Забраниха излъчването на мач от "В" група, ако има такова от

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

zaleza1234
Контакти:

Re: Забраниха излъчването на мач от "В" група, ако има таков

Мнениеот zaleza1234 » 28 юли 2015 14:10

korteneca написа:
Телевизионен скандал е на път да се развихри с мачовете на ЦСКА във "В" група. При тегленето на жребия за първенството бе обявено, че "Канал 3" ще предава двубоите. А според договора от миналия сезон срещите от "В" група не могат да се засичат с елитните мачове.

Ако тази клауза остане и сега, то на 9 август срещу Струмска слава може да се наложи ЦСКА да играе в жегата от 15:00 часа, информира "Труд".

Това резонно ще предизвика недоволство и у "Канал 3", и у червените фенове. ЦСКА настоява за двубои на осветление, което означава да бъде "на гърба" и на двата дуела в елита - без значение в събота или неделя.

Сега от теб виждам че има такава клауза, дали са знаели или не аз лично не мога да кажа, но това отново е адски адски адски некоректно ..... смяташ ли ти лично че така ще се вдигне рейтинга на платения тв канал.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 28 юли 2015 14:14

zaleza1234 написа:
Сега от теб виждам че има такава клауза, дали са знаели или не аз лично не мога да кажа, но това отново е адски адски адски некоректно ..... смяташ ли ти лично че така ще се вдигне рейтинга на платения тв канал.

За мен няма значение кога ще ви излъчват. Не съм против да е по едно и също време с отборите от А група. :) Само казвам, че се говори за такава клауза в договора и ако наистина я има то няма нужда от излишни конспирации. ;) Ако обаче я няма сте си в пълното право да недоволствате. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2015 14:15

Голям страх за великата ви А група :lol: !!!Батко ви Венци Дебелия нали беше казал,че неговата Славия била в топ 3 по гледаемост,както и олигофрена-олигарх каза за неговите ферхундета!Смотаняци!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 юли 2015 14:18

На всички им е ясно, че ЦСКА е най-популярния клуб в България и от сега почват да взимат мерки с платения по*** канал на ДомусБей :idea:
@ ЦСКА ще бъде абсолютен лидер както в телевизионното излъчване, така и на стадиона :!:

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 28 юли 2015 14:19

ЦСКА и в А окръжна да е пак ще се гледа най-много.Ако не даваха Английските мачове никога нямаше да дам пари за А Група без ЦСКА,не ми е за 4 лв,ама Домуса прекалява,подле се чуди защо цяла България се радваше когато отпаднаха от ЕКТ.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 28 юли 2015 14:21

korteneca написа:
zaleza1234 написа:

За мен няма значение кога ще ви излъчват. Не съм против да е по едно и също време с отборите от А група. :) Само казвам, че се говори за такава клауза в договора и ако наистина я има то няма нужда от излишни конспирации. ;) Ако обаче я няма сте си в пълното право да недоволствате. 8-)

Статията която цитирах определено не се споменава, че това е клауза, но все пак цитирам родна медия. Както и да е конспирация не търся, търся единствено ....позабравен морал. Обаче май и аз го търся на грешното място. Нищо то чашата се пълни квото им да става ще стане и ще се лее лее лее дали във футбола дали в ромските махали дали в гетата с бежанци. То си се пълни а картинката си става все по мътна.

Потребителски аватар
стратегът
Контакти:

Мнениеот стратегът » 28 юли 2015 14:32

Във В групите има 64 отбора - 32 мача седмично , Канал 3 излъчва само 2 от тях , кой е казал , че ще излъчват само мачове на ЦСКА, като само два пъти в месеца ще излъчват мачове от Югозападната В група ? И нали феновете на ЦСКА ходят на стадиона , какво се хванаха като удавник за сламка за този Канал 3.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юли 2015 14:36

Верно, на вас какво ви пречи телевизионното излъчване? Нали сте фенове, ходете на естадиото, дето прилича на коптор, но все пак.... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
стратегът
Контакти:

Мнениеот стратегът » 28 юли 2015 14:44

Ще ви дам пример с един мач от Югозападната В група тази пролет.Значи на 03.05.2015 неделя трябвяше да се изиграят по едно и също време мачовете Конелиано - Оборище и Миньор - Пирин ГД.Канал 3 искаше да излъчи и двата и отправи запитване до ръководството на ФК Оборище дали е съгласно мачът да се изиграе в събота 02.05.2015.Тъй като тогава са тържествата по случай Априлското въстание панагюрци отказаха и излъчването пропадна.Във В групите преместването на часа и датата на срещата става със съгласието на двата отбора ,ЗС на БФС не може да взима еднолкчно решение.
Последна промяна от стратегът на 28 юли 2015 14:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2015 14:46

стратегът написа:Във В групите има 64 отбора - 32 мача седмично , Канал 3 излъчва само 2 от тях , кой е казал , че ще излъчват само мачове на ЦСКА, като само два пъти в месеца ще излъчват мачове от Югозападната В група ? И нали феновете на ЦСКА ходят на стадиона , какво се хванаха като удавник за сламка за този Канал 3.

Ми там е проблема!Ще ни карат да ходим на мач по обед!За другите ти глупости няма да коментирам! :lol: Кого щели да дават!

Върни се в “Футбол - България”