Възможно ли е?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Възможно ли е?
какво ви са криви феновете на ботев ами ша пишат момчетата боли си ги за техния отбор кой ви задължава да ги четете аман от всевъзможни госпожички онова им криво това им криво подкрепете ги тези хора бе.ти кво искаш да виждаш на първа страница ? как върви борбата за изборите ли?аз подкрепям тези момчета от ботев защото мъката им е голяма.
LEVSKI_FOREVER
Подкрепям колегата пуснал темата, изобщо целия сайт постоянно занимава с проблемите на няколко отбора. А за Левски направо ми писна да чета. Снощи играха Бразилия-Италия, никакав коментар за мача, напротив, петте топ новини само за Левски, "ВЕЛЕВ: АКО ОТПАДНЕМ, ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИМ ВКЪЩИ", Евала новина!!! Направо да прекрастите сайта gong.bg/levski ( само да добавя че не съм фен на цска, еднакво ме дразнят и двата отбора!)
андро ти в когй свят живееш бе пич как няма да четеш за левски ами от около 6 милиона държава 5 са левскари ти кво искаш.а за бразилия-италия мач в много слабо темпо сащ-египет направиха прекрасен мач.
LEVSKI_FOREVER
Andreyy написа:Подкрепям колегата пуснал темата, изобщо целия сайт постоянно занимава с проблемите на няколко отбора. А за Левски направо ми писна да чета. Снощи играха Бразилия-Италия, никакав коментар за мача, напротив, петте топ новини само за Левски, "ВЕЛЕВ: АКО ОТПАДНЕМ, ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИМ ВКЪЩИ", Евала новина!!! Направо да прекрастите сайта gong.bg/levski ( само да добавя че не съм фен на цска, еднакво ме дразнят и двата отбора!)
за Бразилия-Италия има тема и тя се казва Купа на Конфедерациите.просто незнаеш къде да я потърсиш.
Не ти говоря за тема, това си е мач за топ новина, а не да ми слагат велев какво мисли. И стига 5 милиона са били левскари ...
Andreyy написа:Не ти говоря за тема, това си е мач за топ новина, а не да ми слагат велев какво мисли. И стига 5 милиона са били левскари ...
защо стига???????неможеш на хората да им забраниш да обичат отбора
Да,ама не са 5 милиона тея хора
То горе-долу толкова ни е държавата,що не се направите 14 милиона Левскарите в България-изглежда някак по реалистично

- емо73канар
- Контакти:
ЗЛАТАНЕ ,РЕСПЕКТ .
Върни се в “Футбол - България”