Три клуба изгоряха с лиценза!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: Три клуба изгоряха с лиценза!?
Живи и здрави да сме!
Tommi написа:За първенството ще има компромиси, са евротурнирите ще изгорят.
То за първенството няма закони(правила),така че не се косете.Всички са вътре в така наречената КОЧИНА.Да им е честито на печелившите.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Долно уйно написа:отборът на Пловдив написа:От Локо Пд след разговори с БФС: Пълна спекулация!
От Локомотив Пловдив са категорични пред PlovdivDerby.com, че публикацията в БЛИЦ, че няма да получат лиценз за А група е пълна спекулация. След разговори проведени преди минути с хора от високите етажи на БФС е станало ясно, че такава опасност няма, твърдят пред PlovivDerby.com от Локо Пд.
След официалното обявения дълг вчера от 50 милиона други май трябва да се притесняват за лиценза
Алооо, става дума за евро лиценза или нямаше време да прочетеш в бързината да браниш отбора си.
Ми аз за евро лиценза де
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
Няма да е честно БФС да спаси ЦСКА и Локо Сф за А група, а да не помогне на Локо Пд...Ако ще помага, да помага на всичките.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- trokadero_
- Контакти:
Хм интересно Локо София - явно Гигов трябва да се заеме
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Това са слухове според шефа на комисията по лицензиране Валентин Стоев.Все още не е решено,но има опасност трите клуба да не получат право за А група ,според ,,неназован македонски източник,пожелал анонимност''Атанасов Узунов му се е обадил лично и той го е уверил че локомотив Пловдив няма да има проблем с лиценза.Жълта патица,както е известно в журналистическите среди.
DarkPsy написа:Опаааа, греда.
И то напречна!!!!!
Явно в ШЛ ще отива BUL №6!
И без това отговарят на всички условия за финансов феърплей!
Ай чИстИтУ!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Tommi написа:За първенството ще има компромиси, са евротурнирите ще изгорят.
За ЕКТ беше ясно! За там дори и да вземем квота, като ни резнат точките по делото на Вучков и ...чао, довиждане, лека нощ, нямаше нужда
Тъй че ако се говори въобще за някакъв компромис, то това ще е той - минус 12т./май толкова бяха/. Само не знам дали от сегашния актив ще ги отнемат.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- dreben23
- Контакти:
russia написа:Tommi написа:За първенството ще има компромиси, са евротурнирите ще изгорят.
За ЕКТ беше ясно! За там дори и да вземем квота, като ни резнат точките по делото на Вучков и ...чао, довиждане, лека нощ, нямаше нужда![]()
Тъй че ако се говори въобще за някакъв компромис, то това ще е той - минус 12т./май толкова бяха/. Само не знам дали от сегашния актив ще ги отнемат.
То това би трябвало да е за догодина рязането ама може и да бъркам.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
russia написа:Tommi написа:За първенството ще има компромиси, са евротурнирите ще изгорят.
За ЕКТ беше ясно! За там дори и да вземем квота, като ни резнат точките по делото на Вучков и ...чао, довиждане, лека нощ, нямаше нужда![]()
Говори се че от другия сезон ще започнете с -12 или -15 точки... Не помня колко точно но вчера пишеше някъде, няма как да е от този...
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"
Върни се в “Футбол - България”