Извод от мача Черно море - ЦСКА: Готови ли сме за промените?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Извод от мача Черно море - ЦСКА: ГОТОВИ ЛИ СМЕ ЗА ПРОМЕНИТЕ?

Мнениеот McLovin » 06 ное 2013 00:19

venom написа:
tsonpen написа:
venom написа:Ти като си бил на стадиона, не видя ли, че нито фала ви фал, нито дузпата ви дузпа, на всичко отгоре и чист гол ни отмениха. Радвай се на резултата, защо трябва да пишеш глупости?

Човекът какво ти пише, ти какво му отговаряш!
Много хубаво го е написал. Акцентът от мача е подменен. И да има съдийски грешки, не са само те. Имало е битка. ЦСКА отне на "Черно море" славата от победата, като я подмени с писъци и рев за неща, които могат да се гледат и от други ъгли.
На мен друго ми прави впечатление, че Съдийската комисия и БФС падат жертва на ревящите клубове. Аз съм напълно сигурен, че мачът във Варна не е мачът с най-лошо съдийство от този сезон. Други съдии са минали метър, правейки много по-големи грешки. Дори въобще не е сигурно, че съдиите са сгрешили във Варна. Снимката на засадата за мен показва, че наистина има засада. Единствената грешка там е на страничния, който е изостанал и засадата му изглежда още по-голяма. И затова ли го наказаха толкова сурово? Че е изостанал, макар и да е маркирал правилно засадата?

Къде искаш да падне акцента, след като единя отбор губи мача изцяло заради съдийски грешки? Това, че други съдии са свирили по-лошо, а са минали метър не е оправдание, това че страничния е изостанал означава, че не може да прецени ситуацията правилно, както се вижда и от последвалото отсъждане - отменя редовен гол, с което подарява победата на едния отбор. Наказанието даже му е малко.

С оглед на подписа ти, поведението ти и мненията ти пък аз ти казвам друго. Има засада- голът е отменен правилно. Има фал и Илиев е единствения корумпиран защото лъже, че е нямало. Дузпата е кристално чиста и само ревливците от ЦСКА мислят, че няма. Щото и трите положения са 50/50(поне) и с каквато убеденост ти твърдиш, че са във вреда на ЦСКА, със същата аз твърдя, че са правилни. Паднахте. Пак. Внимавай сега да не се задавиш от киселини.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 06 ное 2013 00:33

Ало, червените,гледахте ли юве и реал? Дуспата за юве ,същата като за ЧМ,жълтия картон на Пирло,същото нарушение,като за първия гол.Извода...съдията Уеб трябва да бъде заличен-според Ники Александров.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 06 ное 2013 01:09

Розовите се скъсаха да реват за без нищо. На това цигане Менди опасната игра и сина ми я видя на 11г. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ докоснал ли е Илиев или не. То оставаше в тая ситуация и да го уцели... Много уважавания Тошко Янчев за пръв път го чух да лъже-спрял и застанал бил мирно!!Той застанал мирно ,значи аз ритнах на Райков ОПОПРНИЯ КРАК.На един нападател какво му трябва,а? Естествено усет на допир в крака и логично пада за дузпа, а контакт ОПРЕДЕЛЕНО ИМАШЕ.
Засадата обаче ме е срам да я коментирам, тя НЕ беше дори и т.нар. тънко положение, та тя си беше 1000%-ва. А страничния и в Аксаково да е изостанал, важното е ,че е отсъдил правилно.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 06 ное 2013 01:22

metodito написа:
Човекът какво ти пише, ти какво му отговаряш!
Много хубаво го е написал. Акцентът от мача е подменен. И да има съдийски грешки, не са само те. Имало е битка. ЦСКА отне на "Черно море" славата от победата, като я подмени с писъци и рев за неща, които могат да се гледат и от други ъгли.
На мен друго ми прави впечатление, че Съдийската комисия и БФС падат жертва на ревящите клубове. Аз съм напълно сигурен, че мачът във Варна не е мачът с най-лошо съдийство от този сезон. Други съдии са минали метър, правейки много по-големи грешки. Дори въобще не е сигурно, че съдиите са сгрешили във Варна. Снимката на засадата за мен показва, че наистина има засада. Единствената грешка там е на страничния, който е изостанал и засадата му изглежда още по-голяма. И затова ли го наказаха толкова сурово? Че е изостанал, макар и да е маркирал правилно засадата?

Евала на автора, който май никой не го разбра освен теб. @emarkon: Мого си спрял, пич! Честно. Щом си мислиш, че с безумните си изсипани топки и един случаен гол, сте заслужавали нещо...спрял си, човек. Смъкни червените очила и се осъзнай!!!
В България има два! отбора, които играят по трева топката - Литекс и "Лудите" и не случайно те са там, кдето са!!!

Прочети пак ВНИМАТЕЛНО какво съм написал и ела пак да коментираш. А иначе левскар да коментира каквато и тема да е свързана със съдии, просто...
Последна промяна от emarkon на 06 ное 2013 01:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2013 01:22

КАН написа:Ало, червените,гледахте ли юве и реал? Дуспата за юве ,същата като за ЧМ,

Да, гледах, и пишеш пълни тъпотии. Без да коментирам дали е дузпа или не, но ситуациите са коренно различни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 ное 2013 01:23

КАН написа:Ало, червените,гледахте ли юве и реал? Дуспата за юве ,същата като за ЧМ,жълтия картон на Пирло,същото нарушение,като за първия гол.Извода...съдията Уеб трябва да бъде заличен-според Ники Александров.

+1 :) Съдията Уеб трябва да бъде обесен публично за назидание на някое дърво пред БФС за урок на българските съдии. Мачовете на харизмата да се ръководят само от съдии, положили клетва за вярност пред Лупи (ако междувременно вече не е влязъл в затвора). На мястото на Джугански да бъде назначен по съвместителство теоретикът на световната конспирация от село Плоски. Ами това е от мен на първо време. Лека нощ. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 06 ное 2013 01:28

Съдийските грешки са спорни този отбор за който говориш ако иска да побеждава да беше вкарал голове да беше показал , че е по добър :!: Интересното в случият е , че когато срещу другият отбор /не говоря само за черно море , а и други ваши съперници / се свири спорна дузпа или измислена / в повечето случаи / това най - много просто да се отбележе в новините или изобщо да не се говори за проблема :!: Та този двоен аршин няма да ви помогне със спашване на съдии и институции отбор няма да станете само ще настроите хората срещу вас :!:

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 06 ное 2013 01:44

Извод: Траябва да има повече такива съдии в България, които не са подлоги и могат да се осмелят да свирят 50 на 50. Когато се режат провинциалистите срещу Левски и ЦСКА, това не се забелязва. Не се викат комисии, да разглеждат коленията. Веднъж, като се резне ЦСКА или Левски, настава гражданска война.

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 06 ное 2013 03:40

КАН написа:Ало, червените,гледахте ли юве и реал? Дуспата за юве ,същата като за ЧМ,жълтия картон на Пирло,същото нарушение,като за първия гол.Извода...съдията Уеб трябва да бъде заличен-според Ники Александров.

Е за да кажеш, че дуЗпата за Юве е била същата като тази за ЧМ трябва наистина да си сложил няколко сини, зелени, оранжеви, жълти или каквито те влекат очила!

Като цяло с една идея на автора съм съгласен- предстоят много такива мачове- тройни! Всякакви прогнози в мачовете между първите седем са хвърляне на боб. Лудогорец са наистина доста научени, но предвид идващите мачове на пролет в ЛЕ, няма да са напълно съсредоточени в първенството. Литекс срещу ЦСКА и Левски не играят добре, а ЧМ, Локо Плд, Локо СФ, Берое скачат на всички. ЦСКА и Левски са абсолютно непредвидими, ако направят качествени подготовки и вземат добри попълнения, нещата стават тежки! В момента има 9-10 почти равностойни отбора отбора в А група, които ще се борят за всяко място до края и само се чудя къде са защитниците на първенство с 16, 18 отбора? Наистина ли ви липсва 2/3 от мачовете всеки кръг да са на 99% предрешени?
Изображение

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 06 ное 2013 03:48

Когато за ЦСКА се е свирило така, както се свиреше на този мач, лично аз на победа не съм се радвал.Ако мислите, че това е голяма и честна победа- радвайте се, поздравявам ви.Първото полувреме го преживях, но просто да ти се качат на главата отгоре с две ръце и да няма нарушение....В "пред банята" разискваха ситуациите, ако дузпата да кажем се дава, показаха и такава за ЦСКА, която съм я пропуснал....Александров бута Сидибе в наказателното.Нито ще ви е първи, нито последен път ще ни биете, но поне да се гледа реално.

Върни се в “Футбол - България”