Виктор Николаев:Само с гел не става

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Виктор Николаев:Само с гел не става

Мнениеот bobo_13 » 18 май 2015 11:58

Абе Мартин Петров след мач на националите илиза и казва на всички спортни журналисти ... "Вие не сте българи"......пляскаха му

Оня Янев в ЦСКА нали беше казал на журналист..."Тюфлек".....и там извинения
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Журналисти!!!!!!

Мнениеот fen-fen » 18 май 2015 11:59

GOLEADOR написа:Майната му на мастията,но мълчанието на спортните журналисти наистина буди недоумение.Страхливци!!!!!!

Така.... Значи е нормално един човек да бъде обиждан на мастия, и куп други просташки квалификации....въпреки, че като мастия и прочее той все пак прави нещо за българския футбол а спортните журналисти са света вода ненапита!? Питам аз какво са дали спортните журналисти за спорта в България!? Обективна журналистика ли!? Дръжки! Те са като лешояди. Търсят скандала. Гравитират от ,,Осанна!'' до ,,Разпни го!'' Зависи на кого слугуват!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2015 12:07

Държавата даде пари за сектора. Обществената поръчка бе дадена на фирма на зализаното (никаква аванта не се изпуска). Стадионът е публична общинска собственост, но гелосаната си го открива и дерибейства като лична собственост. Щракна с пръст и на повикване с държавен хеликоптер му цъфнаха премиер, и двама ключови министри. Същият премиер нямаше време да открие европейското за юноши, което представя България пред Европа и се предава по Евроспорт. Президента на бфс не е посещавал дерби мач в А група, но щом спонсора заповяда пристига. Накрая самозабравилият се новобогаташ си позволява да обижда и гони от публично място журналист изпълняващ задълженията си...
Не знам какъв трябва да си, за да защитаваш това.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: bobo_13

Мнениеот Странджата » 18 май 2015 12:13

Ами той и журналиста само попита :) и Домузчиев можеше просто да отрече или дапокаже трибуните, нали :)
Иначе по темата - факт е, че Домузчиев си изпусна нервите. Но после се извини.
Реакция след извинението на журналиста не съм срещнал...
Факт е, че българската журналистика не е журналистика - иначе щеше да разпъне Литекс на кръст за онази унизителна "декларация". И сега си мълчи и само копи-пейства без капка свян, че няма ни смелост, ни съвест. И ако тази тема има значимост - тя е да се покаже истинското лице на журналистиката ни, а не да се сипят обиди към човек, който е сгрешил, но после се е извинил ...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 май 2015 12:15

DrAvalanche написа:Държавата даде пари за сектора. Обществената поръчка бе дадена на фирма на зализаното (никаква аванта не се изпуска). Стадионът е публична общинска собственост, но гелосаната си го открива и дерибейства като лична собственост. Щракна с пръст и на повикване с държавен хеликоптер му цъфнаха премиер, и двама ключови министри. Същият премиер нямаше време да открие европейското за юноши, което представя България пред Европа и се предава по Евроспорт. Президента на бфс не е посещавал дерби мач в А група, но щом спонсора заповяда пристига. Накрая самозабравилият се новобогаташ си позволява да обижда и гони от публично място журналист изпълняващ задълженията си...

Аз не мисля че някой го защитава,дори и феновете на лудите.В случая правим паралели с едни "други грандове",които действаха не по малко ургулешки и журналистите не им търсеха кусури.Какви ли не изцепки съм чувал от президенти,треньори и играчи,а реакция никаква.Вчера даже един треньор показа един голям дълъг до лакътя на собствената си публика.Извода е,че пошлото,мерзкото,долното... е така дълбоко навлязло в БГ футбола,че вече се брои за нормално,стига да е от правилният цвят.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2015 12:23

Готвача написа:
DrAvalanche написа:Държавата даде пари за сектора. Обществената поръчка бе дадена на фирма на зализаното (никаква аванта не се изпуска). Стадионът е публична общинска собственост, но гелосаната си го открива и дерибейства като лична собственост. Щракна с пръст и на повикване с държавен хеликоптер му цъфнаха премиер, и двама ключови министри. Същият премиер нямаше време да открие европейското за юноши, което представя България пред Европа и се предава по Евроспорт. Президента на бфс не е посещавал дерби мач в А група, но щом спонсора заповяда пристига. Накрая самозабравилият се новобогаташ си позволява да обижда и гони от публично място журналист изпълняващ задълженията си...

Аз не мисля че някой го защитава,дори и феновете на лудите.В случая правим паралели с едни "други грандове",които действаха не по малко ургулешки и журналистите не им търсеха кусури.Какви ли не изцепки съм чувал от президенти,треньори и играчи,а реакция никаква.Вчера даже един треньор показа един голям дълъг до лакътя на собствената си публика.Извода е,че пошлото,мерзкото,долното... е така дълбоко навлязло в БГ футбола,че вече се брои за нормално,стига да е от правилният цвят.

Какви глупости бръщолевиш? Кога си е позволявал президент на Левски или ЦСКА да напада по толкова грозен начин журналист?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 май 2015 12:25

DrAvalanche написа:
Готвача написа:

Какви глупости бръщолевиш? Кога си е позволявал президент на Левски или ЦСКА да напада по толкова грозен начин журналист?

Не нападат журналисти,защото им слугуват.Нападат британски педерасти в твоя случай.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Re: bobo_13

Мнениеот pepo » 18 май 2015 12:27

Странджата написа:Ами той и журналиста само попита :) и Домузчиев можеше просто да отрече или дапокаже трибуните, нали :)
Иначе по темата - факт е, че Домузчиев си изпусна нервите. Но после се извини.
Реакция след извинението на журналиста не съм срещнал...
Факт е, че българската журналистика не е журналистика - иначе щеше да разпъне Литекс на кръст за онази унизителна "декларация". И сега си мълчи и само копи-пейства без капка свян, че няма ни смелост, ни съвест. И ако тази тема има значимост - тя е да се покаже истинското лице на журналистиката ни, а не да се сипят обиди към човек, който е сгрешил, но после се е извинил ...

Извинил се друг път.Извини се пиар-а,щото Киро е зает.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Re: Журналисти!!!!!!

Мнениеот rumbata » 18 май 2015 13:11

fen-fen написа:въпреки, че като мастия и прочее той все пак прави нещо за българския футбол

Какво е направил???
Дори една трибуна не можа да направи с парите от Шампионска лига, направи му я държавата, с държавни пари!!!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 май 2015 13:13

bobo_13 написа:Всъщност Домусчиев не е нарекъл журналиста "олигофрен" . Той само го е попитал дали е такъв . Журналиста можеше да отрече това предположение, но не го направи.

Ти олигофрен ли си?!
- на което журналиста мълчаливо се съгласява

Изблъска го и му каза: "Аз с олигофрени не разговарям!" ...
CHELSEA

Върни се в “Футбол - България”