Лудогорец е като Ливърпул от 2005.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец е като Ливърпул от 2005.
Ей голяма помия се излива голяма завист и злоба, но Лудогорец ще ги отстрани и вие пак си плюйте!
- KOPScousers
- Контакти:
Да, ако Лудогорец имат капитан като Джерард, може и да направиш някакво сравнение. Но техния капитан се прояви като див селянин в гостуването на Лацио, не спря да ги рита цял мач, изкара си червен картон в началото на второто полувреме, пропусна дузпа, която изпълни със самочувствие, все едно е играл 10 финала в ШЛ... Аз съм много радостен за крейзитата, именно те, заедно с тенисистите ни и волейболистите от време на време, славят все още българския спорт в световен мащаб. Но това самочувствие, което Дяков показа, няма да ги доведе до много далеч. Не може в такъв важен момент, да биеш дузпа, която много малко МАЕСТРОТА в световния футбол в момента са способни да изпълнят. Сравнение с Ливърпул няма как да има, отбора към момента няма нужда от повече вдигане на самочувствието и имиджа, нека си играе както си може и резултатите ще дойдат, видяхме какво стана, когато Лудогорец заигра своята игра в минутите между 60-тата и 80-тата на реванша с Лацио. 
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
bez-nick написа:Цяла България е с Лудогорец, дори тези, които не се радват на успехите им в Европа, дълбоко в себе си ще се зарадват на успех над Валенсия, дори и онези българи, които викаха срещу други българи им е трепнало при 3:3, когато 36 000 българи изпълнили националния стадион след толкова дълго време имаха повод да се зарадват истински и дори да полудеят от радост!За мен този Лудогорец наподобява Ливърпул от 2005, който спечели Шампионската лига през 2005, не заради някакви невероятни футболни качества, а главно заради вярата и характера си, естествено имаха тогава и късмет, но без да го предизвикаш късмета, той няма как да дойде при теб, ето защо съм на мнение, че този отбор може да продължи да прави магически неща за българския футбол!Трябва самите играчи да са готови да потърсят късмета и с много борба и характер, могат да направят нещо голямо!
Добре ли си, честно?
Да добре съм, това което направи Лудогорец в груповата фаза на ЛЕ бе немислимо за българските футболни стандарти, като се има предвид къде се намираше футбола ни!ДА, много съм добре дори, кой български отбор ще успее да се върне в мач, в който е изоставал на три пъти и то италиански гранд като Лацио, кой????Да, добре съм!Какво искате пък вие, Иртишски простотии, футболът ни бе стигнал дъното, просто се радвайте на това, което прави Лудогорец!
Последна промяна от bez-nick на 12 мар 2014 12:17, променено общо 1 път.
bez-nick написа:Да добре съм, това което направи Лудогорец в груповата фаза на ЛЕ бе немислимо за българските футболни стандарти, като се има предвид къде се намираше футбола ни!ДА, много съм добре дори, кой български отбор ще успее да се върне в мач, в който е изоставал на три пъти и то италиански гранд като Лацио, кой????Да, добре съм!
ЦСКА - Блекбърн, 2002 година. До 60та минута Блекбърн повежда с 0:3, ЦСКА изравнява и дори имаше още едно положение за гол тогава, което изпуснаха.
Лацио гранд?
Venko123 написа:bez-nick написа:Да добре съм, това което направи Лудогорец в груповата фаза на ЛЕ бе немислимо за българските футболни стандарти, като се има предвид къде се намираше футбола ни!ДА, много съм добре дори, кой български отбор ще успее да се върне в мач, в който е изоставал на три пъти и то италиански гранд като Лацио, кой????Да, добре съм!
ЦСКА - Блекбърн, 2002 година. До 60та минута Блекбърн повежда с 0:3, ЦСКА изравнява и дори имаше още едно положение за гол тогава, което изпуснаха.
Лацио гранд?
Да, Блекбърн е феномалено пъти по-голям гранд от Лацио, извинявай!!!И Цска тогава игра предварителни кръгове срещу този голям гранд, много по-престижно е от 1/16 финал в Лига Европа, пак извинявай!
Последна промяна от bez-nick на 12 мар 2014 12:19, променено общо 1 път.
Хубаво сравнение с оптимистичен отенък. Ако аналогията между двата клуба е наистина толкова неуместна, в предвид колко ни е измислено отборчето, с най-... публика, дано поне частта и, визираща титлата се окаже доста по-уместна.
При така изявената подкрепа от българската общественост към Лудогорец, е най-достойно феновете на клуба да признаят правото на много други българи да не харесват/ мразят отбора ни и всичко свързано с него.
Нека приветсваме техните изключително уместни сравнения и обощения с подобаващата доза безразличие, докато тръпнем в поредното очакване.
При така изявената подкрепа от българската общественост към Лудогорец, е най-достойно феновете на клуба да признаят правото на много други българи да не харесват/ мразят отбора ни и всичко свързано с него.
Нека приветсваме техните изключително уместни сравнения и обощения с подобаващата доза безразличие, докато тръпнем в поредното очакване.
Ей само искате да пречите, вместо да помогнете да надъхате футболистите, вие само помия и помия, голяма омраза и злоба в този форум!Направете един път нещо смислено и добре като онези, които ще отидат и ще напълнят стадиона, за да подкрепят българския отбор!
bez-nick написа:Ей само искате да пречите, вместо да помогнете да надъхате футболистите, вие само помия и помия, голяма омраза и злоба в този форум!Направете един път нещо смислено и добре като онези, които ще отидат и ще напълнят стадиона, за да подкрепят българския отбор!
Искаш да кажеш, че всички са длъжни да подкрепят този отбор? Ама вярно, ти добре ли си?
Venko123 написа:bez-nick написа:Ей само искате да пречите, вместо да помогнете да надъхате футболистите, вие само помия и помия, голяма омраза и злоба в този форум!Направете един път нещо смислено и добре като онези, които ще отидат и ще напълнят стадиона, за да подкрепят българския отбор!
Искаш да кажеш, че всички са длъжни да подкрепят този отбор? Ама вярно, ти добре ли си?
Не, но поне да не пречите и да не се опитвате да осмивате успехите на Лудогорец и да се опитвате да им внушите преди такъв мач колко са нищожни и т.н., просто това за мен е абсолютна омраза, но няма значение де, хората напълниха стадиона и си показаха мнението, има надежда за българският футбол, от злобата си омразата си какво ще спечелиш ако отпадне българският представител в ЛЕ?
Върни се в “Футбол - България”