barsa79 написа:Ще е доста интересен мач точно в тези състави сега
Точно и аз това имам предвид... !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
barsa79 написа:Ще е доста интересен мач точно в тези състави сега
Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.
korteneca написа:Ако има такъв мач ние трябва да излизаме само с юноши срещу вас иначе нищо чудно да подобрите онова 8:0 от Литекс.
Teo написа:korteneca написа:Ако има такъв мач ние трябва да излизаме само с юноши срещу вас иначе нищо чудно да подобрите онова 8:0 от Литекс.
Нашите млади момчета в отбора са класи над вашите... ако играем по тоя начин дето искаш, мисля, че нямате шанс!
@ Просто на всяка една позиция ви превъзхождаме....
Teo написа:korteneca написа:Ако има такъв мач ние трябва да излизаме само с юноши срещу вас иначе нищо чудно да подобрите онова 8:0 от Литекс.
Нашите млади момчета в отбора са класи над вашите... ако играем по тоя начин дето искаш, мисля, че нямате шанс!
Teo написа:Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.
Бат Томи, да ''аматьорски отбор сме'', но какво пречи да излезем срещу вас в един такъв мач? Да не би, че ако паднете ще се провалите в това първенство дето е ясно кой ще триумфира накрая! @ Мисля, че не искате поради психическия шок след края на мача които може да ви се случиТака е, нали?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост