За двойните стандарти на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: За двойните стандарти на Черно море

Мнениеот veni__85 » 13 май 2015 14:37

За да няма сърдити, финала да е в два мача. Разменено гостуване, с правилото за гол на чужд терен.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 14:45

veni__85 написа:За да няма сърдити, финала да е в два мача. Разменено гостуване, с правилото за гол на чужд терен.

Финала си е винаги в 1 мач. Сърдити винаги има, тях няма какво да ги мислим :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 13 май 2015 14:45

veni__85 написа:За да няма сърдити, финала да е в два мача. Разменено гостуване, с правилото за гол на чужд терен.

В Италия не беше ли точно така или се бъркам?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 май 2015 14:46

Най-добре!Ама все още НЕ!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 13 май 2015 14:48

sin4ec написа:
ВАРНА написа:Когато бяхме на финал с ЦСКА и Литекс беше ясно още преди началото на турнира,че финала е на ст.Васил Левски и за това не е имало възражения,не че не са искали феновете,просто се знаеше и се примиряваш...
А да не забравяме,че преди години стадионите не бяха лицеприятни,а и все още нашия пък съвсем.
Въпреки всичко тогава бяхме 1500- 2000 от Варна=-O.
Това,което се направи с преразпределението 70-30 в полза на Левски ще изиграе лоша шега и на Полиция и на фенове,помнете ми думата.
Подценявате град,в който хората мечтаят за Купа и ще бъдете изненадани приятно от "чайки и гларуси", за които и не сте предполагли,че съществуват.

Никой нищо не подценява, но дори и с местните повече от 5 000 няма как да бъдете. И това ще се види прекрасно на мача. Всъщност го разбирате много добре. 10 000 към 7 000 не знам как се отнася като 70-30, ако можеш ми го разясни.
Никаква лоша шега няма да има, ние ще сме в целия център и морската градина, а вие-идвате от север и директно на Лазур.
Е, ако си търсите белята-може да влезете в града, но то си е ваш проблем!

Приятел,
пишеш така все едно ще ходиш на война.
Това е финал и всеки има право да се радва на това.
Ако сините имат претенции да са възпитани фенове не би следвало да развалят празника,същото се отнася и за нас.
Не знам защо футбола се приема от по-младите като война между градовете.
Бил съм в Стара Загора,Пловдив,София,Видин,Плевен,Ловеч,Русе и др. и на всякъде имам добри приятели,с които не ни пречи да си спорим и на тема футбол.
Ако си решил да ставаш хулиган,това е др. въпрос.Аз лично ще си пия бирата на Хепи под България,а ако ти искаш да седнеш на моята маса,си добре дошъл!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 май 2015 14:49

Е пък тогава хептен нямат шанс и плача ще е още по-голям...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 май 2015 14:51

Толкова ли е трудно да се разбере едно елементарно нещо за феновете на Черно море. Според тях единственото честно нещо е те да вземат купата. Всичко останало е против тях, директиви, конспирации, измами и прочие. Винаги ще намерят за какво да мрънкат и реват. Това няма да спре нито сега, нито след финала. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 14:57

korteneca написа:Толкова ли е трудно да се разбере едно елементарно нещо за феновете на Черно море. Според тях единственото честно нещо е те да вземат купата. Всичко останало е против тях, директиви, конспирации, измами и прочие. Винаги ще намерят за какво да мрънкат и реват. Това няма да спре нито сега, нито след финала. :)

Звездите ли ти го говорят това ? Ако ти кажат че твоя отбор, независимо кой е той, ще има по-малко места за финала, ти как ще реагираш ? За*би кои отбори са на финала. Да кажем са Чепеларе и Провадия. Ти си фен на Чепеларе и ти кажат, вие ще сте 3000 човека, останалите са за Провадия. Ти как ще реагираш ?
Ще победи по-добрия, дали ще е Провадия или Чумерна, все тая. Редно ли е едните да са с повече места от другите. Само това е въпроса...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 13 май 2015 14:57

Хайде и тук да се изкажа :) Проблемът наистина е в БФС/ПФЛ! Ако в началото на кампанията "Купа България 2015" БФС/ПФЛ бяха написали в Наредбата "финалът ще се състои на ... май на Националния стадион" никой нямаше да отвори дума. Дори до финала да бяха стигнали "Несебър" и "Созопол", примерно (както е в нормалните страни ;) ). Колкото до квотата за билети - ние, привържениците на "Черно море" ще пътуваме 99% от Варна! Колко "сини" от София и колко от околностите на Бургас ще има - отговорете си сами. Дори и на мачовете на "Тича" софийските фенове са няколко десетки предполагам. Останалите са с автомобили с регистрация ТХ, Н и т.н.
Хайде по-кротко наистина и нека по-добрият победи!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 май 2015 15:02

Не може ли просто всяка година преди началото на турнира да се обяви къде ще бъде финала както е в евро турнирите.

Върни се в “Футбол - България”