За или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Черният козел
- Контакти:
Re: ЗА или против ЦСКА и Левски във В група?
KAT90 написа:Черният козел написа::lol:![]()
.Защо с единият отбор трябва да се завлича и другият ???
Искаш ли да се обзаложим, че ако ние отидем и Батков ще се запъти натам!
Басче ли предлагаш ? О.К КОй ще цепи и на какво ?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
- Контакти:
Аз съм ЗА да се спазват законите, правилниците и разпоредбите!!! Не може да ми вадят по 10 000 000 дългове, не може да не плащат заплати по 3 месеца и никой в БФС да не прави нещо по въпроса! Пирин бе заличен от А група за 400 000 лв., а истинския фактор - да му окрадат играчите в полза на ЦСКА. По същата схема са ограбени още Ботев, Черноморец и Чавдар, Локо Пд, Сливен....списъка няма край! Мисля, че е крайно време като ЕВРОПЕЙСКА страна да приложим законите и правилниците с цялата им тежест. Щом махнаха Рейнджърс, колос 10000001 пъти по-голям от двата комунистически клуба, то и тука може да се поотърсим малко от комунистическите си простотии, че правилата са правила само за едни, а за баш комунистите - може да не се спазват. В интерес на истината, Левски и ЦСКА са на командно дишане, пронудени да си поддържат нивото на челници в А група с кредити, за да угодят на лумпените си фенове-мегаломани. Щом се посринат в класирането почват революции на комунистически мислещите им фенове, че всички са длъжни да се съобразяват с тях, че те са вечните колоси и т.н. и шефовете им са принудени да теглят и тглят кредити да им угодят. Левски и ЦСКА във В група, ДА, твърдо ЗА 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Captain Stottlemeyer
Фундаментална тема!... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Андре-Пиер Жиняк 96
Против съм Левски да започне от В група. Не само, че ще заличим отбора, но ще изчезне историята на клуба. И този отбор няма да е с нищо по-различен от 50-те Пирина, 20-те Черномореца и 10-те Нефтохимика например. А ЦСКА не ме интересуват. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
хахахахаха кои сте вие, че някой да ви пита какво искате ? хаххахаа

Първо да си платят задълженията и да платят на държавата и контрагентите си. После ако искат и в А окръжна да ходят.
Интериорни врати - Врати хармоника
ShooterMan написа:Аз съм ЗА да се спазват законите, правилниците и разпоредбите!!! Не може да ми вадят по 10 000 000 дългове, не може да не плащат заплати по 3 месеца и никой в БФС да не прави нещо по въпроса! Пирин бе заличен от А група за 400 000 лв., а истинския фактор - да му окрадат играчите в полза на ЦСКА. По същата схема са ограбени още Ботев, Черноморец и Чавдар, Локо Пд, Сливен....списъка няма край! Мисля, че е крайно време като ЕВРОПЕЙСКА страна да приложим законите и правилниците с цялата им тежест. Щом махнаха Рейнджърс, колос 10000001 пъти по-голям от двата комунистически клуба, то и тука може да се поотърсим малко от комунистическите си простотии, че правилата са правила само за едни, а за баш комунистите - може да не се спазват. В интерес на истината, Левски и ЦСКА са на командно дишане, пронудени да си поддържат нивото на челници в А група с кредити, за да угодят на лумпените си фенове-мегаломани. Щом се посринат в класирането почват революции на комунистически мислещите им фенове, че всички са длъжни да се съобразяват с тях, че те са вечните колоси и т.н. и шефовете им са принудени да теглят и тглят кредити да им угодят. Левски и ЦСКА във В група, ДА, твърдо ЗА
Добре, тези неща ги четем всеки ден, спри се!!!! Затова ние ще отидем и ще ви оставим вас "некомунистическите" да се развивате, защото заради нас не можете да си сложите трева и да си купите добри футболисти!! А относно БФС, виж какво съм написал в края и ще разбереш защо сме още тук.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не разбирам защо всеки път когато се заговори за евентуален фалит на ЦСКА или Левски се споменава че Лудогорец щели да спечелят от тая работа,понеже тези два отбора нямало да пречат.
Гачели досега 3 години са били ебаси конкуренцията.
Иначе и Левски и ЦСКА са стойностни отбори,играещи приличен футбол и мисля че В група може само да спечели от присъствието им.
Гачели досега 3 години са били ебаси конкуренцията.
Иначе и Левски и ЦСКА са стойностни отбори,играещи приличен футбол и мисля че В група може само да спечели от присъствието им.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Captain Stottlemeyer написа:Фундаментална тема!...
Абе, не ти изнася,ама е фундаментална!
Върни се в “Футбол - България”