Палки, боксове и ножове !!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Re: Палки, боксове и ножове !!

Мнениеот roskov9 » 15 мар 2014 21:32

Имам познати и от двата отбора - болни фенове, иначе нормални пичове. ЦСКРчето ходи с качулки из цигански квартали и се заяжда> спукват го от бой, той е доволен (Мърша 50кг), че изшил единия и замалко там другия.

Иначе живее на центъра, около Патриарха, син квартал... Ясно, че е във филма, ама и и за цигари ако излиза вечер си се въоражава - боксове, ножки, даже и някоя тръба може да запаше.

Те били патрулирали, това, онова, но и те си се знаят едни други - или поне бързо се разпознават. Не може да се правят генерални заключения под един знаменател, но аз ако знам че шанса е голям да ме заклещят 5+ парцала някъде сам, няма да искам да им се дам без бой и РПГ ще си запаша даже.

Всички които нито ходим толкова често по стадиони, нито пък се врем там, където тия се намират, не виждам какво мнение можем да дадем на някой как да бъде бит. Представата ни преобладаващо от тези оръжия е повече свързана с гавра над беззащитен, но истината е, че те служат най-вече за кураж - ако ще ми влизате, поне един ще изгърми.

Не бих прогнозирал дали ексцесиите им са ограничени само всред средите на активно търсещи проблема, но мисля че има задоволително малко изключения, така че какво ни бърка как искат да се бият или бъдат бити? Знам че, успяват да си прихванат комуникациите и се намират по подходящи улички.

Днешните ексцесии имат различен дранител мисля. Но знам със сигурност, че някак си успяват еднакво успешно да защитават слабите и справедливата кауза, но как точно се получава не ми се мисли дори.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 мар 2014 21:32

JACKO написа:
ЕМИЛ написа:
JACKO написа:Това ли е фенската гордост ?

В смисъл ?

Ти освен 0:2 и в смисъл, нещо друго знаеш ли?
Аа да,трябва и сиво вещество,не само CP на шантави мацки.

Нещо се е случило ли след вечното дерби ? Има някой наръган ли ?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 15 мар 2014 21:35

ЕМИЛ написа:

В смисъл ?

Аватарът ти е доста актуален :mrgreen:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 15 мар 2014 21:35

Балкански Орел написа:Стига с глупави оправдания, който си обича отбора е на стадиона.Като искаш да си в 100% безопасност си избираш някой от другите сектори, а не Б (За Левски) и Г(За ЦСКА).

Кой си те бе сектора твой ли е та ми казваш къде да вода детето?
В територията на коя държава и какви са законите там?

Няма 100% сигурност ти какво си радваш се на тея където са с гръб към мача ли?
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 15 мар 2014 21:40

ММ1914 написа:
JACKO написа:
ЕМИЛ написа:

В смисъл ?

Точно почитателя на педофил ли раздава морал? Я си нижи тютюна.

Опа...Тя и майка ти не е обичала изнасилвачите (кой знае) , но ти е мила нали ?! Тютюн не съм низал(все още),но вчера изродих две прекрасни агънца(мъжкарчета)-радост за мен-истинска! А ти невеж глупако,да си се радвал за нещо истинско в живота???А за да се хванеш за този R.I.P. показва колко ти е капацитета.
Последна промяна от JACKO на 15 мар 2014 21:58, променено общо 1 път.

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 15 мар 2014 21:43

ЕМИЛ написа:
JACKO написа:
ЕМИЛ написа:

В смисъл ?

Да 158000 наръгани и 20000000000 набити.Омръзна ми с тези глупости.От 50 години ходя на мач един път не съм имал проблем.И сина съм водил стотици пъти на мач и внука.Досега не съм имал проблем нито в А нито във В или Г дори в Б съм бил та какво ви е страх да ходите на мач.В Южна америка е сто пъти по-опасно но хората ходят на мач а не като тук по 10000 на дербито.
Последна промяна от bai_ivo2 на 15 мар 2014 22:16, променено общо 2 пъти.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 15 мар 2014 21:50

bai_ivo2 написа:
ЕМИЛ написа:
JACKO написа:
ЕМИЛ написа:

В смисъл ?

Да 158 наръгани 3500 н.....ни и 20000000000 набити.Омръзна ми с тези глупости.От 50 години ходя на мач един път не съм имал проблем.И сина съм водил стотици пъти на мач и внука.Досега не съм имал проблем нито в А нито във В или Г дори в Б съм бил та какво ви е страх да ходите на мач.В Южна америка е сто пъти по-опасно но хората ходят на мач а не като тук по 10000 на дербито.

Да, там се колят директно на стадиона, а тук всеки се оправдава с 50тината наркомана от двете страни, които скачат на бой на всеки срещнат.
Под секрет, "биячите са" в шествията, няма да имате никакъв проблем ако тръгнете по-късно към мача, час - час и половина преди началото.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 15 мар 2014 21:58

shwepi написа:
Балкански Орел написа:Стига с глупави оправдания, който си обича отбора е на стадиона.Като искаш да си в 100% безопасност си избираш някой от другите сектори, а не Б (За Левски) и Г(За ЦСКА).

На тебе пък кой какво ти казва, отговарям на човека.Не на тебе.Като и другите сектори не ви се струват безопасни, си стойте у вас пред тв-то.

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 15 мар 2014 22:14

Балкански Орел написа:
shwepi написа:

На тебе пък кой какво ти казва, отговарям на човека.Не на тебе.Като и другите сектори не ви се струват безопасни, си стойте у вас пред тв-то.

Между другото си спомням през 2010 в сектор А на Армията се сбиха 2 умника заради безмисления мач с Черно море и се търкаляха до мен.Пристигна Комисар Златанов каза им да не правят повече така и ги остави на мача.След малко 2-мата пак се сбиха и публиката едвам ги разтърва и ги отдели на 15 реда дистанция.През 80-те в Англия имаха проблем с хулиганите но със забрана за посещение на футболни срещи сега нямат проблем а тук всеки си прави квото иска.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 15 мар 2014 22:20

И тук забраняват, има хора с 5-6 години забрана и слонски глоби.С нашия манталитет и стадиони няма как да станем като на запад.Защо си мислите, че така рязко спада посещаемостта в сравнение с 2007 и 2008 спрямо 2014 примерно..

Върни се в “Футбол - България”