Трагичните стадиони в България.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

urkoto

Re: Трагичните стадиони в България.

Мнениеот urkoto » 08 дек 2013 18:23

Нищо, Мъри, въпреки посредствените резултати ти си оставаш завинаги "ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА" ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 08 дек 2013 18:24

Офтопик:
Това не е Мъри, нали? :? :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 08 дек 2013 18:24

El Grande Capitan написа:
hd29 написа:Моето скромно мнение е ,че в Ботев са едни от най-големите в Бг

Твоето скромно мнение няма абсолютно никакво значение на фона на реалността,която е че при нас заплатите са по-ниски отколкото в Левски,Лудогорец,че и в ЦСКА...
Изобщо тва за огромния ни бюджет е някакъв мит-огромната ни част от парите отиват за инфраструктура (база,стадион), което е правилно на този етап...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не успях да се сдържа просто..

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 08 дек 2013 18:25

Тото Динев е обрал картофената реколта и е останало само нивата. Рядко срещан терен е ,а на никой не му пука! Същото е и на Тича и после имали претенции тези отбори.Според мен трябва кардинално да се реши проблема с тези терени, който стадиона му не отговаря на критериите не получава лиценз. Това е пътя друг няма.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 08 дек 2013 18:27

Кашчей написа:
labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!

То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор :mrgreen:

С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин :mrgreen:

Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки :)
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 08 дек 2013 18:29

Интересно ми е защо целенасочено домакините днес преди мача са наводнили терена.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 дек 2013 18:31

greenlandia написа:Тото Динев е обрал картофената реколта и е останало само нивата. Рядко срещан терен е ,а на никой не му пука! Същото е и на Тича и после имали претенции тези отбори.Според мен трябва кардинално да се реши проблема с тези терени, който стадиона му не отговаря на критериите не получава лиценз. Това е пътя друг няма.

Ааа недей така,може да няма терен и трибуни,но за сметка на това има осветление ;) Това е все едно на 30 годишен москвич да сложиш ксенон.
Image

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 дек 2013 18:31

Не трябва да сме и много придирчиви към терените и стадионите у нас.Все пак това е България,а тук училища,болници,пътища и т.н. не отговарят на елементарни изисквания та стадионите ли,на които даже и хора не ходят вече :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 дек 2013 18:32

labrador2 написа:
Кашчей написа:
labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!

То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор :mrgreen:

С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин :mrgreen:

Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки :)

Ммммм.. аз нямам спомен да съм от Пловдив, за да се моля някому да направи стадион, който не ме интересува :mrgreen:

Забележката ми беше за това, че не знаеш как се прави тревно покритие на стадион и пишеш за райграс, който е трева за градина. Същите глупости беше написал и твой колега, когато Бойко ви връчи ключовете за стадиона покрай Бирената.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 08 дек 2013 18:32

slash1912 написа:
greenlandia написа:Тото Динев е обрал картофената реколта и е останало само нивата. Рядко срещан терен е ,а на никой не му пука! Същото е и на Тича и после имали претенции тези отбори.Според мен трябва кардинално да се реши проблема с тези терени, който стадиона му не отговаря на критериите не получава лиценз. Това е пътя друг няма.

Ааа недей така,може да няма терен и трибуни,но за сметка на това има осветление ;) Това е все едно на 30 годишен москвич да сложиш ксенон.

Знаеш ли ,каква гъзария ще е!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Футбол - България”