СВОБОДЕН написа:Люпко Петрович щял да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го поканел. Това го слушам тези дни, не знам дали е вярно.
И реши превантивно да го упрекнеш?
Пред, кой е казал същото или поредния драскач е решил да прави интриги?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
СВОБОДЕН написа:Люпко Петрович щял да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го поканел. Това го слушам тези дни, не знам дали е вярно.
СВОБОДЕН написа:Люпко Петрович щял да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го поканел. Това го слушам тези дни, не знам дали е вярно....
Captain Stottlemeyer написа:СВОБОДЕН написа:Люпко Петрович щял да стане треньор на ЦСКА, ако Гриша Ганчев го поканел. Това го слушам тези дни, не знам дали е вярно....
Тук спрях да чета и мисля, че това изречение изчерпва смисъла (ако изобщо може да се говори за такъв) на темата...
bobo_13 написа:Айде стига с тия сини напъни за някакъв 'морал"......Любко има право да стане треньор там където му предложат и дават пари. ГГ го извади от нафталина, даде му 1-2 чувала с пари, и така. Сега ако пак му предложи една торба пари защо да не стане треньор на ЦСКА? На тия години кой ще го вземе другаде?
Иначе не вярвам сините да са се отказали от Гиби Искренов, Генерала(Гочето Василев)....ами той играч дошъл от ЦСКА им беше дълги години капитан - Пелето.....айде стига с тия глупости морал. Тоя свят е пари, а когато си на години и искаш да работиш, отиваш там където ти предлагат.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта