да спрем простотията

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: да спрем простотията

Мнениеот Sleepwalker » 06 авг 2008 22:27

haralampi,колкото и да ни се иска да е обратното,сега повечето викат,че подкрепят всички български отбори в Европа,ама в събота като идат на стадиона едните крещят "К*р за Цска",а другите- "К*р за Левски"...Някои даже си плащат да седнат в сектора за гости само и само да могат да подкрепят чужденците срещу нашия отбор...Темата според мен си е безсмислена(без да се обиждаш).
Изображение

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 06 авг 2008 22:34

petela написа:Добре,не проумявам,какво толкова лошо има да се подкрепяме в евротурнирите?!?Футболът е СПОРТ,ИГРА,ЗАБАВЛЕНИЕ!!!Каква е тази омраза?!?ЦСКА,Левски -да противници на терена,но нищо повече!Всички сме българи!!!!!!!!!Я кажете,някой от вас подбира ли си приятелите по това дали са левскари или цесекари,а..?

Напълно те подкрепям ;) А междодругото когато Левски,Ц(КА,Литекс,Локомотив или който и да е български отбор играе в Уефа и Шампионска лига това е много добре и за останалите отбори,защото носи точки на първенството.А когато съберем определен брои точки имаме привилегии - участникът ни почва от по-горен кръг.И ето ако например Левски тази година влезе в групите,то догодина от уефа може да ни отпуснат 2 отбора в шампионска лига,което е много добре.Например ние имаме 5 отобра в евротурнирите,а Румъния и Турция имат съответно по 6 и 7 отбора.Кажете няма ли да се радвате да имаме повече предтсавители? 1 и 2 утиват във 2 и 3 кръг на шампионска лига,3,4 и 5-ия играят в Уефа от 3,2 и 1 предварителен кръг и 6-ия играе в Интертото (което май тази година беше за последен път),носителя на купата на България също да играе в Уефа.Това ще е определено много добре,да имаме 7 отбора в Европа.Но трябва да се подкрепяме в Евроурнирите (за Бг първенство,айде :D ).
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

panduri
Контакти:

Мнениеот panduri » 06 авг 2008 23:02

Angoff написа:
haralampi написа:говеда, свине, цигани или турци до кога ще продължава това :?: :?: :?:
дали сме сини червени жълти или зелени трябва да се подкрепяме в европа ,да стискаме палци на родните клубове защото все пак сме българи

Пускаш фиш от тотото , на другия ден преглеждаш числата и о чудо печелиш 6-ца ... радваш се и пируваш у вас вечерта , а на другата сутрин идват 3-ма униформени и ти заявяват че фиша за тотото пренадлежи на друг , нищо че ти си го пуснал и сам избрал числата ... е би ли се радвал на чуждата печалба която по право е твоя ? :x

Да обаче, ако си откраднал фиша и не си платил за него преди това и печалбата не ти принадлежи!!!!!!!!!!!!!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 07 авг 2008 00:12

Предполагам 4е феновете на отборите извън Левски,ЦСКА подкрепят БГ отборите ни в евро турнирите.Аз несъм от Левски или от ЦСКА и ако моят отбор ги бие 6те се кефя много,но да доидат некви 4ужденци било то грандове или некви не6тасници и ги бият ми е кофти.За6то.За6тото са си на6и БГ отбори.Феновете тябва да знаят,преди вси4ко България а после Левскар или ЦСКАр .Казвате 4е феновете на Барса не поддъргат феновете на Реал.Тези отбори са пе4елили вси4ко и имат само4увствието да се нарекат грандове или велики клубове.Когато БГ отбор вземе някоя евро купа може да си го позволи.Но докато БГ отборите непостигнат не6то зна4имо в европа по добре е да се подкрепяме а не да се правим на велики ;)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 авг 2008 00:54

Мога да ви кажа с чиста съвест, че съм крещял и съм се кефил на победите на ЦСКА над "Аякс", "Ливърпул", "Байерн" и над много други по Татово време. И ни най-малко не ме е срам! Напротив, гордял съм се като българин, че сме натрили носа на надутите звезди, които си мислеха, че сега слизаме от дърветата. Но ме хвана срам: когато навръх 3 март долни боклуци грухтяха в подкрепа на английския "Лъвърпул"; когато се правеше заря, че български отбор пада в международен мач /та бил той и основния противник в първенството/; когато върхът на българщината е да крещиш с изцъклен поглед "К... за "Левски" без да съобразяваш, че кавичките не могат да се чуят.
Злобата не е спасила никого. Напротив ще ви докара болести и беди. Ще цитирам котарака Леополд от популярното мултфилмче, който във всяка серия преди да гледа сеира на мишоците им казваше: "Момчета, хайде да не се караме!".
Само "ЛЕВСКИ"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

triznakoo
Контакти:

Мнениеот triznakoo » 07 авг 2008 01:42

vij chovek sus takiva lapishtaci narkoman4eta i prosti hora deto se pravqt na fenove i pishat takiva suob6teniq tuka ne mojesh da sporish za bulgarskiq futbol da se podkrepqme nqma kak da stane dokato sushtestvuvat takiva hora prosto bulgariq nikoga nqma da e edinna v tova sum se ybedil i shte se ydedite i vie :| :| ;)

Потребителски аватар
4orbarq21
Контакти:

Мнениеот 4orbarq21 » 07 авг 2008 01:50

Deliba6 написа:Мога да ви кажа с чиста съвест, че съм крещял и съм се кефил на победите на ЦСКА над "Аякс", "Ливърпул", "Байерн" и над много други по Татово време. И ни най-малко не ме е срам! Напротив, гордял съм се като българин, че сме натрили носа на надутите звезди, които си мислеха, че сега слизаме от дърветата. Но ме хвана срам: когато навръх 3 март долни боклуци грухтяха в подкрепа на английския "Лъвърпул"; когато се правеше заря, че български отбор пада в международен мач /та бил той и основния противник в първенството/; когато върхът на българщината е да крещиш с изцъклен поглед "К... за "Левски" без да съобразяваш, че кавичките не могат да се чуят.
Злобата не е спасила никого. Напротив ще ви докара болести и беди. Ще цитирам котарака Леополд от популярното мултфилмче, който във всяка серия преди да гледа сеира на мишоците им казваше: "Момчета, хайде да не се караме!".
Само "ЛЕВСКИ"!!!

kakvo obshto imashe ma4a liverpool-lefki sys 3MART :?:
Prosto vashiq sheff na fesskluba podarqvashe bileti :mrgreen:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 07 авг 2008 02:09

haralampi написа:
lewstherin написа:Не съм видял фенове на Барса да подкрепят Реал в Европа. quote]

е Българският футбол не е от нивото на испания и англия и не казвам че трябва да ходиш на стадиона и да подкрепяш отбор на който не си фен :!:
и аз не бих отишъл на мач на ЦСКА но се радвам когато те побеждават в европа

Както се казва „несъм се доизказал Бруте„ :lol: Имах предвид да подкрепят Реал когато играят в европа.Да подкрепя6 един отбор ,моге и да неси на стадиона.А си мисля 4е цяла испания се кефи когато техен отбор 6амароса някои от другите европеиски грандове.То не е само в испания така,Италия,Англия,Германия.................Ние съ6то трябва да сме по големи националисти.Несме кои знае каква държава в момента и малките радости които ни носят спортистите трябва да ни обединяват.Както бе и 94 година.Вси4ки бяхме Българи.Няма6е ЦСКА ,ЛЕВСКИ .Големи футболисти ,Големи Българи.

Потребителски аватар
serjinio
Контакти:

Мнениеот serjinio » 07 авг 2008 08:56

orlando написа:
haralampi написа:
lewstherin написа:Не съм видял фенове на Барса да подкрепят Реал в Европа. quote]

е Българският футбол не е от нивото на испания и англия и не казвам че трябва да ходиш на стадиона и да подкрепяш отбор на който не си фен :!:
и аз не бих отишъл на мач на ЦСКА но се радвам когато те побеждават в европа

Както се казва „несъм се доизказал Бруте„ :lol: Имах предвид да подкрепят Реал когато играят в европа.Да подкрепя6 един отбор ,моге и да неси на стадиона.А си мисля 4е цяла испания се кефи когато техен отбор 6амароса някои от другите европеиски грандове.То не е само в испания така,Италия,Англия,Германия.................Ние съ6то трябва да сме по големи националисти.Несме кои знае каква държава в момента и малките радости които ни носят спортистите трябва да ни обединяват.Както бе и 94 година.Вси4ки бяхме Българи.Няма6е ЦСКА ,ЛЕВСКИ .Големи футболисти ,Големи Българи.

така,не се излагайте мля ви!!!
никаде по света враждуващите агитки не се потдържат ниикаде,евротурнири или каквото и да било!!!
бърз пример-фенклуба на интер праща благодартвено писмо до фенклуба на ливерпул след мача за кеш,има многжко такива примери,няма смисъл да пиша,който се интересува знае!!!
и последно за да разберете,когато два клуба се съревновават,това съревнование важи и за европа!!!
не може да викам за успехите на левски защото тпва е равносилно на да се радвам на успех в нащо първенство!!!
капиш?

умирачка на герена,както винаги е ставало и резил срещу Бате Борисов!!!!
пак ще се излагате като кифли каквито сте,но поне сега имате оправдание:
не ви е там мястото-не сте си го заслужили!!! :twisted: :twisted:
Давай Бате идва ред на Кака Жилина!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Футбол - България”