С тези предпоставки сме тръгнали за ШЛ да мечтаем, за успехи в ЕКТ, за силни квалификации на националния(частен мениджърски) отбор и т.н.
Да се смее ли човек, да плаче ли?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Странджата написа:... Всичко ще е наред, не се тревожете - под мъдрото ръоводство на БФС нашият футбол ще преуспява - от четвърти в света амело се домогва и до четвърти и на Балканите (става дума за Европейските Балкани - разни там Албании, Сърбии, Македонии, Босни, Черни гори не са ни от ранга).
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Осветлението се слага бързо и не е много скъпо.Раковата организация да помисли за терените,трибуните и гостуващите клетки.Редно е държавата чрез закони,данъчни облекчения и прочие да подпомогне всички собственици на отбори.Повечето от президентите калкулират и не им се отделя инвестици в база,стадион,ДЮШ.
mozart написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Осветлението се слага бързо и не е много скъпо.Раковата организация да помисли за терените,трибуните и гостуващите клетки.Редно е държавата чрез закони,данъчни облекчения и прочие да подпомогне всички собственици на отбори.Повечето от президентите калкулират и не им се отделя инвестици в база,стадион,ДЮШ.
Колко бързо се слага осветлението? Нашето в Разград го правиха 4 месеца и не ме разбирай погрешно, пилоните ги вдигнаха за нула време, лампите също ги монтираха за 2 дена и още толкова за настройка. Забравяш бумащината, копане за кабели, захранвания, разрешителни, проекти. Ако бумащината е подготвена и всички разрешителни са на лице става бързо, но защо си мисля че клубовете не са почнали още. На лято отново ще се играят мачове при 40 градуса. Само като се сетя миналогодишното гостуване на Тича и ми прилошава. Относно цената мисля стигаше почти милион. Друг проблем е, че в България няма много фирми занимаващи се с тази дейност итова също може да е пречка за бързо изграждане. Фирмата от Горна Оряховица мисля постави нашето и на Лаута.
JohnnieWalker написа:
Teo написа:На Овча купел кога ще има осветление?
@ А в Коматево?
@ Монтана?
А НА ТИЧА?
Още 3 отбора май не трябва да са в професионалната А група, а?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост