Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Мнениеот Nikona » 11 мар 2015 09:32

Безразлично ми е, никога не съм се надявал на розовите. Доказвали са през годините, че за тях понятието "чест" и несъществуваща величина. Примери колкото искаш, година след позорно 8:0 те бият на армията, а ти да се радваш си е мазохизъм. Ако искат да играят като паднат ние ще останем във втората шестица, а те от кандидат шампиони ще се борят за евротурнирите.
От цялата дандания ми харесва, че гелосания ще го ударят яко по джоба без "вечни дербита" и "пловдивски дербита" рейтинга на диемите ще се срине.
Изображение

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 мар 2015 09:34

Nikona написа:От цялата дандания ми харесва, че гелосания ще го ударят яко по джоба без "вечни дербита" и "пловдивски дербита" рейтинга на диемите ще се срине.

Е как точно ще го ударят по джоба Домусчиев при положение че той ВЕЧЕ Е СПАЗАРИЛ нещата с Нова и е прибрал парите?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 11 мар 2015 09:35

Стискам палци за успех на Ботев!Единни срещу двете лица на едно и същото софийско зло за българския футбол-Левски и Цска!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 09:39

Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение! :twisted:
Само факта, че стигнаха до това да се надявам ние да биеме е уникално унижение за тях... споко ще бием и ще ви вкараме в шестица... 8-)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 09:40

Все ми тая кой ще победи между тия два отбора. Ако искат да си направят 69, едните имат мноого опит в това с други клубове. Важната цел за Левски е Купата. Донякъде е по-добре да сме във втората шестица. Без напрежение и с налагане на младите.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 мар 2015 09:40

Teo написа:Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение! :twisted:

Кво се хилиш бе,вие при абсолютно всякакъв изход на мача сте на плюс... :mrgreen:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 11 мар 2015 09:42

Цецо Чука написа:
Nikona написа:От цялата дандания ми харесва, че гелосания ще го ударят яко по джоба без "вечни дербита" и "пловдивски дербита" рейтинга на диемите ще се срине.

Е как точно ще го ударят по джоба Домусчиев при положение че той ВЕЧЕ Е СПАЗАРИЛ нещата с Нова и е прибрал парите?

Ти не "леж на тая кълка", като спрат хората да си плащат за диема, намаляват рекламите, намалява и цената на продукта. Едно е в програмата да има 4те градски дербита друго е да гледаш "пълнеж".

Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение! :twisted:
Само факта, че стигнаха до това да се надявам ние да биеме е уникално унижение за тях... споко ще бием и ще ви вкараме в шестица... 8-)

Гонзо само вие му падате на колене за "възвратно постъпателни движения с уста" .....колко пъти ви е слагал в поза партер през годините?
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 09:43

Цецо Чука написа:
Teo написа:Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение! :twisted:

Кво се хилиш бе,вие при абсолютно всякакъв изход на мача сте на плюс... :mrgreen:

При загуба няма да сме на +.. щото Изтока се откъсва, а всички знаем, че КОРЕМА ще продаде мача на Овча купел :idea:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 мар 2015 09:43

Син до гроб_ написа:Все ми тая кой ще победи между тия два отбора. Ако искат да си направят 69, едните имат мноого опит в това с други клубове. Важната цел за Левски е Купата. Донякъде е по-добре да сме във втората шестица. Без напрежение и с налагане на младите.

Ми ако не я вземете тая купа,кво правим?
През последните години се доказа факта че Домусчиев титли и купи не търгува,той иска да печели всичко и навсякъде, та не знам на какво се надявате.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 09:43

Nikona написа:
Цецо Чука написа:

Ти не "леж на тая кълка", като спрат хората да си плащат за диема, намаляват рекламите, намалява и цената на продукта. Едно е в програмата да има 4те градски дербита друго е да гледаш "пълнеж".

Гонзо само вие му падате на колене за "възвратно постъпателни движения с уста" .....колко пъти ви е слагал в поза партер през годините?

Когат на Тройчо паднетеее паднетеЕЕеЕЕ ще се молите, АМА молите ееЕЕеЕ :idea: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Teo на 11 мар 2015 09:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”