Ясни ли са отпадащите от А група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ясни ли са отпадащите от А група?
След победата на Любимец над Ботев Пд отборът се изравни по точки със Славия.Определено на дъното ще е интересно.
Сигурни за Б гр са Пирин,Нефтохимик и Любимец.Четвъртият ще се определи измежду Черноморец,Славия и Локо СФ,като бургазлии са "фаворити" 
Прекалено много мачове има, за да е ясно каквото и да е. Само пролетта има 15 мача, а разликата в точките е такава, че за 2-3 мача всичко може да се размести. Хубавото е, че ще има директни срещи, а там договорки и помощ трудно може да се очакват. Това, че едни отбори сега са в състояние на свободно падане съвсем не означава, че след зимата няма да са преобразени. Миналата есен Берое направи отчайващ полусезон, а пролетта взе две от трите купи и при повече оставащи мачове можеше да се бори за медали.
hd29 написа:Сигурни за Б гр са Пирин,Нефтохимик и Любимец.Четвъртият ще се определи измежду Черноморец,Славия и Локо СФ,като бургазлии са "фаворити"
Е имате да връщате доста версии от предния сезон,така че предполагам софийските отбори сте имунизирани от отпадане.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
hd29 написа:Сигурни за Б гр са Пирин,Нефтохимик и Любимец.Четвъртият ще се определи измежду Черноморец,Славия и Локо СФ,като бургазлии са "фаворити"
Един от София мисля аз да е тази година ! Миналата година беше прекалено явно
Отпадащите не са ясни , както не е ясно щое нищо в първенството.И през следвашия сезон Черноморец ще играе в група-А .
Ivo-Chernomoretz написа:hd29 написа:Сигурни за Б гр са Пирин,Нефтохимик и Любимец.Четвъртият ще се определи измежду Черноморец,Славия и Локо СФ,като бургазлии са "фаворити"
В този си вид нямате никакъв шанс в борбата със софийските отбори.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
hd29 написа:Ivo-Chernomoretz написа:hd29 написа:Сигурни за Б гр са Пирин,Нефтохимик и Любимец.Четвъртият ще се определи измежду Черноморец,Славия и Локо СФ,като бургазлии са "фаворити"
В този си вид нямате никакъв шанс в борбата със софийските отбори.
Нали след 2:1 вчера над Локо София нямаме никакви шансове ! Окей
Все още не , дори и Пирин има шанс
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Славия и Локо Сф винаги могат да се включат в "надпреварата" ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Върни се в “Футбол - България”