suni написа:proto написа:Няма да питам за Hapoel Tel Aviv ? - ? FC Astana дали ще се излъчва , макар да е що годе интригуващ.![]()
Тези па кви са и за кво се борят !
Треньор на Астана е Мъри Стоилов, в първия мач победиха с 3:0
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
suni написа:proto написа:Няма да питам за Hapoel Tel Aviv ? - ? FC Astana дали ще се излъчва , макар да е що годе интригуващ.![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:suni написа:proto написа:Няма да питам за Hapoel Tel Aviv ? - ? FC Astana дали ще се излъчва , макар да е що годе интригуващ.![]()
Треньор на Астана е Мъри Стоилов, в първия мач победиха с 3:0

W84me написа:Успех на Ботев, другите да отпадат.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

zlato1234 написа:Стига вече с тези глупости, че, ако не подкрепяш български клубен отбор в Европа, не си българин. По света е пълно с примери и няма нищо нередно. Всеки може да подкрепя който клубен отбор си иска, и това не променя етноса му. Никой не е длъжен да подкрепя или пожелава успех на клубните отбори в България освен техните фенове.
Ако става дума за Националния отбор, там вече може да кажете, че човека не е българин!
П.П. Все пак аз ще пожелая и на трита обора успех, не защото съм длъжен, а защото искам... Което не ме прави повече българин от тези, които не искат успех за тези клубове. ФАКТ!![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост