Трагичните стадиони в България.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трагичните стадиони в България.
Нищо, Мъри, въпреки посредствените резултати ти си оставаш завинаги "ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА" 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
El Grande Capitan написа:hd29 написа:Моето скромно мнение е ,че в Ботев са едни от най-големите в Бг
Твоето скромно мнение няма абсолютно никакво значение на фона на реалността,която е че при нас заплатите са по-ниски отколкото в Левски,Лудогорец,че и в ЦСКА...
Изобщо тва за огромния ни бюджет е някакъв мит-огромната ни част от парите отиват за инфраструктура (база,стадион), което е правилно на този етап...

Не успях да се сдържа просто..
- greenlandia
Тото Динев е обрал картофената реколта и е останало само нивата. Рядко срещан терен е ,а на никой не му пука! Същото е и на Тича и после имали претенции тези отбори.Според мен трябва кардинално да се реши проблема с тези терени, който стадиона му не отговаря на критериите не получава лиценз. Това е пътя друг няма.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Кашчей написа:labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!
То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор![]()
С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин
Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки

ТОЙ НЕ УМИРА

Интересно ми е защо целенасочено домакините днес преди мача са наводнили терена.

- slash1912
- Контакти:
greenlandia написа:Тото Динев е обрал картофената реколта и е останало само нивата. Рядко срещан терен е ,а на никой не му пука! Същото е и на Тича и после имали претенции тези отбори.Според мен трябва кардинално да се реши проблема с тези терени, който стадиона му не отговаря на критериите не получава лиценз. Това е пътя друг няма.
Ааа недей така,може да няма терен и трибуни,но за сметка на това има осветление

Не трябва да сме и много придирчиви към терените и стадионите у нас.Все пак това е България,а тук училища,болници,пътища и т.н. не отговарят на елементарни изисквания та стадионите ли,на които даже и хора не ходят вече 

labrador2 написа:Кашчей написа:labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!
То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор![]()
С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин
Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки
Ммммм.. аз нямам спомен да съм от Пловдив, за да се моля някому да направи стадион, който не ме интересува

Забележката ми беше за това, че не знаеш как се прави тревно покритие на стадион и пишеш за райграс, който е трева за градина. Същите глупости беше написал и твой колега, когато Бойко ви връчи ключовете за стадиона покрай Бирената.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- greenlandia
slash1912 написа:greenlandia написа:Тото Динев е обрал картофената реколта и е останало само нивата. Рядко срещан терен е ,а на никой не му пука! Същото е и на Тича и после имали претенции тези отбори.Според мен трябва кардинално да се реши проблема с тези терени, който стадиона му не отговаря на критериите не получава лиценз. Това е пътя друг няма.
Ааа недей така,може да няма терен и трибуни,но за сметка на това има осветлениеТова е все едно на 30 годишен москвич да сложиш ксенон.
Знаеш ли ,каква гъзария ще е!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
Върни се в “Футбол - България”