За Г.Атанасовите писания, или за границата- фен- журналист

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Re: За Г.Атанасовите писания, или за границата- фен- журналист

Мнениеот TheCorruptor » 07 авг 2008 15:34

Дойде и моят ред да си дам мнението :

1. За г-н Атанасов или добро или нищо така, че .....................................

2.Angoff следя темата около ЦСКА много отблизо и ми направи впечатление едно изявление на вашето гуру Дучето. Та той същия беше казал пред камерита на БНТ и на още много телевизии че е запознат с проблема с дтлжимите суми и предпочита ако трябва "............ЦСКА да започне на чисто от В група......." така че едно ще ти кажа. Оправете си къщичката първо а след това гледайте в нашата. Някой от ЛЕВСКИ ли е виновен че вашите шефове се изживяват като НЕДОСЕГАЕМИ и си мислят че всяка година ще ви минава номера, Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ........ То не беше Божков, то не беше ТОМОВ.........
Така че дай да гледаме на нещата обективно и да не проклинаме всичко синьо навред, защото според мен ви беше направена услуга. По добре ли щяхте да се чувствате АКО се бяхте класирали за ШЛ и ви изгонят оттам??????

Не Батков ви е виновен, а ония плешив мерзавец Ал.Т. който всяка сутрин обикаля сутрешните блокове на телевизиите и ми се изкарва мъченик чак.......

Пожелавам ВИ (на теб, на цска и на всичките ви привърженици) в наи скоро време да се разреши проблема със собствеността на вашия отбор и да ви купи някои който наистина да е ЧЕРВЕН до мозъка на костите си за да може българския клубен футбол да върви напред.

Благодаря за вниманието!!!!!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 07 авг 2008 15:45

TheCorruptor написа:Дойде и моят ред да си дам мнението :

1. За г-н Атанасов или добро или нищо така, че .....................................

2.Angoff следя темата около ЦСКА много отблизо и ми направи впечатление едно изявление на вашето гуру Дучето. Та той същия беше казал пред камерита на БНТ и на още много телевизии че е запознат с проблема с дтлжимите суми и предпочита ако трябва "............ЦСКА да започне на чисто от В група......." така че едно ще ти кажа. Оправете си къщичката първо а след това гледайте в нашата. Някой от ЛЕВСКИ ли е виновен че вашите шефове се изживяват като НЕДОСЕГАЕМИ и си мислят че всяка година ще ви минава номера, Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ........ То не беше Божков, то не беше ТОМОВ.........
Така че дай да гледаме на нещата обективно и да не проклинаме всичко синьо навред, защото според мен ви беше направена услуга. По добре ли щяхте да се чувствате АКО се бяхте класирали за ШЛ и ви изгонят оттам??????

Не Батков ви е виновен, а ония плешив мерзавец Ал.Т. който всяка сутрин обикаля сутрешните блокове на телевизиите и ми се изкарва мъченик чак.......

Пожелавам ВИ (на теб, на цска и на всичките ви привърженици) в наи скоро време да се разреши проблема със собствеността на вашия отбор и да ви купи някои който наистина да е ЧЕРВЕН до мозъка на костите си за да може българския клубен футбол да върви напред.

Аха ... а Бащицата и Батков , схемите на Сирака и краденето на футболисти и тотален съдийски комфорт е в реда на нещата нали ... Ако мислиш че се ръководя от безмозъчен идиот като дучето жестоко се лъжеш , мен ме води любовта към любимия ми отбор и подигравката която си направиха с него БФС-Левски ... и безнаказаното им поведение от дълги години наред !
Ако вие търпите подигравки като си слагате за треньор клоун , и в управата са ви доносници от ДС ... за капак издигахте Гибона ваша икона (предал ви за една шепа жълтици на ЦСКА ),за кандидат за общински съветник от листата на ДПС ( и продължавате да викате на нас турци ... въпреки че няма причина за това). Е аз лично не търпя !

А той треньора на Бате го каза мн добре ... Вие Българите по добре не се занимавайте с мача Андерлехт-Бате ... а кажете защо Левски играе на мястото на шампиона ЦСКА ... Меразавци!!! ... тва последното е моя думичка !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 07 авг 2008 15:50

Angoff написа:
TheCorruptor написа:Дойде и моят ред да си дам мнението :

Аха ... а Бащицата и Батков , схемите на Сирака и краденето на футболисти и тотален съдийски комфорт е в реда на нещата нали ... Ако мислиш че се ръководя от безмозъчен идиот като дучето жестоко се лъжеш , мен ме води любовта към любимия ми отбор и подигравката която си направиха с него БФС-Левски ... и безнаказаното им поведение от дълги години наред !
Ако вие търпите подигравки като си слагате за треньор клоун , и в управата са ви доносници от ДС ... за капак издигахте Гибона ваша икона (предал ви за една шепа жълтици на ЦСКА ),за кандидат за общински съветник от листата на ДПС ( и продължавате да викате на нас турци ... въпреки че няма причина за това). Е аз лично не търпя !

А той треньора на Бате го каза мн добре ... Вие Българите по добре не се занимавайте с мача Андерлехт-Бате ... а кажете защо Левски играе на мястото на шампиона ЦСКА ... Меразавци!!! ... тва последното е моя думичка !

Ще запазя добрия тон и няма да ти отговарям. Но свали тези червени очила и погледни реално на нещата

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 07 авг 2008 16:05

Съветвам ви да не му обръщате внимание на този тапир. При него злобата и омразата са над всичко. В него не е останало нищо нормално, човешко. Усилено се говори, че е пребил жена си, защото нещо му се изрепчила на тема цска. Сега вече е разведен. С такива полуидиоти какво да спориш?

kurzacska

Мнениеот kurzacska » 07 авг 2008 16:24

Абе вие големи тарикати бе.Не плащат и после Левски да се откаже от ШЛ.Балъците да си плащат данъците,ма ние хитреците не.Айде с Родопа :D

nundji
Контакти:

Мнениеот nundji » 07 авг 2008 16:57

G.ATANASOV E SIN NA KOMUNIZMA E TOLKOVA IZOSTANAL,4E O6TE MU SE VARTI IZ PLE6IVATA GLAVA DOBRI DJUROV I SREDATA NA MINALIQ VEK KOGATO TURSKOTO OTRO4E E NAPRAVILO NE6TO V EVROPA.GA SVINIO LEVSKI E OTNOVO V SHAMP[IONS LEAGUE.NAI-KOMERSIALNIQ TURNIR.A CEKA NQMA DA E TAM PONE O6TE 60 G.SEGA E MOMENTA DA PROUMEE6,4E 6TE IOMA MNOGO PARI ZA BOGATIQ LEVSKI I 6TE IMA DOMINION PONE 10 G.GRAMNI SE,GROZNO,PLE6IVA MUTRO.ZA TEB I OTRO4ETO TI NQMA JIVOT V ERATA NA PAZARNATA IKONOMIKA I V 21 VEK.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 07 авг 2008 17:03

Поредната тема, я си погледнете изказванията на президента ви и Овчата глава и тогава съдете, защото лично аз можех и да пожелая успех на Левски, но постоянното заяждане на тези два индивида, ме кара да ви пожелая неуспех

Потребителски аватар
kokas
Контакти:

Мнениеот kokas » 07 авг 2008 17:58

Колкото и ненавиждам тази личност, водеща себе си за журналист, толкова и й се възхищавам.
Защо я ненавиждам мисля, че е повече от ясно. Но интересното е защо й се възхищавам...

Ще ви обясня, просто е. Г.А. има много добри умения в сферата на мениджмънта, в частност в тази на спортната журналистика.
Много негови колеги влизат в общоприетите норми на поведение, пристрастие и обективност. Но тези колеги се опитват с нормални за тяхната професия средства да си изкарват прехраната. Г.А отива далеч, далеч пред тях. Неговите похвати се различават - той няма обективност, съответно процентът на чисто журналистическите му качества спада рязко.
Неговата основна идея е да използва общата омраза между сини и червени на всички нива в нашето общество. Не само използва тази омраза, но я превръща в доста доходоносен бизнес.
За малцина е тайна, че господин Атанасов притежава (или е съдружник) на голяма спортна интернет медия. Факт е, че има доста такива медии и съответно той трябва да се различава по нещо, а това нещо е в пъти по-голямата печалба, която генерира сайтът му.
Системата е елементарна.
1. Оставя свободни коментарите под всяка една статия, няма правила, закони, етика... Всеки пише каквото му е на душата...
Такива свободни коментари се пишат само във въпросния сайт. На всички други места е заложено на нормалната комуникация между феновете, а там са позволени всякакви бисери и псувни, това се толерира.
2. Постепенно стойностните потребители са остранени поради ниското интелектуално ниво и тоталното обесмиляне на понятието форум (хора, събрани на едно място, които коментират дадена тематика). Остават хора, които избиват комплексите си по най-лесния начин - скрити зад монитора стават страшни и всесилни. Такива лумпени са 90 % от потребителите на форума, често непълнолетни пубертети и хора над 40-те, за които единствено занимание е надпсуването с останалите потребители.
3. Чрез това се постига постоянно 24 часово присъствие и съответно постоянно регистриране на посещение на сайта. Сайтът е един от най-популярните в тази сфера и съответно доста апетитно място за реклама. На всеки нормален човек му е ясно, че колкото повече посещения генерира сайтът, толкова по-скъпо струва рекламата в него. А самият сайт е нашарен с достатъчно банери. Рекламният бизнес е една от най-развитите сфери на пазара в момента. За реклама големи фирми и организации заделят огромни суми в годишния си бюджет. Точно тази ниша е усетил Г.А. и се възползва от нея.
За яснота ще споменя и няколко по-фрапатни случая за насърчаване на обществената омраза:
1. Билетите за мача преди последното дерби ЦСКА - Левски. Дни преди мача, в медията на Г.А. излезе информация от техен "достоверен на 100% информатор", че фенове на Левски са изкупили билетите за сектор Г на Армията. По този начин се целяло ЦСКА да няма агитка на дербито. За достоверност беше поместена снимка на стотици билети разположени върху някаква повърхност - фенът на Левски е снимал своята гениалност и им го е пратил.
По интелигентните фенове свалиха снимките от сайта и разкриха конспирацията - няколко билета са били пуснати на ксерокс и се е създала внушителната бройка. Съответно новината за изкупените от левскарите билети за сектор Г се изпари както Сашо Томов на Армията когато го нападнаха бесни фенове. Броени минути след разкритието от феновете, сайтът излезе с новина, че самите те са разкрили конспирацията...
2. Некрологът на ЦСКА. Новината беше, че сини фенове направили некролога ведната след изхвърлянето на ЦСКА. Журналистите на Г.А. били първите, които открили този скандал, оказали се и последни. Само те единствени от цялата медийна общност в България се добрали до некролога. Никой друг не можа... И за децата е ясно чие дело е бил този некролог...
Така след тези две феноменални простотии, феновете знаеха единствената арена на свободни псувни и селски нападки - сайта на Г.А. Съответно дори и тези, които го мразят, му напълниха джоба.
Ето защо му се възхищавам за проявената находчивост. Най-лесно се забогатява когато намериш някаква ниша, независимо каква и къде. Примери много и най-вече след 1989 година.
Така по най-безсърдечния и жалък начин Г.А. се изхранва и същевременно се разграничава от истинската и стойностна журналистика, от истинските журналисти...
Това, че му се възхищавам, не означава, че го харесвам, напротив... Но той си гледа интереса и успява... Бедите след тези негови действия още не се усещат, не дай си Боже да се усетят. Имам предвид да се организират боеве между отделните фенове, което вече ще е доста опасно. Колкото вероятно е това да се случи, толкова е и невъзможно, защото зад тези маски на интернет воини стоят комплексирани хора, силни само в интернет пространството и слаби навън, в истинския свят.
Извинявайте, че така разточих мнението си. Осъзнавам, че можеше да е по-кратно, но...
Бъдете преди всичко хора, футболът е само една игра - най-великата, но само игра...
Последна промяна от kokas на 07 авг 2008 18:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 авг 2008 18:05

Angoff написа:
bigbonusprize написа:От Георги Атанасов по долен човек с червени пристрастия не съществува. Аз мразя всички, които отричат успехите и красивите игри на Левски. Георги Атанасов е пълен дебил! Даже и Киево като смачкахме пак 1 добра дума не каза. Сега чета и коментари от сорта на "турско синьото БФС" и тн.... Честно да ви кажа ако имам възможност да се срещна очи в очи с този мерзавец, то това би било един от щастливите моменти в живота ми. Първо, че дълго време няма да може да споделя пълните с омраза коментари (защото най-вероятно ще му счупя ръчичките) и в последствие всеки път като се замисли да всява омраза ще се замисли за това, какво може да му се случи. Сигурен съм, че има и много други като мен, но уви. Нямаме късмет! Иначе да ви кажа бледо розови фенове, САМО СТЕ СИ ВИНОВНИ, ЧЕ ЩЕ ГЛЕДАТЕ ШЛ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!

Така ли мерзавецо ??? ако ми кажеш с какво ние феновете сме виновни ще черпя... и извинявай ама ти си безпорен лаик... искаш да ми кажеш че БФС не ви закриля ли ?

АмГъл, какво толкова те подразни човека та го обиждаш на мерзавец?
"Умрем да мразим!" - ще каже Вуте. Защото по-лесно е да се плещят врели-некипели. Защото по-лесно е да се руши без да си вдигнал и една тухла през жалкия си животец. Защото по-лесно е да си бог в собствените си очи, а не апостол в очите на другите. Защото много по-лесно е да правиш помиярска журналистика като знаеш, че няма да ти се потърси сметка за боклука и фъшкиите, които ръсиш в медийното пространство, отколкото да водиш стойностно разследване и да рискуваш да ти гръмнат апартамента. Защото един скандален измислен материал ще ти "храни" изданието дни наред, а ще остане нещичко и за другите помияри.
Толкова много Защота мога да ви изредя... ама няма смисъл. Ти знаеш, аз знам, всички знаят и к'во от това? Ти публикуваш в помиярски сайт, аз чета и коментирам в помиярския сайт, другите се ругаят в същия помиярски сайт и к'во?
Далаверата си тече, ние прошляците подсмърчаме, попържаме и чакаме да дойде добрия принц от детските ни приказки: Царя Честити, Василиса (прости Серьога/ Прекрасна, Батката, Каката, Мамата-а-а-а...
Последна промяна от Deliba6 на 07 авг 2008 19:21, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 07 авг 2008 18:46

Vuprosniq 4ovek-G.A. e 4erveniq otdu6nik v momenta,normalno e da go ima-bolkata e dosta golqma...No za6to i na nego mu e kriv Levski,ne mi e qsno?!

Върни се в “Футбол - България”