България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: България ще получи най-много пари в следващите 7 год. от ЕС

Мнениеот GOLEADOR » 15 сеп 2014 00:44

dunavfc написа:
stefani написа:Ще получи ако някои хора не крадат :!:

Това е големият проблем ! Ако не се крадеше, ако не се правеха толкова много манипулации с еврофондовете и тяхното усвояване, нещата щяха да са далеч по позитивни. Никоя страна не усвоява 100 % от средставата от ЕС, но и никой не краде и не манипулира както ние.

Дунаве,в Европа крадат повече от нас,ние сме като първолаци пред тях.Но в Европа който го хванат си го отнася жестоко,а тука им се разминава все едно нищо не е било.Само нарушителя става малко по-беден.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2014 00:46

GOLEADOR написа:
dunavfc написа:

Това е големият проблем ! Ако не се крадеше, ако не се правеха толкова много манипулации с еврофондовете и тяхното усвояване, нещата щяха да са далеч по позитивни. Никоя страна не усвоява 100 % от средставата от ЕС, но и никой не краде и не манипулира както ние.

Дунаве,в Европа крадат повече от нас,ние сме като първолаци пред тях.Но в Европа който го хванат си го отнася жестоко,а тука им се разминава все едно нищо не е било.Само нарушителя става малко по-беден.

Може и така да е , но аз лично не съм чул за друга страна в която да са били спрени еврофондовете и цели оперативни програми. Може би нашите хора от Румъния са подобен случай, не знам.. Ако усвояването ни беше два пъти над това в момента, краденето нямаше да е толкова огромен проблем.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 сеп 2014 00:48

nasko75 написа: Важното е, че Стойчо Младенов и Гонзю взимат по 25 хиляди лева заплата, а съдията е помогнал на Лудогорец - тва ли са важните неща????

В спортен форум да и са основните, за останалите неща си има политически форуми.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 15 сеп 2014 00:48

Бойко сигурно вече доволно протрива ръце :lol: Съставът на следващото правителство е ясен като бял ден,не случайно Местан е бил на среща ония ден при приятеля на Бойко-Ердоган :? Както се казва на печелившите честито :!:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 сеп 2014 00:49

dunavfc написа:
GOLEADOR написа:
dunavfc написа:

Може и така да е , но аз лично не съм чул за друга страна в която да са били спрени еврофондовете и цели оперативни програми. Може би нашите хора от Румъния са подобен случай, не знам.. Ако усвояването ни беше два пъти над това в момента, краденето нямаше да е толкова огромен проблем.

За предходния период, колко от отпуснатите ни средства сме усвоили :?:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 15 сеп 2014 00:51

dunavfc написа:Тук вече си прав. Само, че разбираш добре, че не ЕС е виновен за това.

Не е, тук идва ролята и на простия народ, който гласува за партиите, които го грабят и още по простите които не гласуват и търпят ДПС да ги управлява заедно с Атака.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2014 00:52

Rafa написа:
dunavfc написа:
GOLEADOR написа:
dunavfc написа:

За предходния период, колко от отпуснатите ни средства сме усвоили :?:

Малко, много малко. Но, разбираш , кой е виновен за това ,нали ?

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 сеп 2014 00:55

dunavfc написа:
Rafa написа:За предходния период, колко от отпуснатите ни средства сме усвоили :?:

Като процент, колко са?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 сеп 2014 00:56

Не знам къде отиват тези пари. Тука под път и над път - и в градове, и в селца, можеш да видиш обекти, означени, че са построени с пари на ЕС. У нас не видях, може би не съм имал случай или малко съм гледал, но бях в Бургас, бях в Пловдив, минах през София, ходих в Казанлък - нищо такова не ми направи впечатление. Да не говорим, че една нормална улица не видях - с човешки тротоари, с нормални бордюри - така че да речем човек на инвалидна количка да може да се предвижи. Един-два асансьора - например в подлеза на гарата до Пловдив.
Кой за какво ги харчи - толкова ли е трудно да се попита и да се разбере. Чета само за разни програми и фондове - земеделие, а внасяме всичко от Полша, сливи за ракия даже нямаме .. . Цените - ужасни в сравнение с доходите - не знам дали по Африка има такова съотношение. Качество на хранителните стоки - не ми се говори. Луканка като хората даже не можеш да намериш, не знам каква мога да купя за сина си. Няколко опитвах - горчат като че ли са от джапанки правени ...
Включително и панагюрска - само веднаж уцелих. Ама такъв скъп колбас тук не винаги мога да си позволя. За пръв път не ядох кебапчета - миналия път си купих и си опекох на скарата - и кучето не искаше да ги яде, независимо от това, че ги купих от магазин, от който съм пазарувал винаги досега, защото бяха най-вкусни ...
Не искам да съм черноглед, но не разбирам как хората излязоха за един ток зимата, а за това, че ги тровят и им дерат кожите - нищо ... А сега след увеличението на тока не ми се мисли какви цени ще станат и каква храна ще се продава ...
Не живея в богата европейска държава - и тука цените растат неимоверно бързо, и тука качеството пада главоломно, но все пак някакво благоприличие има, такъв циничен грабеж не знам къде другаде има ...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2014 01:00

Rafa написа:
dunavfc написа:
Rafa написа:За предходния период, колко от отпуснатите ни средства сме усвоили :?:

Като процент, колко са?

Не знаех точната цифра, затова проверих. Открих числото 60 %, въпреки , че имам съмнения, че са по-малко.
Последна промяна от dunavfc на 15 сеп 2014 01:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”