Изказванията на Ст.Стоев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Изказванията на Ст.Стоев

Мнениеот Черният козел » 08 апр 2014 16:00

molteni написа:Глупости! Изключително интелигентен човек и треньор. Такива трябва да бъдат повечето треньори в България. Достатъчно сме се нагледали на простаци и клоуни на треньорските скамейки. Е.Велев, В.Вуцов, Младенов, Йешич, Митов.....такива ли талибани предпочитате?
Никога не се е изказвал пренебрежително за даден отбор. Не знам как сте достигнали до този извод?!? Хайде, за червените фенове е ясно, но съм потресен от многото комплексари и злобари в нашия лагер. Не ви ли писна да им завиждате? Примирете се, че това е отбора който диктува модата в България през последните 3 години! Така ще бъде и в следващите 2-3 г. ;)

Да, предпочитам точно тях,защото имат сърца!Йешич го изключвам!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 апр 2014 16:01

Стоев не е никакъв треньор, той е никой в Лудогорец. На всички е ясно, че Домусчиев и Дерменджиев си редят състава.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 08 апр 2014 16:05

Черният козел написа:
molteni написа:Глупости! Изключително интелигентен човек и треньор. Такива трябва да бъдат повечето треньори в България. Достатъчно сме се нагледали на простаци и клоуни на треньорските скамейки. Е.Велев, В.Вуцов, Младенов, Йешич, Митов.....такива ли талибани предпочитате?
Никога не се е изказвал пренебрежително за даден отбор. Не знам как сте достигнали до този извод?!? Хайде, за червените фенове е ясно, но съм потресен от многото комплексари и злобари в нашия лагер. Не ви ли писна да им завиждате? Примирете се, че това е отбора който диктува модата в България през последните 3 години! Така ще бъде и в следващите 2-3 г. ;)

Сърца? Точно те са най-плачливите *****! ;) Изключвам Кокала.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 08 апр 2014 16:06

И на мен на моменти Стоев ми се струва малко неадекватен, но то е може би, защото се държи прилично, културно и стегнато пред камерите за разлика от почти всичките си БГ колеги, на чиито аматьорски и селски изпълнения сме се нагледали и нагледали...
Онези със "сърцата", които освен голяма уста и селски манталитет нямат нищо друго - не ми ги хвали. Като Вуцов и Младенов...

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 08 апр 2014 16:08

Никога Стоев не се изказвал с неуважение за някой отбор ! Човек за пример . Скромен , работлив и има треньорски качества ! Значи бижутера може да дрънка глупости ,когато дефакто е никой , а Стоев неможе да бъде уверен така ли ?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 апр 2014 16:08

Стоев в интелигентен, колкото СУХИЯ ! Колкото и интервюта да му гледам , толкова се убеждавам , че е прост човечец........ Когато му взимаха кометар след мачовете от ЛЕ, всичко беше сведено до БЪЛГАРИЯ, когато си останаха в "А" група, всичко е сведено до уникално глупави и ограничени коментари.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 апр 2014 16:11

molteni написа:
Черният козел написа:

Сърца? Точно те са най-плачливите *****! ;) Изключвам Кокала.

И кое му е интелигентното да излезеш с децата на мач? И да подариш титла! На това друго му се вика! Доколкото си спомням В.Вуцов не се нагъзи!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 08 апр 2014 16:17

В края на месец Май треньора на "Лудогорец" ще има инициали N. М. E. 34 год. с кондиционните треньори Серхио МАРТИ и Хавиер РАМОС.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 апр 2014 16:19

Los Che написа:В края на месец Май треньора на "Лудогорец" ще има инициали N. М. E. 34 год. с кондиционните треньори Серхио МАРТИ и Хавиер РАМОС.

Кажи кой е - какво ми пишеш инициали :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 08 апр 2014 16:22

Колко и да плювате Стоев, той постигна повече от "човека с правилния футбол"
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Футбол - България”