БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица
Железни армейци! Вие, които сте футболното страшилище за цяла Европа, от "Витоша" Бистрица ли се уплашихте? Защо не сезирате БФС по казуса? Или поне направете поредната демонстрация с искането държавата да се намеси...
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
galina4 написа:Железни армейци! Вие, които сте футболното страшилище за цяла Европа, от "Витоша" Бистрица ли се уплашихте? Защо не сезирате БФС по казуса? Или поне направете поредната демонстрация с искането държавата да се намеси...
@ Точно ние настоявахме да има мач на всяка цена на Армията срещу отбора на 2.2.16.16... лаптопа се оправдаваше като обран ром
@ Било ни е страх от Витоша ХАХА... на Армията щяхме да ги разпорим на две
Последна промяна от Teo на 12 ное 2015 12:26, променено общо 1 път.
ЕМИЛ написа:Old_death написа:ЕМИЛ написа:Заклет Левскар написа:Баси, че то ние водим в "А" ПФГ с повече точки пред втория, отколкото ония водят пред втория във "В" АФГ.
![]()
![]()
Явно имат сериозна конкуренция .
Събрали се двама тъпанари и коментират . Тук въпросът е за принципите . Съвсем на скоро Бистрица не се яви на мач на Армията . Според наредбите на БФС трябваше да бъдат наказани със служебна загуба и отнемане на 3 точки . Наказаха ги само със служебна загуба . Смешника , който се води треньор на Котетата , аргументира отказа със страх за здравето и живота на подопечните си , имайки предвид "червените гамени " . Гледам футбол от почти 50 години , но нямам спомени до сега противников играч да е бит на Армията . Имам спомени , и то съвсем на скоро , когато треньор бе ударен с предмет на мач , на който бяха домакини отбора на коментиралите случая тъпаци . Резултатът бе същия . Погалване с перце . Делегатът не видял , ДК са проспали и други от тоя сорт . Обзалагам се на каквото искате , че ако това не касаеше ЦСКА , щяхте да мълчите като спукани шотландски гайди .
На мача ЦСКА-Ашдод тази есен само чудо спаси евреите от линч .
Не е чудо, а слаба физическа подготовка на феновете.
За сведение на червения умник, който орева форума, че "Витоша" Бистрица не била наказана с отнемане на 3 точки за неявяване на мач:
Цитирам отговора на познатият с привързаноста си към армейския клуб журналист Ники Александров до неук армейски фен:
Виж сега, приятелю,
малко прекалено амбициозно ми звучи, журналистите /вероятно всичките спортни/ всеки ден да задаваме точно този въпрос? Мисля, че има далеч по-сериозни въпроси за задаване...
Иначе мога да ти отговоря още сега на част от въпроса ти - няма как да бъдат наказани с минус 3 точки, тъй като в регламента за В група е напълно допустимо и ненаказуемо един тим с писмено предупреждение да се откаже от мач! А такова явно от Витоша са внесли навреме...така че, точките им са си съвсем наред...
Цитирам отговора на познатият с привързаноста си към армейския клуб журналист Ники Александров до неук армейски фен:
Виж сега, приятелю,
малко прекалено амбициозно ми звучи, журналистите /вероятно всичките спортни/ всеки ден да задаваме точно този въпрос? Мисля, че има далеч по-сериозни въпроси за задаване...
Иначе мога да ти отговоря още сега на част от въпроса ти - няма как да бъдат наказани с минус 3 точки, тъй като в регламента за В група е напълно допустимо и ненаказуемо един тим с писмено предупреждение да се откаже от мач! А такова явно от Витоша са внесли навреме...така че, точките им са си съвсем наред...
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
-
peliforewer
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Old_death написа:ЕМИЛ написа:Заклет Левскар написа:Баси, че то ние водим в "А" ПФГ с повече точки пред втория, отколкото ония водят пред втория във "В" АФГ.
![]()
![]()
Явно имат сериозна конкуренция .
Събрали се двама тъпанари и коментират . Тук въпросът е за принципите . Съвсем на скоро Бистрица не се яви на мач на Армията . Според наредбите на БФС трябваше да бъдат наказани със служебна загуба и отнемане на 3 точки . Наказаха ги само със служебна загуба . Смешника , който се води треньор на Котетата , аргументира отказа със страх за здравето и живота на подопечните си , имайки предвид "червените гамени " . Гледам футбол от почти 50 години , но нямам спомени до сега противников играч да е бит на Армията . Имам спомени , и то съвсем на скоро , когато треньор бе ударен с предмет на мач , на който бяха домакини отбора на коментиралите случая тъпаци . Резултатът бе същия . Погалване с перце . Делегатът не видял , ДК са проспали и други от тоя сорт . Обзалагам се на каквото искате , че ако това не касаеше ЦСКА , щяхте да мълчите като спукани шотландски гайди .
На мача ЦСКА-Ашдод тази есен само чудо спаси евреите от линч .
Може да е било чудо,но все пак нямаше линч и въпреки че мача беше приятелски нас пак ни наказаха.Сега искам да си спомниш как двадесетина дни преди този мач във Варна на приятелски мач какво стана и как беше бушониран племенника на Балъков от феновете на Черно море, да наказаха някой от БФС.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
galina4 написа:За сведение на червения умник, който орева форума, че "Витоша" Бистрица не била наказана с отнемане на 3 точки за неявяване на мач:
Виж сега, приятелю,
За сведение на "умника " , цитирал мнението на друг " умник " , ще цитирам правилника :
ЧЛЕН 24. 1. Административни санкции за виновен мъжки
отбор в професионалния футбол и "В" АФГ
Когато даден отбор - мъже не се яви на терена по
неуважителни причини:
а) при първо неявяване - губи футболната среща
служебно с 0:3 и от актива му се отнемат 3 /три/
точки, като се налага на клуба имуществена санк-
ция, а именно:
в "А" група -1000 лева
в "Б" група -500 лева
в "В" група -300 лева
б) при второ неявяване - изважда се от състава на
съответната група.
в) уважителността на причините за неявяването се
доказват пред съответния администриращ орган.
Нека първия " умник " ми каже уважителните причини за отказа на Котетата да играят тоя мач . Единствената причина , посочена от Лаптопа бе , притеснението му , че ще яде шамари . От това следва и въпроса , защо наказаха Котетата с половината наказание , след като не са виновни според правилника ? Отказа им да играят въобще не кореспондира със снежна буря , ураган , транспортна стачка или всяко друго нещо , което може да мине под графата ' Уважителни причини " . Другия път се опитай да се посъветваш с някакви документи , вместо да пишеш движен от чувства или желания !
p.s. Опс , чак сега видях , че пиша на дама . Простено ти е , особено ако си блондинка !
Последна промяна от Old_death на 12 ное 2015 12:52, променено общо 2 пъти.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
peliforewer
- Контакти:
В Гонг В.Грънчаров публикува материала за служебната победа и наказанията,но не смее да напише защо са наказани Бистрица с лишаване от домакинство,ако беше за някой друг отбор как щеше да наостри перото,но така се прави "правилна" журналистика.
Последна промяна от peliforewer на 12 ное 2015 12:59, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
-
peliforewer
- Контакти:
peliforewer написа:В Гонг В.Грънчаров публикува материала за служебната победа и наказанията,но не смее да напише защо са наказани Бистрица с лишаване от домакинство,ако беше за някой друг отбор как щеше да наостри перото,но така се прави "правилна" журналистика.
Поправям се ,сега виждам че го е написал,явно е добавено защото в началото го нямаше.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:В Гонг В.Грънчаров публикува материала за служебната победа и наказанията,но не смее да напише защо са наказани Бистрица с лишаване от домакинство,ако беше за някой друг отбор как щеше да наостри перото,но така се прави "правилна" журналистика.
7. Нанесен удар и/или побой в “района
на стадиона” на:: - -
а/ противников състезател/и Лишаване от домакинство до 2 срещи 10 000 лева
б/ служебно/и лице/а Лишаване от домакинство от 1 до 4
срещи
10 000 лева
Това е частта от Наредбата , касаеща случая с ударения играч след мача на Котетата . Всеки може да си състави мнение как баха и как трябваше да бъдат наказани . Нека " умниците " и " моралистите " продължават да си говорят !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Hearts_on_Fire
Витоша Бистрица завършиха 0:0 при домакинството си на Струмска слава. Така че от това равенство губят две точки. В днешната статия на Гонг пише: "Припомняме, че „тигрите“ имат една служебна загуба от ЦСКА, след като отказаха участие в двубоя." Тоест, би трябвало да са с 5т. назад. 
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Върни се в “Футбол - България”