Левски поиска 5 000 билета за финала, язък за зеления рев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Левски поиска 5 000 билета за финала, язък за зеления ре

Мнениеот Кролик » 14 май 2015 15:09

W84me написа:
Кролик написа:
Ще звънна на модератора да ти я даде ;) хахахаххахахахахаха кога ще порастнете ?!?!

Ракията изстина.

Ето това вече е начало на смислен разговор :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 май 2015 15:14

Съдба ли е какво е не знам, но всеки път обвиненията и реването им се оказват напразни и не на място. 8-) За жалост нито един от тях няма да излезе като мъж и да каже, че са сбъркали, ала напротив ще продължат да наглеят. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 15:16

Кролик написа:Ракията изстина.

Ето това вече е начало на смислен разговор :)[/quote]
Малко е рано за ракия, но все пак си е смислен...идеята ми беше, че всичко си върви по план, всеки желаещ ще си вземе билет, има организация за паркиране и за опазване на реда-кому бяха нужни тези истерии, та чак и мафии? Това са предварителни продажби за феновете, които ще си плануват пътуване с преспиване в или около Бургас. Нормална практика!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2015 15:21

sin4ec написа: Малко е рано за ракия, но все пак си е смислен...идеята ми беше, че всичко си върви по план, всеки желаещ ще си вземе билет, има организация за паркиране и за опазване на реда-кому бяха нужни тези истерии, та чак и мафии? Това са предварителни продажби за феновете, които ще си плануват пътуване с преспиване в или около Бургас. Нормална практика!

И в другата тема го писах, обхванала ги е параноята в крайна фаза. От събота са почнали с плача, не съм срещнал техен фен, който да не плаче предварително.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 май 2015 15:24

sin4ec написа:
Кролик написа:Ракията изстина.

Ето това вече е начало на смислен разговор :)

Малко е рано за ракия, но все пак си е смислен...идеята ми беше, че всичко си върви по план, всеки желаещ ще си вземе билет, има организация за паркиране и за опазване на реда-кому бяха нужни тези истерии, та чак и мафии? Това са предварителни продажби за феновете, които ще си плануват пътуване с преспиване в или около Бургас. Нормална практика![/quote]

Форум е, лято е, пече силно слънце, хората са различни ... ако във форума имаше нормален разговор, щяхме бързо да се раберем. То никога не е късно де ... ако ти е рано за ракия, давай на бира :)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 май 2015 15:25

W84me написа:
sin4ec написа: Малко е рано за ракия, но все пак си е смислен...идеята ми беше, че всичко си върви по план, всеки желаещ ще си вземе билет, има организация за паркиране и за опазване на реда-кому бяха нужни тези истерии, та чак и мафии? Това са предварителни продажби за феновете, които ще си плануват пътуване с преспиване в или около Бургас. Нормална практика!

И в другата тема го писах, обхванала ги е параноята в крайна фаза. От събота са почнали с плача, не съм срещнал техен фен, който да не плаче предварително.

Срещай мен :geek: Хич не плача, рева или тръшкам. Купата е наша, какво да му мисля :geek:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 май 2015 15:29

sin4ec написа:
Кролик написа:Ревльо, темичка ли пусна за Финала ? От вчера насам имате 2 теми :mrgreen: За още нещо ще ревете ли ?
Купата е наша :geek:

Кожената купа със сигурност е ваша! Барабар с макарите отстрани.

Поредният син "мъж",който в що-годе нормална дискусия,започва да споменава мъжки атрибути,ни в клин,ни в ръкав.Ясно ми е на мен,както и на голяма част от хората,че сте с различна сексуална ориентация.Можете помежду си да правите каквото си искате,но моля ви,не се опитвайте да ни привличате във вашата гей дружинка.Пипайте се където искате,разменяйте си кожени купи,разните му там макари,бухалки...слагайте си го там където слънце не ви огрява-ваша воля.Живеем в свободен свят и всеки прави каквото му харесва.Но ние сме си нормални мъже,които харесваме жени.Нямаме такива "модерни" уклони като вас.Спестете ни го това,ако обичате.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 май 2015 15:38

По отношение на финала - калъфката трябва да е климатизирана, та да не засмърди от жегата, преди да си я вземат левскарите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 15:50

boabbb написа:По отношение на финала - калъфката трябва да е климатизирана, та да не засмърди от жегата, преди да си я вземат левскарите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На 30 май ще вали дъжд, 21 градуса, ще е таман!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 15:52

Кролик написа:Форум е, лято е, пече силно слънце, хората са различни ... ако във форума имаше нормален разговор, щяхме бързо да се раберем. То никога не е късно де ... ако ти е рано за ракия, давай на бира :)

На работа съм, трябва с колата да се прибирам, не става. Ще пия едно безалкохолно, пък довечера ще да си сипя.

Върни се в “Футбол - България”