Ще спре ли някой доминацията на "Л-овете"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Ще спре ли някой доминацията на "Л-овете"

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 ное 2013 13:07

iliyan написа:И много интересно какво полезна информация носи тази тема ?!
Тя и една врачка беше казала , че финала на световното 1994 щяло да бъде от два отбора започващи с Б , но не би !
Буквите и успехите нямат нищо общо !

По-хубаво безполезна информация и взаимни бъзици, отколкото провокации и псувни във форума, поне така мисля аз... 8-)
Използвам случая да честитя на всички, които празнуват своя имен ден днес - Архангеловден! :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 08 ное 2013 13:20, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 ное 2013 13:11

Забавно се получава да, но то какво да очакваме като от години Литекс е един от най-силните отбори, Локо Пловдив имаха своята година с шеф, решен да спечели титлата и сега проекта Лудогорец, а Левски почти винаги е сред претендентите. Логично е най-голям да е шанса някой с Л да добара трофея.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 13:16

Ще спре ли пускането на тъпи теми от фенове на Крейзито и Лески? :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 ное 2013 13:19

И "Локо" Сф веднъж имаха шанс за титлата, като стигнаха до пряк двубой с "Левски" кръг преди края, ама го загубиха с 3-5. ;) Иначе поне този сезон не мисля, че някой отбор ще прекъсне тази доминация. Не за друго, ами не виждам кой тим е способен да бутне от върха "Лудогорец", които с много по-натоварен график от другите пак си се държат в челото, а след Нова година мачовете са по-малко на брой и в А група, и в ЛЕ. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 08 ное 2013 13:34, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 ное 2013 13:24

boabbb написа:Ще спре ли пускането на тъпи теми от фенове на Крейзито и Лески? :?

Виж сега, не всички сме на твоето ниво на нобелов лауреат, нека остане малко духовна храна и за нас... ;)
П.П. Надявам се, че си изписал името на Апостола погрешно от бързане. Иначе сред червеното духовно паство има един leski, който покрива параметрите на въпроса ти... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 13:37

Captain Stottlemeyer написа:
boabbb написа:Ще спре ли пускането на тъпи теми от фенове на Крейзито и Лески? :?

Виж сега, не всички сме на твоето ниво на нобелов лауреат, нека остане малко духовна храна и за нас... ;)
П.П. Надявам се, че си изписал името на Апостола погрешно от бързане. Иначе сред червеното духовно паство има един leski, който покрива параметрите на въпроса ти... :lol:

Без да искам, наистина. Лефски, Лески и подобни писания не са (почти) част от репертоара ми. А за нивото е ясно, най-малко нобел :mrgreen: Имах предвид, че темата е доста малоумна, но ... Нека има духовна храна за всички :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 ное 2013 14:04

boabbb написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Без да искам, наистина. Лефски, Лески и подобни писания не са (почти) част от репертоара ми. А за нивото е ясно, най-малко нобел :mrgreen: Имах предвид, че темата е доста малоумна, но ... Нека има духовна храна за всички :mrgreen:

Човека ти пише за името на Апостола ,а не за отбора и пак не го написа правилно....

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 ное 2013 14:19

Captain Stottlemeyer написа:По-хубаво безполезна информация и взаимни бъзици, отколкото провокации и псувни във форума, поне така мисля аз... 8-)
Използвам случая да честитя на всички, които празнуват своя имен ден днес - Архангеловден! :)

Зависи от хората ;) Винаги може да е весело , но някои много отдавна са се взели насериозно и няма как да мине без псувни и ругатни ;)
Макар , че аз не знам да псувам ! Знам 2-3 обидни думички ;) Така са ме възпитали ;) Псуването не прилича на възпитан човек като мен ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 ное 2013 14:37

Бъдещето е в Локо Горна Оряховица те ще засенчат и източните си и западните си съседи :)

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 08 ное 2013 15:14

Мда, ЦСКА :lol: , зат'ва започнаха странните наряди....голям страх от Ц-та

Върни се в “Футбол - България”