Какво трябва да бъде наказанието на Гонзо ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво трябва да бъде наказанието на Гонзо ?
Преиграване на мача минимум,Гонзо повлия и на трите гола 
-
angelofdeath
- Контакти:
За Гонзо трябва да мислят отговорните фактори на Герена. Видя се, в какви ръце е поверена цялата власт в клуба. Ако беше футболист щеше да му е простено, но на треньора-педагог и директора не може. Обеден съм, че ако сега го попитате, защо тръгна да спъва футболиста на Ботев, едва ли има отговар. Футбола ни трябва да се изчисти от простотията, която го души от 25 години. Минаха, какви ли не субекти, от Гърнетата, мутрите, а сега и инженера Гонзо. Докога ще търпим самозабравили се ръководители и БФС ще се навежда ту в една посока, ту в друга?
- Santiago Munezz
- Контакти:
angelofdeath написа:За Гонзо трябва да мислят отговорните фактори на Герена. Видя се, в какви ръце е поверена цялата власт в клуба. Ако беше футболист щеше да му е простено, но на треньора-педагог и директора не може. Обеден съм, че ако сега го попитате, защо тръгна да спъва футболиста на Ботев, едва ли има отговар. Футбола ни трябва да се изчисти от простотията, която го души от 25 години. Минаха, какви ли не субекти, от Гърнетата, мутрите, а сега и инженера Гонзо. Докога ще търпим самозабравили се ръководители и БФС ще се навежда ту в една посока, ту в друга?
Аз съм Обеден,че ти си по-голям инженер и от Гонзо!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
Не знам защо всеки път се пускат подобни безсмислени теми, когато има Дисциплинарен правилник на БФС, където нещата са казани пределно ясно (в случая в член 34).
Разбирам, че във форума пишат доста безработни младежи, които се чудят какво да правят през многото свободно време, което имат на разположение, но все пак - ограмотете се малко, преди да започнете да съчинявате... 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Santiago Munezz написа:angelofdeath написа:За Гонзо трябва да мислят отговорните фактори на Герена. Видя се, в какви ръце е поверена цялата власт в клуба. Ако беше футболист щеше да му е простено, но на треньора-педагог и директора не може. Обеден съм, че ако сега го попитате, защо тръгна да спъва футболиста на Ботев, едва ли има отговар. Футбола ни трябва да се изчисти от простотията, която го души от 25 години. Минаха, какви ли не субекти, от Гърнетата, мутрите, а сега и инженера Гонзо. Докога ще търпим самозабравили се ръководители и БФС ще се навежда ту в една посока, ту в друга?
Я па сам вчерашен, ма и язе сам обеден, че им откъртихме кочинката на малките сестрички на розовите.

[offtopic]
[/offtopic]- Captain Stottlemeyer
Santiago Munezz написа:angelofdeath написа:За Гонзо трябва да мислят отговорните фактори на Герена. Видя се, в какви ръце е поверена цялата власт в клуба. Ако беше футболист щеше да му е простено, но на треньора-педагог и директора не може. Обеден съм, че ако сега го попитате, защо тръгна да спъва футболиста на Ботев, едва ли има отговар. Футбола ни трябва да се изчисти от простотията, която го души от 25 години. Минаха, какви ли не субекти, от Гърнетата, мутрите, а сега и инженера Гонзо. Докога ще търпим самозабравили се ръководители и БФС ще се навежда ту в една посока, ту в друга?
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Член 34.
(1)
Старши треньор, треньор, мениджър, селекционер на отбор,
имащ право да присъства на резервната или допълнителната
скамейка, се наказва с лишаване от право да изпълнява
функции от името на отбора, както и с глоба, за извършени
нарушения по време на срещата, включително през почивката,
или непосредствено след нейния край, както следва:
1.
за системно напускане на техническата зона нарушителят се
наказва с лишаване от право да изпълнява функции от името
на отбора за 1 среща и с глоба в размер на триста лева;
2.
за нанасяне на обида или използване на неприличен жест към
длъжностно лице, служебно лице и/или публика, нарушителят
се наказва с лишаване от право да изпълнява функции от името
на отбора до 3 срещи и с глоба в размер на хиляда лева;
3.
за оспорване на съдийско решение нарушителят се наказва
с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора
за 1 среща и с глоба в размер на петстотин лева.
4.
за саморазправа или опит за саморазправа - бутане,
блъскане, нанасяне на удар на длъжностно лице, нарушителят
се наказва с лишаване от право да изпълнява функции от името
на отбора за 5 срещи и с глоба в размер на две хиляди лева.;
5.
за самоволно навлизане на терена нарушителят се наказва
6.
за други нарушения нарушителят се наказва с лишаване от
право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и с
глоба в размер на петстотин лева.
http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... 4-2015.pdf
Нещо от рода 1-3 срещи да не води отбора и глоба до 1000 лв.

Аз пък искам да знам оня дето изтръгна флагчето на страничния и получи само жълт картон по доклад колко ще го накажат? А гонзо 1-3 мача и парички глоба са напълно заслужени.

Така като гледам, трябва да се уважи чл. 34, т.5:
За самоволно навлизане на терена нарушителят се наказва
Това пише в правилника, такова трябва да е наказанието. Всичко друго е жълто-червен популизъм.
За самоволно навлизане на терена нарушителят се наказва
Това пише в правилника, такова трябва да е наказанието. Всичко друго е жълто-червен популизъм.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
nov_potrebitel
- Контакти:
Парична глоба, това е при спряла игра.
Върни се в “Футбол - България”