radoslav_rashkov написа:Ти гледай сега какъв филм става ако Ботев бие Делиормана...
Няма ако,Ботев бие по-ред причини,убеден съм

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
radoslav_rashkov написа:Ти гледай сега какъв филм става ако Ботев бие Делиормана...
muki76 написа:Имам едно питане към "умните глави" Програмата на А група и купата на България е така направена че да се играе сряда- събота .Но какво ще се случи ако Лудогорец продължи и в евротурнирите.Искренно се надявам да продължат макар да не съм им фен те играят за коефициента на България.Та да се върна на въпроса не може да се отлагат кръгове щото първенсвото трябва да свърши по- рано заради световното на което не участваме.Вие какво мислите?
shotgun blues написа:cska-632 написа:shotgun blues написа:Ами мачът на ЛУДОГОРЕЦ ще се измести с няколко дена какъв е проблема ?
Такъв, че мачовете им могат да свършат в края на юни.
е и ?Да не би Лудогорец или някой от отборите в България да изпращат играчи на Световното
ЕМИЛ написа:Ще спрат първенството докато Лудите не вдигнат трофея .
Teo написа:Лудогорец тая година ще направят пробив в Шампионската лига.
Когато в един клуб се работи на професионално ниво и правилен мениджмънт резултатите са налице.
Ще отидеме да ги подкрепим в реванша срещу Лацио!
Колкото до програмата ще се намери начин да се изиграят мачовете.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта