Българските отбори в Европа днес, по коя ТВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Българските отбори в Европа днес, по коя ТВ?

Мнениеот W84me » 24 юли 2014 12:11

suni написа:
proto написа:Няма да питам за Hapoel Tel Aviv ? - ? FC Astana дали ще се излъчва , макар да е що годе интригуващ. :)

Тези па кви са и за кво се борят ! :?

Треньор на Астана е Мъри Стоилов, в първия мач победиха с 3:0 :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 юли 2014 12:19

W84me написа:
suni написа:
proto написа:Няма да питам за Hapoel Tel Aviv ? - ? FC Astana дали ще се излъчва , макар да е що годе интригуващ. :)

Тези па кви са и за кво се борят ! :?

Треньор на Астана е Мъри Стоилов, в първия мач победиха с 3:0 :mrgreen:

Да ги дават тогава, имам ,,голем" интерес към този мач ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 юли 2014 12:30

W84me написа:Успех на Ботев, другите да отпадат.

Имаме интерес, колкото може повече отбори да продължат. Какъв е смисъла да отпадат? След време може точно пък Левски да намаже от точковия актив на страната, натрупан от представянето на другите, дето искаш да отпадат. Явно злобичката ти е замъглила съзнанието. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 24 юли 2014 12:51

Успех на всички, Цска да победи с едно на нула, Ботев да завърши 0:0, а Литекс да бият с 2 на нула и после с дузпи ! Не е невъзможно.
За съжаление обаче имам гадното чувство, че днес всички ще отпаднат :cry:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 24 юли 2014 12:54

При нас в темата за мача съм постнал 6 линка за стриймове, 3 от които излъчват доста качествено ORF Eins, може да заповядате за късния мач :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 24 юли 2014 13:08

Стига вече с тези глупости, че, ако не подкрепяш български клубен отбор в Европа, не си българин. По света е пълно с примери и няма нищо нередно. Всеки може да подкрепя който клубен отбор си иска, и това не променя етноса му. Никой не е длъжен да подкрепя или пожелава успех на клубните отбори в България освен техните фенове.
Ако става дума за Националния отбор, там вече може да кажете, че човека не е българин!

П.П. Все пак аз ще пожелая и на трита обора успех, не защото съм длъжен, а защото искам... Което не ме прави повече българин от тези, които не искат успех за тези клубове. ФАКТ! ;) 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 юли 2014 13:10

Успех на всички тази вечер.Жалко, че няма да дават Ботев много исках да ги гледам по телевизията, ама ще пуснем от интернет.
Дано всички продължат, ама на мен май ми се струва, че само червените ще продължат.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 24 юли 2014 13:13

Стискам палци за Литекс и Ботев. Съперника на Зимбру или байганювците ми е втръснало да ги гледам.
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 юли 2014 13:14

zlato1234 написа:Стига вече с тези глупости, че, ако не подкрепяш български клубен отбор в Европа, не си българин. По света е пълно с примери и няма нищо нередно. Всеки може да подкрепя който клубен отбор си иска, и това не променя етноса му. Никой не е длъжен да подкрепя или пожелава успех на клубните отбори в България освен техните фенове.
Ако става дума за Националния отбор, там вече може да кажете, че човека не е българин!

П.П. Все пак аз ще пожелая и на трита обора успех, не защото съм длъжен, а защото искам... Което не ме прави повече българин от тези, които не искат успех за тези клубове. ФАКТ! ;) 8-)

Като няма да ги подкрепяш кво прайш в тая тема само да ми развиваш теории ? Другите страни отборите им имат по 400 млн бюджет и е нормално да не си съчувстват и от таблицата им 3 отбора се класират диркетно в групите, ама няма смисъл да ти обяснявам така като гледам.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 юли 2014 13:20

Успех и от мен на ЦСКА и Литекс. Най-малкото е добре за футбола у нас да продължат повече отбори!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Футбол - България”