Ей Люпко, Петрович, осъзнай се човече!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ей Люпко, Петрович, осъзнай се човече!

Мнениеот PFC Litex » 30 дек 2015 16:05

СВОБОДЕН написа:Люпко Петрович щял да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го поканел. Това го слушам тези дни, не знам дали е вярно.

И реши превантивно да го упрекнеш?
Пред, кой е казал същото или поредния драскач е решил да прави интриги?
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 30 дек 2015 16:09

А ГГ нали нямаше нищо общо с Литекс?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 дек 2015 16:10

А ако ГГ го наеме да рине л...та на конете му дали ще се навие??? :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 дек 2015 16:22

Люпко да става треньор където си иска. Това е негово право и негова работа. При нас (на Герена) човека дойде, поработи - нека всеки от нас сам прецени дали е доволен от направеното. Аз лично нямам нищо против него.

Да, сигурно е дърт, може и да изкуфява, не знам. Ама знам, че идвайки за по 1-2 мача първо шамароса Лудогорец, после и нас. И знам, че за А група е достатъчно добър треньор та да е фатална грешка да го подценяват и това ще остане така докато играта на негов отбор не докаже друго.

Да, много хора на негово място не биха търпяли да ги разкарват като мечка, но така е решил, така позволява.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 дек 2015 16:36

Люпко е по - "изкукуригал", дори от чичо Пенчо. Не стават вече за нищо - да си гледат ракийката и пенсията !
:mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 дек 2015 16:51

СВОБОДЕН написа:Люпко Петрович щял да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го поканел. Това го слушам тези дни, не знам дали е вярно....

Тук спрях да чета и мисля, че това изречение изчерпва смисъла (ако изобщо може да се говори за такъв) на темата... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 30 дек 2015 17:40

Captain Stottlemeyer написа:
СВОБОДЕН написа:Люпко Петрович щял да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го поканел. Това го слушам тези дни, не знам дали е вярно....

Тук спрях да чета и мисля, че това изречение изчерпва смисъла (ако изобщо може да се говори за такъв) на темата... 8-)

Люпко Петрович би приел да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го покани. Сръбският специалист, който в България им трофеи с Левски и Литекс, обяви, че не може да откаже покана от финансовия благодетел на армейците. "Той ако ме покани, и в Добруджа ще отида”, заяви Петрович пред bTV.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 дек 2015 17:53

Айде стига с тия сини напъни за някакъв 'морал"......Любко има право да стане треньор там където му предложат и дават пари. ГГ го извади от нафталина, даде му 1-2 чувала с пари, и така. Сега ако пак му предложи една торба пари защо да не стане треньор на ЦСКА? На тия години кой ще го вземе другаде?
Иначе не вярвам сините да са се отказали от Гиби Искренов, Генерала(Гочето Василев)....ами той играч дошъл от ЦСКА им беше дълги години капитан - Пелето.....айде стига с тия глупости морал. Тоя свят е пари, а когато си на години и искаш да работиш, отиваш там където ти предлагат.
Любко може много да обича Левски, но след като Левски не се сетиха за него и не го поканиха за треньор, какво им е виновен, че човека си изкарва хляба. Любовта си е любов, хляба е с пари.
Интериорни врати - Врати хармоника

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 дек 2015 17:57

Петрович е изтрещял, меркантилен пенсионер

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 дек 2015 17:57

bobo_13 написа:Айде стига с тия сини напъни за някакъв 'морал"......Любко има право да стане треньор там където му предложат и дават пари. ГГ го извади от нафталина, даде му 1-2 чувала с пари, и така. Сега ако пак му предложи една торба пари защо да не стане треньор на ЦСКА? На тия години кой ще го вземе другаде?
Иначе не вярвам сините да са се отказали от Гиби Искренов, Генерала(Гочето Василев)....ами той играч дошъл от ЦСКА им беше дълги години капитан - Пелето.....айде стига с тия глупости морал. Тоя свят е пари, а когато си на години и искаш да работиш, отиваш там където ти предлагат.

Не става въпрос за "сини напъни". Става въпрос за напъните на Петрович 15 пъти да стане треньор при ГГ.
Чувам,че пак бил вариант за Литекс.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”