BRF написа:veselinsk написа:Какви 4 лв за А група ви гонят, всички сме на стриймове
Моята жена реши да ме изненада и ми я пусна!Хубаво е че съм на Виваком и там си я пускаш и спираш когато решиш!
Явно си случил на жена

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:veselinsk написа:Какви 4 лв за А група ви гонят, всички сме на стриймове
Моята жена реши да ме изненада и ми я пусна!Хубаво е че съм на Виваком и там си я пускаш и спираш когато решиш!
BRF написа:ЕМИЛ написа:BRF написа:Реших да направя тази тема защото наистина ми е интересно какво мислят потребителите.
След като изхвърлиха ЦСКА и Локо Сф,според мен ще спадне интереса.Това ми показва моя опит.Аз съм заклет фен на Българския футбол и следя всичко,но откакто станаха тези неща с ЦСКА и не ме интересува!Дори не знам кои са съперниците на отборите в ЕКТ и кога са мачовете,а преди се интересувах.Гледам мачове като Берое Локо СФ,дори в момента да върви Евертън-Ман Сити.Имам приятели фенове на Черноморец и Нафтата и те въобще не ги интересува А група след като техните отбори ги няма там!
Със сигурност един фен ще на А група ще е по-малко!
п.п. Не правя темата за да дразня,че ще се получават по-малко пари от ТВ и така нататък.
Не
Примерно ако вие бяхте та наше място,ти щеше да продължиш да следиш първенството?Със същия интерес,ако въобще си го следял!
damyanov1963 написа:BRF написа:ЕМИЛ написа:BRF написа:Реших да направя тази тема защото наистина ми е интересно какво мислят потребителите.
След като изхвърлиха ЦСКА и Локо Сф,според мен ще спадне интереса.Това ми показва моя опит.Аз съм заклет фен на Българския футбол и следя всичко,но откакто станаха тези неща с ЦСКА и не ме интересува!Дори не знам кои са съперниците на отборите в ЕКТ и кога са мачовете,а преди се интересувах.Гледам мачове като Берое Локо СФ,дори в момента да върви Евертън-Ман Сити.Имам приятели фенове на Черноморец и Нафтата и те въобще не ги интересува А група след като техните отбори ги няма там!
Със сигурност един фен ще на А група ще е по-малко!
п.п. Не правя темата за да дразня,че ще се получават по-малко пари от ТВ и така нататък.
Не
Примерно ако вие бяхте та наше място,ти щеше да продължиш да следиш първенството?Със същия интерес,ако въобще си го следял!
Колега, според мен би трябвало да зададеш въпроса - ще се предават ли мачове от А окръжна група. Не те заяждам, на мен лично ще ми е интересно да ги гледам, особено когато играете с ... айде да речем Конелиано Горубляне примерно, не мислиш ли?
damyanov1963 написа:Колега, според мен би трябвало да зададеш въпроса - ще се предават ли мачове от А окръжна група. Не те заяждам, на мен лично ще ми е интересно да ги гледам, особено когато играете с ... айде да речем Конелиано Горубляне примерно, не мислиш ли?
veselinsk написа:BRF написа:veselinsk написа:Какви 4 лв за А група ви гонят, всички сме на стриймове
Явно си случил на жена
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта