Защо Хубчев напсува феновете на Берое и им показа неприличен
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо Хубчев напсува феновете на Берое и им показа неприл
Хубчо да не би да се е засили да става тренер на Лудогорец? С Кирето ще заформят невероятен тандем пред камерите.

Добре де, не било към феновете, а към кого? Официалната ложа, ама там кой?
Интериорни врати - Врати хармоника
Brabam написа:bobo_13 написа:Brabam написа:То изобщо има ли друг "сектор" на тоя стадион ?
Има малка трибуна с 50 места и още 3 реда........и един сектор за гости на хълма....
Научно е доказано,че сектора за гости е извън стадиона
Току що доказа, че си лаик!
bobo_13 написа:Добре де, не било към феновете, а към кого? Официалната ложа, ама там кой?
Интересно кой е президента на Берое, поне аз не знам. Там май си нямат Цар Киро и Хубси всеки мач полага усилия да стане главна атракция
Ч-Б П Д В Е М
bobo_13 написа:...
Хубчев е една мишка, която трпери за мястото си. Хубаво, топло местенце, с хубава заплата.....ама искат резултати, а завалийката....
Хубчев има резултати. Т.е. постигал е успехи. По всяка вероятност ще постигне нов успех.
Brabam написа:bobo_13 написа:Добре де, не било към феновете, а към кого? Официалната ложа, ама там кой?
Интересно кой е президента на Берое, поне аз не знам. Там май си нямат Цар Киро и Хубси всеки мач полага усилия да стане главна атракция
Е те нали са собственост на ТЕЦ Марица Изток......сигурно някое шефче от там
-
Serafim
- Контакти:
Еми феновете на Берое ако са свиканли с Илиян Илиев, така даму подвикват... Старите навици.. Нали знаете
Той завалията даже след един мач си го беше казал сам: "Отивам да питам странична ква засада вдигна, а той ми вика" мани се от тука, ше ти прасна една глава"...

Той завалията даже след един мач си го беше казал сам: "Отивам да питам странична ква засада вдигна, а той ми вика" мани се от тука, ше ти прасна една глава"...
Щото е простак .
bobo_13 написа:Добре де, не било към феновете, а към кого? Официалната ложа, ама там кой?
...към "ръководните" кадри от Ловеч! Тъй като тоя мишок Таско е "неприкосновен" и за да не изгори отново за един мач Хувчев показа на стойчо стоилов и трифин попов (на тия жалки и безгласни плашила не им пиша случайно имената с малки букви) какво мисли за Литекс,Таско и цялата акция която беше спретната за печелене на мача срещу Берое. Да, ама не!
P.S. И ръководители не случайно е в кавички. Тия двамада не знам дали и чурките си могат да ръководят докато пикаят!
Mirolio написа:bobo_13 написа:Добре де, не било към феновете, а към кого? Официалната ложа, ама там кой?
...към "ръководните" кадри от Ловеч! Тъй като тоя мишок Таско е "неприкосновен" и за да не изгори отново за един мач Хувчев показа на стойчо стоилов и трифин попов (на тия жалки и безгласни плашила не им пиша случайно имената с малки букви) какво мисли за Литекс,Таско и цялата акция която беше спретната за печелене на мача срещу Берое. Да, ама не!
P.S. И ръководители не случайно е в кавички. Тия двамада не знам дали и чурките си могат да ръководят докато пикаят!
Ей го човека. Мерси за инфото
Върни се в “Футбол - България”