alexpetrof написа:Този път съм за тях в Шампионската лига
“Пожелавам успех на Лудогорец в предстоящия мач от Шампионската лига срещу Реал (Мадрид). Този път със сигурност ще подкрепя българския първенец”, заяви пред БЛИЦ Стойчо Младенов.
Както е известно, преди две седмици откровението на треньора на ЦСКА, че ще бъде за Ливърпул в първия двубой на разградчани в Шампионската лига, предизвика огромни реакции.
“Вижте, тъй като представляват клубния ни футбол, аз винаги ще бъда за Лудогорец в евротурнирите, но с едно изключение. Това е Ливърпул. Този клуб ми е на сърцето, а и футболната ми кариера е свързана пряко с него.
Но сега, в битката с Реал (Мадрид), с две ръце ще стискам палци на разградчани. Желая им успех, макар че ще им бъде трудно. Те обаче вече са показвали, че могат да се справят с тежките ситуации. Едно е хубаво – стадионът ще е пълен и Лудогорец ще има огромна подкрепа”, добави Младенов
източник: http://www.blitz.bg/sport/article/245706
Как бихте коментирали ? Дали не се цели някакво затопляне на отношенията между двата клуба след словесните престрелки ?
Ами Стойчо си е взел поука:
Предния път - заради неговите думи Левски намаза от наема на терена, сега сигурно иска Лудогорец да тренира на Армията, за да пуснат и на нас някой лев, но от друга страна по време на мача се очаква Тончи да пише кораво във нета, а с оглед на това изказване на Младенов, нищо чудно Тончи да не види заплата до лятото заради плюене по каузата /фиктивно оправдание за налагане на наказание/ Бе с две думи........Стойчо прави кинти за ЦСКА
[offtopic]коментара ми е в кръга на шегата[/offtopic]