Еми хубаво, явно Жилина не са чак толкова слаби, НО,
1)Това наистина е контрола.
2)Не знам за словаците, но съставът на отбора Х е бил доста експериментален.
3)Предпочитам да не печелим в контроли, но да бием в Европа(Спомнете си приятелските мачове преди САЩ'94).
4)Сигурен съм, че не бихме се представили недостойно в мач от европейските клубни турнири, бил той срещу Жилина или който и да е друг отбор, именно защото сме евробоецът на България.
5)и най - притеснително:От един мач не могат да се правят кой знае какви изводи, но май в момента сме доста слаби.
Поука
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- jembajemba
- Контакти:
Re: Поука
Аз съм от ЦСКА и винаги сум бил за българските отбори независимо дали е Левски или Литех,Локо СФ,ЦСКА никога не съм казал нещо лошо за Левски когато паднаьа от Бате и Жилина темата е много добра ,но ще са малко хората които ще я видят и винаги някои ще се смее ако ЦСКА загуби от някои отбор или Левски загуби 

Даааа или както казва един познат левскар:"Преди живеехме в приказка, сега във виц, а догодина във филм на ужасите" 

Абе ти обади ли се бре
Това е контрола а не мач в евро турнирите.И за какво ниво на нашия клуб говориш след като и трениорския щаб още не знае за нивото на клуба.
Преди да пускаш такива теми и да се извиняваш предварително,погледни първо състава на отбора и тогава коментирай. Нивото и формата на отбора не зависи от контролните срещи.Миналата година като победихте Звезда защо после загубихте от БАТЕ и от Жилина

Това е контрола а не мач в евро турнирите.И за какво ниво на нашия клуб говориш след като и трениорския щаб още не знае за нивото на клуба.
Преди да пускаш такива теми и да се извиняваш предварително,погледни първо състава на отбора и тогава коментирай. Нивото и формата на отбора не зависи от контролните срещи.Миналата година като победихте Звезда защо после загубихте от БАТЕ и от Жилина

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
- igor tomasic
- Контакти:
През последните 10 минути отборът на ЦСКА не е направил атака към вратаря Дубравка. 

И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
vaskonti написа:Blue_Lion написа:Браво за темата ! Мисля,че е доста добра постъпка,вместо да се смеем на отбора "Х",да си кажем истината в очите ! Факт е,че и двата отбора са зле и ще се види много скоро...за пореден път !
П.П. Все пак,не може да не се направи едно приятелско подхвърляне отностно Жиленето
Едно е да те ужилят в пряк двубой за кошера с меда, друго е леко приятелско жилване ей така, за тренировка и преценка на новите жила
Така е,не споря ! Просто казвам,че и двата отбора в момента не са кой знае кво

jembajemba написа:Еми хубаво, явно Жилина не са чак толкова слаби, НО,
1)Това наистина е контрола.
2)Не знам за словаците, но съставът на отбора Х е бил доста експериментален.
3)Предпочитам да не печелим в контроли, но да бием в Европа(Спомнете си приятелските мачове преди САЩ'94).
4)Сигурен съм, че не бихме се представили недостойно в мач от европейските клубни турнири, бил той срещу Жилина или който и да е друг отбор, именно защото сме евробоецът на България.
5)и най - притеснително:От един мач не могат да се правят кой знае какви изводи, но май в момента сме доста слаби.
Еми пич щом си толкова отворен кажи:
1.Кой е единственият отбор в България играл 14 мача в ЕКТ?
2. Кой е единственият български отбор играл в най-комерсиялниат турнир в света?
Последна промяна от sasho1977 на 29 юни 2009 21:23, променено общо 1 път.
- rostheboss
- Контакти:
Единственият , който трябва да си вземе поука от нещо е отбора "У" защото тази година се задават още 2-3 подобни средноевропейски съперника за него. А той е по-слаб от миналата и по-миналата година и това не го отричат даже болните му фенове . Автора на темата нека да погледне състава на отбора "Х" и ще види че 90% от играчите са се запознали преди 1 седмица.

rostheboss написа:Единственият , който трябва да си вземе поука от нещо е отбора "У" защото тази година се задават още 2-3 подобни средноевропейски съперника за него. А той е по-слаб от миналата и по-миналата година и това не го отричат даже болните му фенове . Автора на темата нека да погледне състава на отбора "Х" и ще види че 90% от играчите са се запознали преди 1 седмица.
Тая емблема на Жилина в подписа ти ме кефи

- igor tomasic
- Контакти:
kiko3 написа:Абе ти обади ли се бре![]()
![]()
![]()
Преди да пускаш такива теми и да се извиняваш предварително,погледни първо състава на отбора и тогава коментирай. Нивото и формата на отбора не зависи от контролните срещи.Миналата година като победихте Звезда защо после загубихте от БАТЕ и от Жилина![]()
![]()
За твое инфо Бате не бе толкова слаб отбор колко името на самия клуб.Видя се от мачовете с Juventus ,Zenit и от Real M (2-0 при положение че Бате с човек по малко).А Звезда пък този сезон завършиха на 24 т зад Партизан
Последна промяна от igor tomasic на 29 юни 2009 21:25, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Върни се в “Футбол - България”