Ще спадне ли телевизионния интерес към А група? АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ще спадне ли телевизионния интерес към А група? АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Ще спадне ли телевизионния интерес към А група

Мнениеот veselinsk » 25 юни 2015 20:22

BRF написа:
veselinsk написа:Какви 4 лв за А група ви гонят, всички сме на стриймове 8-)

Моята жена реши да ме изненада и ми я пусна :lol: !Хубаво е че съм на Виваком и там си я пускаш и спираш когато решиш!

Явно си случил на жена :lol:
Изображение

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 25 юни 2015 20:24

ахехе няма да псадне нали има БЕРОЕ латекс и рязанград хахехе и черно тото варна и тото пловдив ахеххе смяяяях

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 20:25

BRF написа:
ЕМИЛ написа:
BRF написа:Реших да направя тази тема защото наистина ми е интересно какво мислят потребителите.
След като изхвърлиха ЦСКА и Локо Сф,според мен ще спадне интереса.Това ми показва моя опит.Аз съм заклет фен на Българския футбол и следя всичко,но откакто станаха тези неща с ЦСКА и не ме интересува!Дори не знам кои са съперниците на отборите в ЕКТ и кога са мачовете,а преди се интересувах.Гледам мачове като Берое Локо СФ,дори в момента да върви Евертън-Ман Сити.Имам приятели фенове на Черноморец и Нафтата и те въобще не ги интересува А група след като техните отбори ги няма там!
Със сигурност един фен ще на А група ще е по-малко!
п.п. Не правя темата за да дразня,че ще се получават по-малко пари от ТВ и така нататък.

Не

Примерно ако вие бяхте та наше място,ти щеше да продължиш да следиш първенството :? ?Със същия интерес,ако въобще си го следял!

Колега, според мен би трябвало да зададеш въпроса - ще се предават ли мачове от А окръжна група. Не те заяждам, на мен лично ще ми е интересно да ги гледам, особено когато играете с ... айде да речем Конелиано Горубляне примерно, не мислиш ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 25 юни 2015 20:28

damyanov1963 написа:
BRF написа:
ЕМИЛ написа:
BRF написа:Реших да направя тази тема защото наистина ми е интересно какво мислят потребителите.
След като изхвърлиха ЦСКА и Локо Сф,според мен ще спадне интереса.Това ми показва моя опит.Аз съм заклет фен на Българския футбол и следя всичко,но откакто станаха тези неща с ЦСКА и не ме интересува!Дори не знам кои са съперниците на отборите в ЕКТ и кога са мачовете,а преди се интересувах.Гледам мачове като Берое Локо СФ,дори в момента да върви Евертън-Ман Сити.Имам приятели фенове на Черноморец и Нафтата и те въобще не ги интересува А група след като техните отбори ги няма там!
Със сигурност един фен ще на А група ще е по-малко!
п.п. Не правя темата за да дразня,че ще се получават по-малко пари от ТВ и така нататък.

Не

Примерно ако вие бяхте та наше място,ти щеше да продължиш да следиш първенството :? ?Със същия интерес,ако въобще си го следял!

Колега, според мен би трябвало да зададеш въпроса - ще се предават ли мачове от А окръжна група. Не те заяждам, на мен лично ще ми е интересно да ги гледам, особено когато играете с ... айде да речем Конелиано Горубляне примерно, не мислиш ли?

Ами при положение ,че ще изпаднем най-много във В група си е чиста проба заяждане!
А това че ЦСКА ви е интересен и в по-долна дивизия си е факт!
П.С.И аз си спрях Диема спорт! 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 20:28

damyanov1963 написа:Колега, според мен би трябвало да зададеш въпроса - ще се предават ли мачове от А окръжна група. Не те заяждам, на мен лично ще ми е интересно да ги гледам, особено когато играете с ... айде да речем Конелиано Горубляне примерно, не мислиш ли?

Едва ли ако задам тук този въпрос ще ми отговори някой правилно!Докато въпроса,който задавам си е интересен поне според мен!Интересно ми е да разбера,може пък аз да съм в грешка!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 25 юни 2015 20:29

Откак е по платен канал, е спаднал откъм мен поне.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 25 юни 2015 20:30

След всичките тези сливания, преименувания и т.н , наглите действия на микренското джудже и цялата тази пасмина в БФС, направо се отвратих от футбола ни. Въпреки това си купих карта за новия сезон и ще си подкрепям отбора.
Честно казано другите отбори не ме интересуват.
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 20:30

veselinsk написа:
BRF написа:
veselinsk написа:Какви 4 лв за А група ви гонят, всички сме на стриймове 8-)

Моята жена реши да ме изненада и ми я пусна :lol: !Хубаво е че съм на Виваком и там си я пускаш и спираш когато решиш!

Явно си случил на жена :lol:

Не се оплаквам...................много :lol:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 25 юни 2015 20:31

Не!
И преди не ги гледах и сега няма да ги гледам. Стадиони колкото искаш, само време да има!
Наздраве!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Върни се в “Футбол - България”