Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч
Тоя къде стреля със сигналната ракета е за убиване идиот 

Нямаха работа пред синия сектор . Тяхната почетна обиколка трябваше да е полуобиколка .
ЕМИЛ написа:Нямаха работа пред синия сектор . Тяхната почетна обиколка трябваше да е полуобиколка .
И феновете на Левски ли ще казват на хората къде да си правят почетните ШАМПИОНСКИ обиколки на СОБСТВЕНИЯ стадион!?
В Подуене си събличайте който си искате, на другите стадиони вие не сте фактор и не може да давате наклон на *** на хората! Това са фактите, останалото е сини комплекси и митология

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Явно следват примера на батковците "бултраси" - "ултраси" от отбора на "Ботевъ"! 

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
nikita 333 написа:dodo7271 написа:Децата нямат нищо общо. Това е провокация на някой имбецил от Литекс - или този орангутан Дихонов или наркомана Ганчев...
Те наркоманите при вас бее...де ги търсиш другаде?!?!
Викаш, той Гришата не взима

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
А децата не хвърлят ли, това не е ли провокация? Те не са ли лумпени?
Какво търсят пред сектора с гости? Какво очакват, поздрави???
Чиста провокация!
Какво търсят пред сектора с гости? Какво очакват, поздрави???
Чиста провокация!
Последна промяна от Петков на 17 май 2014 17:54, променено общо 1 път.

-
ЕМИЛ написа:Нямаха работа пред синия сектор . Тяхната почетна обиколка трябваше да е полуобиколка .
Една девета обиколка

И вижте пак видеото. След като ги замерят с първата димка , те не се отръпват , а се навират още по-нататък. Че даже им връщат димките..
Левски би и сезона е спасен! Сега с гордост и открито чело може да се празнува стогодишнината!
- bulgaro
- Контакти:
urkoto написа:Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч
Какви деца на 19 години

Ти нормален ли си?
Аз на 19 години бях в казарма в мотострелковия полк в Момчилград и вече имах над 100 караула, с автомат в ръка.
Тея са келеши, нищо повече от това.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Аз предлагам феновете на Ботев и Левски да си спретнат едно състезание по хвърляне на факли и победителят спечели някаква купа.
Така поне ще спечелят някакво отличие тази година.

Така поне ще спечелят някакво отличие тази година.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Върни се в “Футбол - България”