Ivo-Chernomoretz написа:jelew73 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Дали може при това положение Черноморец да остане в А група ?
Забрави
Питам само дали няма някаква клауза
Няма
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ivo-Chernomoretz написа:jelew73 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Дали може при това положение Черноморец да остане в А група ?
Забрави
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Ivo-Chernomoretz написа:jelew73 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Дали може при това положение Черноморец да остане в А група ?
Забрави
НямаТака или иначе вървят към редуциране на броя на участниците
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ivo-Chernomoretz написа:CTAHKO написа:НямаТака или иначе вървят към редуциране на броя на участниците
То така ако стане - май май най-накрая ще изпаднат отборите , който трябваше да изпаднат през последните години
W84me написа:Да не стане така, че отборите да останат 9, при евентуални проблеми за Локо Пд....
CTAHKO написа:Ivo-Chernomoretz написа:CTAHKO написа:НямаТака или иначе вървят към редуциране на броя на участниците
То така ако стане - май май най-накрая ще изпаднат отборите , който трябваше да изпаднат през последните години
И аз съм на това мнениеДа не говорим, че в Бургас има много по-добри условия за футбол, от колкото при някои софийски отбори
CTAHKO написа:W84me написа:Да не стане така, че отборите да останат 9, при евентуални проблеми за Локо Пд....
И аз това питахСофийското и пловдивското БДЖ, на какво отгоре взимат лиценз
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
DDFC_Supporter написа:Хасково първо да си бяха уредили лиценза, а не мача с Банско! Заради тях сега стабилни и прогресиращи отбори като Монтана и Добруджа можеха да играят в А група! Безумие ще е А група с 10 отбора и един изпадащ!! Б група с 18 отбора и един да влиза...тото 13 отбора ще играят за спорта просто!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост