venom написа:tsonpen написа:venom написа:Ти като си бил на стадиона, не видя ли, че нито фала ви фал, нито дузпата ви дузпа, на всичко отгоре и чист гол ни отмениха. Радвай се на резултата, защо трябва да пишеш глупости?
Човекът какво ти пише, ти какво му отговаряш!
Много хубаво го е написал. Акцентът от мача е подменен. И да има съдийски грешки, не са само те. Имало е битка. ЦСКА отне на "Черно море" славата от победата, като я подмени с писъци и рев за неща, които могат да се гледат и от други ъгли.
На мен друго ми прави впечатление, че Съдийската комисия и БФС падат жертва на ревящите клубове. Аз съм напълно сигурен, че мачът във Варна не е мачът с най-лошо съдийство от този сезон. Други съдии са минали метър, правейки много по-големи грешки. Дори въобще не е сигурно, че съдиите са сгрешили във Варна. Снимката на засадата за мен показва, че наистина има засада. Единствената грешка там е на страничния, който е изостанал и засадата му изглежда още по-голяма. И затова ли го наказаха толкова сурово? Че е изостанал, макар и да е маркирал правилно засадата?
Къде искаш да падне акцента, след като единя отбор губи мача изцяло заради съдийски грешки? Това, че други съдии са свирили по-лошо, а са минали метър не е оправдание, това че страничния е изостанал означава, че не може да прецени ситуацията правилно, както се вижда и от последвалото отсъждане - отменя редовен гол, с което подарява победата на едния отбор. Наказанието даже му е малко.
С оглед на подписа ти, поведението ти и мненията ти пък аз ти казвам друго. Има засада- голът е отменен правилно. Има фал и Илиев е единствения корумпиран защото лъже, че е нямало. Дузпата е кристално чиста и само ревливците от ЦСКА мислят, че няма. Щото и трите положения са 50/50(поне) и с каквато убеденост ти твърдиш, че са във вреда на ЦСКА, със същата аз твърдя, че са правилни. Паднахте. Пак. Внимавай сега да не се задавиш от киселини.