Най-великата публика в България?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Най-великата публика в България?

Мнениеот v.r.s. » 13 юли 2009 18:24

1988 година баскетбол-жени,турнир за купата на България в зала Миньор,Миньор-Левски Спартак,невероятен мач и атмосфера с победа в последните секунди за Миньор.Тогава двата отбора бяха най-добрите в България,с класни състезателки на световно равнище.
За съжаление женският баскетбол в момента е много зле и школите с традиции които го развиваха не съществуват.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 13 юли 2009 18:32

България - Ейре вярно не е на клубно ниво ,но беше нещо НЕВЕРОЯТНО!!!
:mrgreen:
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 13 юли 2009 20:43

kacho1914 написа:обрата срещу Удинезе,това бе един велик миг не само за Левски,но и за цяла България

Не беше нещо особено...друго си беше мачът с Киево ;) там в Италия.Спомням си че гледах мача и силно се надявах да влезе Левски в Шампионската лига-ако някой се блещи в монитора аз пак казвам-първо сме българи,после всичко останало.И в сряда пак ще съм за Левски.И пак ще има кой да се блещи и да каже,че след две седмици сините фенове щели да са за нашия противник,когато ние играем в Европа,но на мен не ми пука-гледам футбол за шоуто,а когато играе български отбор не ми пука кой точно е,просто когато играе ЦСКА вече е друго нещо,но това да не подкрепяш Левски защото си от ЦСКА или да не подкрепяш ЦСКА в Европа,защото си от Левски,за наивна душа като мен остава неразбираемо и непатриотично.Въпреки това съм си ултрас,когато ми е кеф може и да викна на мач един такъв... за Левски оле,ама тва е за бъзика и за така нат.,а иначе българските отбори сме българи. :!:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 13 юли 2009 20:49

България - Ейре макар че класата на отбора не отговаряше на тази на публиката... Целия стадион беше като ч цяло нямаше Левски,ЦСКА,Ботел или Локо имаше ----- БЪЛГАРИ....ЮНАЦИ :mrgreen: беше много яко ;)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 юли 2009 23:37

Red_champions написа:Не беше нещо особено...друго си беше мачът с Киево ;) там в Италия.Спомням си че гледах мача и силно се надявах да влезе Левски в Шампионската лига-ако някой се блещи в монитора аз пак казвам-първо сме българи,после всичко останало.И в сряда пак ще съм за Левски.И пак ще има кой да се блещи и да каже,че след две седмици сините фенове щели да са за нашия противник,когато ние играем в Европа,но на мен не ми пука-гледам футбол за шоуто,а когато играе български отбор не ми пука кой точно е,просто когато играе ЦСКА вече е друго нещо,но това да не подкрепяш Левски защото си от ЦСКА или да не подкрепяш ЦСКА в Европа,защото си от Левски,за наивна душа като мен остава неразбираемо и непатриотично.Въпреки това съм си ултрас,когато ми е кеф може и да викна на мач един такъв... за Левски оле,ама тва е за бъзика и за така нат.,а иначе българските отбори сме българи. :!:

Моите уважения!!! Така и трябва! Всичко друго е простотия и комплексарщина!... Аз също съм си драл гърлото и съм куфял с ЦСКА срещу "Аякс", "Байерн", "Нотингам", "Лъвърпул"!!!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юли 2009 00:04

siuxi написа:темата е провокативна но аз ще отговоря
Ловеч-Левски когато Топчо вкара за 1:1 и ние строшихме стадиона и нахлухме на терена

Национални ГЕРОИ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз си спомням и друг - Миньор - Левски, когато освен простотиите и един ваш фен си покатери на оградите, извади си органа и се изходи пред всички и пред камерите. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 14 юли 2009 01:34

Относно публика тези на ЦСКА,Левски, Ботев и Локо Пд са най-велики! На вечното дерби и това в Пловдив агитките правят невероятна хореография. А също тази на Берое (СтЗ) е много добра.
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юли 2009 02:10

slavia/viewtopic.php?f=14&t=8226

slavia_forever 30.12.2008
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 16 юли 2009 12:20

На нациоално ниво на България-Ейре сътворихме нещо униклано, помните как ирландците ни аплодираха постоянно. Дано продължим да бъдем една от най-темпераментинте публики на национален отбор.

На клубно ниво, логично не съм бил на мачове на Левски, а от нашите напоследък с Тулуза се получи страхотна атмосфера.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 17 авг 2009 19:13

Посрещането на националите от САЩ 94 на Васил Левски

Върни се в “Футбол - България”