CSKA69 написа:Кратко и ясно - НЕ!
Сега по-спокойни ли сте![]()
Забрави , като оревахте след мача във Варна...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA69 написа:Кратко и ясно - НЕ!
Сега по-спокойни ли сте![]()
alexveselinov написа:Logical person написа:bojo0o0o94 написа:Питам се само аз ли видях дузпа и червен картон за Мболи? На Герена пак същата работа преди 2-3 седмици. Какво е това смешното съдийство е братче.
Нямаше, защото това беше 100% симулация. Коконов тръгва да пада предварително, а шпагата на вратаря е на разстояние и не го докосва.
Свали червените очила
HEATSEEKER написа:Logical person написа:bojo0o0o94 написа:Питам се само аз ли видях дузпа и червен картон за Мболи? На Герена пак същата работа преди 2-3 седмици. Какво е това смешното съдийство е братче.
Нямаше, защото това беше 100% симулация. Коконов тръгва да пада предварително, а шпагата на вратаря е на разстояние и не го докосва.
От както свят светува все вас ощетяват.Иначе , когато е срещу вас всичко е по правилата, всичко е симулация.
Logical person написа:HEATSEEKER написа:Logical person написа:bojo0o0o94 написа:Питам се само аз ли видях дузпа и червен картон за Мболи? На Герена пак същата работа преди 2-3 седмици. Какво е това смешното съдийство е братче.
От както свят светува все вас ощетяват.Иначе , когато е срещу вас всичко е по правилата, всичко е симулация.
Общи приказки, тук обсъждаме конкретна ситуация
amstel_beer написа:Logical person написа:HEATSEEKER написа:Logical person написа:bojo0o0o94 написа:Питам се само аз ли видях дузпа и червен картон за Мболи? На Герена пак същата работа преди 2-3 седмици. Какво е това смешното съдийство е братче.
Общи приказки, тук обсъждаме конкретна ситуация
Ръката на вратаря на коляното на футболиста - чиста дузпа, но с жълт картон (футболист на голлинията).
GOLEADOR написа:Жълт картон за симулация!Жалко,че съдията го спести на симуланта.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта