Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев
Със съгласието на всички заинтересовани страни и съдействието на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа” в отговор на големия зрителски интерес, срещата от ХVІ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „ЦСКА” и ПФК „Лудогорец” Рз, ще се играе на 22.11 /събота /2014 от 16.00 часа,вместо на 21.11 /петък/ от 17.45 часа, излъчва се по Нова ТВ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Аз Разбирам че налива 30 млн в клубовете общо ...някои разбират други работи . Само конспирации са им в главите . Някой от тука да извади по-добра оферта ? Не ? Тогава тихичко ..И аз искам да ни предават първенството в 20 държави и да вземме милиярди от ТВ права ама не ..
Домусчиев ще съумее да превърне тези 30 милиона лева от правата на А група в печалба.Стойте и гледайте как ще направи пари и от там.Ясни са обаче нещата,че вече еднолично той се превръща в най-силната фигура в българския футбол дори и над президента на БФС.Мисля че промените в следващата година ще са такива:
-Намаляне на А група до 10 отбора
-По-строго лицензиране на стадионите и осветление
-минимум 3-ма български футболисти до 21 години титуляри във всеки отбор
-всички 5 мача предавани по Телевизора,но за тях ще трябва да се плаща(не си мислете,че Домусчиев ще дава безплатно да се гледа.Хората от Разград най-добре знаят това)
-Намаляне на А група до 10 отбора
-По-строго лицензиране на стадионите и осветление
-минимум 3-ма български футболисти до 21 години титуляри във всеки отбор
-всички 5 мача предавани по Телевизора,но за тях ще трябва да се плаща(не си мислете,че Домусчиев ще дава безплатно да се гледа.Хората от Разград най-добре знаят това)
- Logical person
- Контакти:
Вече ще слушаме само патриотичен коментар. Ще се носи вода от 10 кладенеца да се замазва подкрепата за Лудогорец, ще се замазва ощетяването на други отбори.
След като е водил перуката на почивка, сега си купи и цялата "А" група.
След като е водил перуката на почивка, сега си купи и цялата "А" група.
IvailoRz написа:Аз Разбирам че налива 30 млн в клубовете общо ...някои разбират други работи . Само конспирации са им в главите . Някой от тука да извади по-добра оферта ? Не ? Тогава тихичко ..И аз искам да ни предават първенството в 20 държави и да вземме милиярди от ТВ права ама не ..
Тези 30 милиона ще ги избие многократно.За да гледаш един мач на А група плащаш 1 лев.За един месец намаление 10 лева за всички срещи.
10 лева по 400 000 абоната на месец=4 000 000 лева на месец по 8= 32 000 000 лева на година или 25 000 000 лева чиста печалба по 5 = 120 000 000 лева или85-90 000 000 лева печалба за Домусчиев.

1982 написа:IvailoRz написа:Помня как половината сезон не се даваха мачове . Тогава недоволствахме .. намери се кой да вземе правата , пак недоволстваме . Е е ? Някой да извади ... ?
Знаеш ли какво е конфликт на интереси ??
Това е все едно, Флорентино Перес да държи ТВ правата на цялата Ла Лига и да плаща пари на останалите клубове.
И къде е конфликта

Мишленца, влезнете си в дупките, откъдето изпълзяхте, че ще пуснем котката!!!

parazit написа:IvailoRz написа:Аз Разбирам че налива 30 млн в клубовете общо ...някои разбират други работи . Само конспирации са им в главите . Някой от тука да извади по-добра оферта ? Не ? Тогава тихичко ..И аз искам да ни предават първенството в 20 държави и да вземме милиярди от ТВ права ама не ..
Тези 30 милиона ще ги избие многократно.За да гледаш един мач на А група плащаш 1 лев.За един месец намаление 10 лева за всички срещи.
10 лева по 400 000 абоната на месец=4 000 000 лева на месец по 8= 32 000 000 лева на година или 25 000 000 лева чиста печалба по 5 = 120 000 000 лева или85-90 000 000 лева печалба за Домусчиев.
Ами браво на човека . Това се нарича печеливш бизнес ако е в тоя случай...
Има пари - купува, няма пари - пак купува, ама мазни банички с извара и евентуално едно 3в1... 

Върни се в “Футбол - България”