Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?

Мнениеот zlatan » 13 мар 2014 15:45

d.milanov написа:Ти как виждаш Ботев и Левски с титлата, пък и още е 1/4 финал за купата. Ако те съмнява мача по между им, то най-вероятно става въпрос за евроквота, а не за титла. Само да ти кажа, че ако Левски с тоя отбор триумфира с купата, то тя е била уредена отдавна, просто не вярвам след тази олигофрения, която направиха сините на мача с Лацио, Лудогорец да ги пожали където и да е.

Г-н Миланов ти на кой свят живееш бе братле.Киро Домуса е същия като Батков,Лупи,Титан с единствената разлика че този човек направи стадион,който ще остане за народа или по точно за града Разград,след на земята бе човек всичко е ПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ.
И какво са му направили Левски-мислиш че ще се хване заради някои лумпени,а колко Левскари е имало на мача с Лацио които са подкрепяли Разград.
LEVSKI_FOREVER

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 мар 2014 15:46

PFC Litex написа:Съвсем скоро ще се разбере, ако Ботев за първенство победи Левски и в двата мача, а за купата загуби съмненията ще се окажат верни.

Знам,че в България е пълно с болни мозъци,но този път ми дойде в повече.Защо,индивиди не разбиращи НИЩО от футбол,взимат отношение за него.Много е правилно определението ,че в България всички разбират от футбол,жени и политика,та за това положението ни е супер цветущо.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 мар 2014 15:47

От такива сметки без кръчмаря, Берое м.г. спечели 2 купи :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 мар 2014 15:48

Емигрант 45 написа:
PFC Litex написа:Съвсем скоро ще се разбере, ако Ботев за първенство победи Левски и в двата мача, а за купата загуби съмненията ще се окажат верни.

Знам,че в България е пълно с болни мозъци,но този път ми дойде в повече.Защо,индивиди не разбиращи НИЩО от футбол,взимат отношение за него.Много е правилно определението ,че в България всички разбират от футбол,жени и политика,та за това положението ни е супер цветущо.

Вероятно гледаш футбол от 1-2 години щом си такъв наивник :lol:
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 мар 2014 15:49

Да бе, то и за Славия купата беше уредена на 100% ама нЪ гредЪ. :mrgreen: Болни мозъци!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 мар 2014 15:49

PFC Litex написа:
Централен написа:

Ха сега да ми обясниш, кой от двата отбора ще вземе титлата и кой купата? :lol:
Или просто избягваш другите два заподозрени ? :mrgreen:

Много може да се изпише по тази тема, последната заменка беше когато хасковския ни беше треньор, Левски падна умишлено от Пирин с 1:0 за купата, а ние дадохме мача на Левски в Ловеч с 1:2 за сините, този резултат стана до 15-тата минута и до края на мача играха балет и двата отбора.

Относно това което споделих за Ботев и Левски, Ботев искат Лига Европа и ЦВ днес отново го потвърди, а Левски търсят трофей за юбилея, Ботев не се пречка на Левски да си атакува целта, а Левски не се пречка на Ботев да атакува второто или трето място.

БГ футбола е пародия от гледна точна на тези заменки, но аз не мога да го променя.

Литекс изпускаш едно много важно нещо,а то е че вие ако до мачовете с Чорбата сте аут за титлата ще има полегнала е Гергана и в Ловеч и на Армията,та мисълта ми е следната ако Левски играе за Ботев в АПФГ,то при положение си гарантирате второ място дали няма да легнете на Чорбата.
А да не говоря че Крейзитата и те ще имат сериозно отношение към това на кого да дадат.
LEVSKI_FOREVER

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 мар 2014 15:52

zlatan написа:
d.milanov написа:Ти как виждаш Ботев и Левски с титлата, пък и още е 1/4 финал за купата. Ако те съмнява мача по между им, то най-вероятно става въпрос за евроквота, а не за титла. Само да ти кажа, че ако Левски с тоя отбор триумфира с купата, то тя е била уредена отдавна, просто не вярвам след тази олигофрения, която направиха сините на мача с Лацио, Лудогорец да ги пожали където и да е.

Г-н Миланов ти на кой свят живееш бе братле.Киро Домуса е същия като Батков,Лупи,Титан с единствената разлика че този човек направи стадион,който ще остане за народа или по точно за града Разград,след на земята бе човек всичко е ПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ.
И какво са му направили Левски-мислиш че ще се хване заради някои лумпени,а колко Левскари е имало на мача с Лацио които са подкрепяли Разград.

Ами нали това казвам, ако Киро легне на Батков, това е било решено отдавна,а не тепърва да се решава.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 мар 2014 15:54

zlatan написа:
PFC Litex написа:
Централен написа:

Ха сега да ми обясниш, кой от двата отбора ще вземе титлата и кой купата? :lol:
Или просто избягваш другите два заподозрени ? :mrgreen:

Много може да се изпише по тази тема, последната заменка беше когато хасковския ни беше треньор, Левски падна умишлено от Пирин с 1:0 за купата, а ние дадохме мача на Левски в Ловеч с 1:2 за сините, този резултат стана до 15-тата минута и до края на мача играха балет и двата отбора.

Относно това което споделих за Ботев и Левски, Ботев искат Лига Европа и ЦВ днес отново го потвърди, а Левски търсят трофей за юбилея, Ботев не се пречка на Левски да си атакува целта, а Левски не се пречка на Ботев да атакува второто или трето място.

БГ футбола е пародия от гледна точна на тези заменки, но аз не мога да го променя.

Литекс изпускаш едно много важно нещо,а то е че вие ако до мачовете с Чорбата сте аут за титлата ще има полегнала е Гергана и в Ловеч и на Армията,та мисълта ми е следната ако Левски играе за Ботев в АПФГ,то при положение си гарантирате второ място дали няма да легнете на Чорбата.
А да не говоря че Крейзитата и те ще имат сериозно отношение към това на кого да дадат.

Боба няма да го хвърлям, кой, какво скоро ще се разбере, когато се играе симулативно си личи от километри.
Лудогорец за сега го играят ербап, но усетят ли опасност да изтърват титлата, за която така говорят все едно вече са я спечелили, 100% ще влязат в комбина с някой отбор.
Изображение

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 мар 2014 15:59

PFC Litex написа:
Емигрант 45 написа:

Вероятно гледаш футбол от 1-2 години щом си такъв наивник :lol:

Селянче,от 65 години!!!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 мар 2014 16:01

Фантасмагории на квадрат.

Върни се в “Футбол - България”