Пет отбора от елита остават без стадиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: Пет отбора от елита остават без стадиони

Мнениеот Pragmatichen » 20 фев 2016 03:31

Къде ли сме тръгнали да искаме повторение на САЩ '94, като държавата ни умира ден след ден, народът се топи, а футбол не само, че нямаме, но и този, който уж имаме, е на командно дишане и откровено аматьорски.
С тези предпоставки сме тръгнали за ШЛ да мечтаем, за успехи в ЕКТ, за силни квалификации на националния(частен мениджърски) отбор и т.н.
Да се смее ли човек, да плаче ли? :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 20 фев 2016 05:39

Странджата написа:... Всичко ще е наред, не се тревожете - под мъдрото ръоводство на БФС нашият футбол ще преуспява - от четвърти в света амело се домогва и до четвърти и на Балканите (става дума за Европейските Балкани - разни там Албании, Сърбии, Македонии, Босни, Черни гори не са ни от ранга).

И четвърти в квалификационните групи. Все още.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 фев 2016 05:49

На БФС фай им компромиси да правят .Така , че вратички ще се намерят . :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 фев 2016 06:08

Осветлението се слага бързо и не е много скъпо.Раковата организация да помисли за терените,трибуните и гостуващите клетки.Редно е държавата чрез закони,данъчни облекчения и прочие да подпомогне всички собственици на отбори.Повечето от президентите калкулират и не им се отделя инвестици в база,стадион,ДЮШ.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 фев 2016 08:43

В Славия спряха проекта за осветление, заради "новия стадион". Не би представлявало проблем да се сложи !

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 20 фев 2016 09:31

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Осветлението се слага бързо и не е много скъпо.Раковата организация да помисли за терените,трибуните и гостуващите клетки.Редно е държавата чрез закони,данъчни облекчения и прочие да подпомогне всички собственици на отбори.Повечето от президентите калкулират и не им се отделя инвестици в база,стадион,ДЮШ.

Колко бързо се слага осветлението? Нашето в Разград го правиха 4 месеца и не ме разбирай погрешно, пилоните ги вдигнаха за нула време, лампите също ги монтираха за 2 дена и още толкова за настройка. Забравяш бумащината, копане за кабели, захранвания, разрешителни, проекти. Ако бумащината е подготвена и всички разрешителни са на лице става бързо, но защо си мисля че клубовете не са почнали още. На лято отново ще се играят мачове при 40 градуса. Само като се сетя миналогодишното гостуване на Тича и ми прилошава. Относно цената мисля стигаше почти милион. Друг проблем е, че в България няма много фирми занимаващи се с тази дейност итова също може да е пречка за бързо изграждане. Фирмата от Горна Оряховица мисля постави нашето и на Лаута.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 фев 2016 10:01

mozart написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Осветлението се слага бързо и не е много скъпо.Раковата организация да помисли за терените,трибуните и гостуващите клетки.Редно е държавата чрез закони,данъчни облекчения и прочие да подпомогне всички собственици на отбори.Повечето от президентите калкулират и не им се отделя инвестици в база,стадион,ДЮШ.

Колко бързо се слага осветлението? Нашето в Разград го правиха 4 месеца и не ме разбирай погрешно, пилоните ги вдигнаха за нула време, лампите също ги монтираха за 2 дена и още толкова за настройка. Забравяш бумащината, копане за кабели, захранвания, разрешителни, проекти. Ако бумащината е подготвена и всички разрешителни са на лице става бързо, но защо си мисля че клубовете не са почнали още. На лято отново ще се играят мачове при 40 градуса. Само като се сетя миналогодишното гостуване на Тича и ми прилошава. Относно цената мисля стигаше почти милион. Друг проблем е, че в България няма много фирми занимаващи се с тази дейност итова също може да е пречка за бързо изграждане. Фирмата от Горна Оряховица мисля постави нашето и на Лаута.

Мисля, че 400 000 са достатъчни за осветление. По спомен !

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 20 фев 2016 10:18

JohnnieWalker написа:

Мисля, че 400 000 са достатъчни за осветление. По спомен ![/quote]

В ерата на интернет нз защо си напрягате(предполагам 70-годишният)мозък да ровите из избледнелите си спомени? Резултатът от това е плачевен!

"Стадионът на Локомотив (Пловдив) в парка "Лаута" може да "светне" до 4 месеца. Това пише фенският сайт lportala.net. Както вчера ви съобщихме, държавата отпусна 950 000 лева за изграждането на модерно осветление на стадион "Локомотив""
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 фев 2016 10:29

На Овча купел кога ще има осветление?
@ А в Коматево?
@ Монтана?
А НА ТИЧА? ТИМ толкова години не могат да направят едно осветление, ама иначе моряците с претенции към останалите... :lol:

Още 3-4 отбора май не трябва да са в ''професионалната А група'', а?

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 20 фев 2016 10:34

Teo написа:На Овча купел кога ще има осветление?
@ А в Коматево?
@ Монтана?
А НА ТИЧА?

Още 3 отбора май не трябва да са в професионалната А група, а?

Е именно де, за тях става дума в статията и за още 2 отбора и общо стават 5.
Другите уж имат осветление, а именно Берое, Левски, Лудогорец и Локо Пд.
Най- вероятно без осветление са Славия, Черно Море, Ботев, Монтана и Пирин.
Колко смешно звучи, в държава, която е била 4-та на световно първенство 1994 година, през 2016 година има само 4 СТАДИОНА :shock: с осветление, за други екстри да не говорим.
И говорим за бъдеща висша лига, за професионален футбол, за някакви бъдещи успехи в ЕКТ, за силен национален отбор и т.н.
Резил сме като нация, на всички нива и във всички сфери! :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Футбол - България”