Прав ли е Мадански да се сърди?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Прав ли е Мадански да се сърди?

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 15:40

petko.h.markov написа:
Кировец написа:"- Истината е, че БФС не е поставяло цел класиране, а по-скоро изграждане на състезатели за първия отбор. Аз съм човек, който съм класирал отбор на Европейско първенство. Аз нямам амбиции да се доказвам като велик треньор, аз искам да помагам на играчите да израстват."

След като няма поставени цели какво пречи да не играят в нац.отбор за младежи? Той ги правел много подготвени за първия отбор...Глупости, та глупости. Събира 3 пъти в годината някакви младоци и ги правел национали, та дрънкат. В клубните отбори е тяхното училище, не в двудневни лагери за тоя що духа. Клубовете са основните инвеститори в тези деца и ще взимат решения както сметнат за добре.

Какво смятате вие?

Според мен е прав.Въпросът е принципен.Утре по тази логика няма да си пуснат футболистите и за първия отбор.
То първият отбор какви толкова успехи има?

Той успехи може да няма-първия, но има ЦЕЛИ, докато Мадански се вее на бял кон, нищо повече.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 ное 2013 15:43

Прав . Щото всичките си спрехте националите с изключение на Левски .

И после Вие от ЦСКА , Лудогорец и Берое ще се пишете за българи ама не сте .

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 15:44

e_cvetcov написа:Естествено че има има право да се сърди. Аз лично Мадански не мога да го понасям, защото смятам че не става за треньор, но това са официални дати за международни мачове. Клубовете нямат право да спират състезателите си. Още повече че имахме шансове за класиране. За сефте от много време имаше шанс да се съберат всички У21 и да идат на голям форум. Отделно на това е шанс и за самите играчи да ги видят големите отбори.

А защо БФС - майката на всички отбори не си направи труда да съобрази програмата между двете страни на монетата или важен е Мадански?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 ное 2013 15:54

Кировец написа:
e_cvetcov написа:Естествено че има има право да се сърди. Аз лично Мадански не мога да го понасям, защото смятам че не става за треньор, но това са официални дати за международни мачове. Клубовете нямат право да спират състезателите си. Още повече че имахме шансове за класиране. За сефте от много време имаше шанс да се съберат всички У21 и да идат на голям форум. Отделно на това е шанс и за самите играчи да ги видят големите отбори.

А защо БФС - майката на всички отбори не си направи труда да съобрази програмата между двете страни на монетата или важен е Мадански?

Става въпрос за национален отбор,остави ги БФС,тях си ги знаем.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2013 16:01

Кировец написа:"- Истината е, че БФС не е поставяло цел класиране, а по-скоро изграждане на състезатели за първия отбор. Аз съм човек, който съм класирал отбор на Европейско първенство. Аз нямам амбиции да се доказвам като велик треньор, аз искам да помагам на играчите да израстват."

След като няма поставени цели какво пречи да не играят в нац.отбор за младежи? Той ги правел много подготвени за първия отбор...Глупости, та глупости. Събира 3 пъти в годината някакви младоци и ги правел национали, та дрънкат. В клубните отбори е тяхното училище, не в двудневни лагери за тоя що духа. Клубовете са основните инвеститори в тези деца и ще взимат решения както сметнат за добре.

Какво смятате вие?

Темата ти завършва с въпрос.Най-нормалното е да четеш другите какво мислят а не да скачаш срещу всеки който
мисли различно от теб.Така пропада доброто ти намерение за диспут.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 ное 2013 16:12

petko.h.markov написа:....Според мен е прав.Въпросът е принципен.Утре по тази логика няма да си пуснат футболистите и за първия отбор.
То първият отбор какви толкова успехи има?

+1 :) Освен това, треньорите на младежкия отбор винаги са били онеправдани за сметка на мъжкия. Ако България участваше на бараж, Мадански трябваше да забрави за един Георги Миланов, примерно... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 18 ное 2013 16:16

Мадански си е прав - на никой тренер не му е кеф няколко часа преди мача да си пренарежда отбора и да отсвирва отработените заучени положения.

Обаче и Петьо Хубчев си е прав. Откъде накъде за Лудогорец ще може да не си пуска играчите в Младежкия Национал, а за Берое няма да може.

А защо Перукерията се надупи на ЦСКА и Лудогорец, та докара нещата дотам.

Друг е въпросът, какъв треньор трябва да си, че един бек да ти е ключов фактор за спечелване/загубване на мача :mrgreen:
Последна промяна от Trimastiki на 18 ное 2013 16:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 ное 2013 16:17

На всякъде по света е чест да играеш за националният отбор на страната си,само не и в България.Където клубните интереси са пред националните,а по -лошото е ,че и доста от феновете са съгласни с тази клубна политика.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 ное 2013 16:24

Кировец написа:

Точно! Всичко тръгва от БФС и се навързва като свински черва!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 ное 2013 16:29

ivan56 написа:На всякъде по света е чест да играеш за националният отбор на страната си,само не и в България.Където клубните интереси са пред националните,а по -лошото е ,че и доста от феновете са съгласни с тази клубна политика.

Навсякъде по света когато има обявени дати за националните отбори ... няма мачове от първенствата и турнири за купите . Мадански да си адресира оплакванията към БФС . На мястото на Лудогорец и аз нямаше да пусна Терзиев , при положение че е един от двама централни защитници в отборта .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Футбол - България”