Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- olympic teteven
- Контакти:
Re: Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а
Мачът, в който ЦСКА отстранява Ливърпул през 1982 г. според мен е най-стойностен от изброените 

drvasko98 написа:ъпреки, че Аякс е много славен тим с три поредни титли, а Нотингам с две поредни, победата над Ливърпул е най-значима, защото и на Аякс и на Нотингам явно времената са им били на отминаване, защото впоследствие нищо особено не правят доста сезони, докато ЦСКА отстранява Ливърпул така да се каже по средата на величието им.
+1
Но все пак тази над Аякс е била първата,най-сладката.А двойна победа над европейски шампион надали ще видим в скоро време.Не трябва да се подценява и загубата на Левски в Москва.Наистина е малко странно,но щом може да запишеш две загуби от Дебрецен и въпреки това да играеш в групите на ЕКТ,защо да не може да отстраниш шампиона като паднеш от него.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- damageplan
- Контакти:
olympic teteven написа:Мачът, в който ЦСКА отстранява Ливърпул през 1982 г. според мен е най-стойностен от изброените
Задай въпрос на автора на темата - Кой защитник на ЦСКА извади топката зад голлинията/1м.= 100 см/ без съдията да забележи ?
Последна промяна от damageplan на 20 ное 2013 20:27, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Аякс от 1973/74 не е Аякс от 1969-1973та, което не променя стойността на постижението де.
olympic teteven написа:Мачът, в който ЦСКА отстранява Ливърпул през 1982 г. според мен е най-стойностен от изброените
Мнее... вторият мач с Аякс бе по-добър.. и по-сладък.
А иначе.. Спомени, спомени, сладки спомени.Как ме тешите вие в мъката настояща

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- damageplan
- Контакти:
Когато "Левски' отстрани Рейнджърс , това беше първото издание на ШЛ и тогава влязохме в топ 16 на Европа .Ако бяхме отстранили Вердер ,а трябваше и можехме да ги отстраним , само че страхливото Гоче ни попречи , тогава "Левски" щеше да бъде участник в първото издание на ШЛ , съставено от две групи от по 4 отбора .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- olympic teteven
- Контакти:
damageplan написа:olympic teteven написа:Мачът, в който ЦСКА отстранява Ливърпул през 1982 г. според мен е най-стойностен от изброените
Задай въпрос на автора на темата - Кой защитник на ЦСКА извади топката зад голлинията/1м.= 100 см/ без съдията да забележи ?
Не знам, признавам си. Авторът ако знае, нека ни информира

- storm
- Контакти:
GOLEADOR написа:drvasko98 написа:ъпреки, че Аякс е много славен тим с три поредни титли, а Нотингам с две поредни, победата над Ливърпул е най-значима, защото и на Аякс и на Нотингам явно времената са им били на отминаване, защото впоследствие нищо особено не правят доста сезони, докато ЦСКА отстранява Ливърпул така да се каже по средата на величието им.
+1
Но все пак тази над Аякс е била първата,най-сладката.А двойна победа над европейски шампион надали ще видим в скоро време.Не трябва да се подценява и загубата на Левски в Москва.Наистина е малко странно,но щом може да запишеш две загуби от Дебрецен и въпреки това да играеш в групите на ЕКТ,защо да не може да отстраниш шампиона като паднеш от него.
По тъпо и безмислено мнение за загубите от Дебрецен не бях чел скоро..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Идея си нямам за какво ме пита човечеца.Може би той е забелязал нещо което е убягнало на другите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
- damageplan
- Контакти:
olympic teteven написа:damageplan написа:olympic teteven написа:Мачът, в който ЦСКА отстранява Ливърпул през 1982 г. според мен е най-стойностен от изброените
Не знам, признавам си. Авторът ако знае, нека ни информира
Не съм сигурен ,че и бащата на автора на темата знае отговора .
Върни се в “Футбол - България”