slash1912 написа:Всички домакински мачове на Ботев и повечето от гостуванията съм на стадиона.Няма да давам пари,за да пълня касите на други отбори,на които им дават срещите всеки кръг
Ще дават всичките 6 мача,макар да не е упоменато в статията.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
slash1912 написа:Всички домакински мачове на Ботев и повечето от гостуванията съм на стадиона.Няма да давам пари,за да пълня касите на други отбори,на които им дават срещите всеки кръг
krumovis написа:Ще гледаме по интернет.
batbozho написа:slash1912 написа:Всички домакински мачове на Ботев и повечето от гостуванията съм на стадиона.Няма да давам пари,за да пълня касите на други отбори,на които им дават срещите всеки кръг
slash1912 написа:batbozho написа:slash1912 написа:Всички домакински мачове на Ботев и повечето от гостуванията съм на стадиона.Няма да давам пари,за да пълня касите на други отбори,на които им дават срещите всеки кръг
Мислиш ли,че има достатъчно ресурси да се предават всички мачове от кръга+ дербито на Б група примерно,от българска телевизия?
slash1912 написа:batbozho написа:slash1912 написа:Всички домакински мачове на Ботев и повечето от гостуванията съм на стадиона.Няма да давам пари,за да пълня касите на други отбори,на които им дават срещите всеки кръг
Мислиш ли,че има достатъчно ресурси да се предават всички мачове от кръга+ дербито на Б група примерно,от българска телевизия?
BadBoy написа:slash1912 написа:batbozho написа:slash1912 написа:Всички домакински мачове на Ботев и повечето от гостуванията съм на стадиона.Няма да давам пари,за да пълня касите на други отбори,на които им дават срещите всеки кръг
Има, има, не им бери грижата.
batbozho написа:Статията е от вестник Труд.Незнам кой закон,кога е променян но канал с 24 часа футбол,с много мачове,студия,анализи,разширени репортажи и прочие би бил меко казано удоволствие и с кеф бих плащал такава сума за това,особенно пък в ХД вариант.
Кашчей написа:Кой закон е променен и кога, защото новият парламент спортни закони не е разглеждал?
BadBoy написа:Кашчей написа:Кой закон е променен и кога, защото новият парламент спортни закони не е разглеждал?
Българското футболно първенство, кога е било събитие от обществено значение?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта