Вечното Дерби!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вечното Дерби!

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:04

barsa79 написа:Ще е доста интересен мач точно в тези състави сега

Точно и аз това имам предвид... !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 авг 2015 17:07

Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:09

Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.

Бат Томи, да ''аматьорски отбор сме'', но какво пречи да излезем срещу вас в един такъв мач? Да не би, че ако паднете ще се провалите в това първенство дето е ясно кой ще триумфира накрая! @ Мисля, че не искате поради психическия шок след края на мача които може да ви се случи :idea: Така е, нали?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 авг 2015 17:11

Спокойно БФС ще направят всичко възможно да ви срещнат за купата на България.
Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 авг 2015 17:12

Ако има такъв мач ние трябва да излизаме само с юноши срещу вас иначе нищо чудно да подобрите онова 8:0 от Литекс. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:15

korteneca написа:Ако има такъв мач ние трябва да излизаме само с юноши срещу вас иначе нищо чудно да подобрите онова 8:0 от Литекс. :roll:

Нашите млади момчета в отбора са класи над вашите... ако играем по тоя начин дето искаш, мисля, че нямате шанс!
@ Просто на всяка една позиция ви превъзхождаме....
Последна промяна от Teo на 22 авг 2015 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 авг 2015 17:17

Teo написа:
korteneca написа:Ако има такъв мач ние трябва да излизаме само с юноши срещу вас иначе нищо чудно да подобрите онова 8:0 от Литекс. :roll:

Нашите млади момчета в отбора са класи над вашите... ако играем по тоя начин дето искаш, мисля, че нямате шанс!
@ Просто на всяка една позиция ви превъзхождаме....

"Съветският слон е най-големият слон на земята" 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 авг 2015 17:18

Teo написа:

Ти чуваш ли се? :lol: Левски да не е София 2010... Айде гледай малко реално на нещата.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:21

Мача ще бъде организиран точно за няколко дена... няма значение кой е символичния домакин... В и Г за нас - билети съответно 10 - 5, А и Б за тях - 10 - 5.
@ Гарантирам минимум 30 000 хиляди... ако се направи в началото на септември, докато има пауза заради националния отбор!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 авг 2015 17:22

Teo написа:
Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.

Бат Томи, да ''аматьорски отбор сме'', но какво пречи да излезем срещу вас в един такъв мач? Да не би, че ако паднете ще се провалите в това първенство дето е ясно кой ще триумфира накрая! @ Мисля, че не искате поради психическия шок след края на мача които може да ви се случи :idea: Така е, нали?

Като толкова ви се играе, надявайте се да се срещнем в официален мач за купата. Да ви напълним кошницата и да ви изпратим обратно към аматьорската група. ;)
Между другото, аз съм написал, че не можете да отстраните нито един отбор от "А" група и ще видим дали първият ви мач в турнира за купата срещу отбор от "А" група ще потвърди моите думи, или ще ги опровергае. Рабира се, ако не се издъните срещу някой от "Б" група.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”