здрав и не му поддаде крака, че горе-долу приключваше заради някакъв мамалигар, който е толериран от нашите съдии...Българските съдии са виновни за грубата игра на Моци, който се мисли за полубожество и прави такива влизания. Днес, отново беше на път да бъде пожален, добре че 4ият съдия видя повторението и спаси онзи п****** главния съдия. Ама така е. Това е положението в А група:

Последна промяна от bilyaletdinov на 22 фев 2016 00:22, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
Тук за малко да осакати Георги Андонов от Берое. Не му дадоха дори и жълт.

riddler написа:Тук за малко да осакати Георги Андонов от Берое. Не му дадоха дори и жълт.
+1 за снимката...

@ На тоя трябва да му се направи албум и да му се занесе в дисциплинарната комисия

Не бе това е нормално влизане какво.. пак с бутоните напред.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Teo написа:@ На тоя трябва да му се направи албум и да му се занесе в дисциплинарната комисия![]()
Доста голям албум ще се получи...половината му такива влизания не се свирят от бг съдиите.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
bilyaletdinov написа:Teo написа:@ На тоя трябва да му се направи албум и да му се занесе в дисциплинарната комисия![]()
Доста голям албум ще се получи...половината му такива влизания не се свирят от бг съдиите.
Някой като остане без глава ще се сетят, че тоя е анти-футболист /карате или ръгби му се повече отдава/

@ За такива влизания трябват сурови наказания и голяма глоба, че да се научи... а човек се учи като го накажат брутално и му бръкнат в джоба

Да се надяваме, че няма да откаже някое наше момче рано, рано от футбола. Мен това ме притеснява.
Винаги набира скорост и скача с бутоните напред без да мисли... а съдиите си затварят очите, щото тоя го богопомазаха след ония дузпи.
@ На тоя всяко влизане му е за ЧК...
Последна промяна от Teo на 22 фев 2016 00:36, променено общо 1 път.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Няма значение дали е българин или чужденец, в крайна сметка с това си изкарват хляба и трябва да се пазят. Друг въпрос е, че Моци прави тези балтии само в България, а в Европа си играе изключително чисто, защо ли?
Върни се в “Футбол - България”