W84me написа:Кролик написа:
Ще звънна на модератора да ти я дадехахахаххахахахахаха кога ще порастнете ?!?!
Ракията изстина.
Ето това вече е начало на смислен разговор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Кролик написа:
Ще звънна на модератора да ти я дадехахахаххахахахахаха кога ще порастнете ?!?!
Ракията изстина.
Кролик написа:Ракията изстина.
sin4ec написа: Малко е рано за ракия, но все пак си е смислен...идеята ми беше, че всичко си върви по план, всеки желаещ ще си вземе билет, има организация за паркиране и за опазване на реда-кому бяха нужни тези истерии, та чак и мафии? Това са предварителни продажби за феновете, които ще си плануват пътуване с преспиване в или около Бургас. Нормална практика!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
sin4ec написа:Кролик написа:Ракията изстина.
Ето това вече е начало на смислен разговор
W84me написа:sin4ec написа: Малко е рано за ракия, но все пак си е смислен...идеята ми беше, че всичко си върви по план, всеки желаещ ще си вземе билет, има организация за паркиране и за опазване на реда-кому бяха нужни тези истерии, та чак и мафии? Това са предварителни продажби за феновете, които ще си плануват пътуване с преспиване в или около Бургас. Нормална практика!
И в другата тема го писах, обхванала ги е параноята в крайна фаза. От събота са почнали с плача, не съм срещнал техен фен, който да не плаче предварително.
sin4ec написа:Кролик написа:Ревльо, темичка ли пусна за Финала ? От вчера насам имате 2 темиЗа още нещо ще ревете ли ?
Купата е наша
Кожената купа със сигурност е ваша! Барабар с макарите отстрани.
boabbb написа:По отношение на финала - калъфката трябва да е климатизирана, та да не засмърди от жегата, преди да си я вземат левскарите![]()
![]()
Кролик написа:Форум е, лято е, пече силно слънце, хората са различни ... ако във форума имаше нормален разговор, щяхме бързо да се раберем. То никога не е късно де ... ако ти е рано за ракия, давай на бира
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта