Коментарът на Добри Атанасов - удар в десетката!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

lokopd forever
Контакти:

Re: Коментарът на Добри Атанасов - удар в десетката!

Мнениеот lokopd forever » 05 ное 2013 10:03

ЕМИЛ написа:
istesta написа:Докато има Левски и Цецка футбол в България няма да има

Добре че са сини и червени да дърпат футбола напред ,че иначе останалите няма да има от кого да гледате как се прави .

Като гледам как сини и червени дърпат футбола,падам от смях!Левски и ЦСКА са отбори,които дължат историята и традициите си на факта,че бяха отбори на репресивния апарат на комунизма - армия и полиция!Сега времената са други и всички трябва да го приемат.Не искам да обиждам никого - ако сега съм на 25 г. и съм избрал да бъда фен на някой от двата отбора,няма как да се чувствам виновен за тяхната история.Но съдийския комфорт свърши,други са силните на деня,факт!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 05 ное 2013 10:09

ЕМИЛ написа:

Добре че са сини и червени да дърпат футбола напред ,че иначе останалите няма да има от кого да гледате как се прави .

Хайде бе,толкова време мина от горния коментар-няма ли някой от червените да отговори на "баданарката" със "свирка"? :mrgreen:
И двата тумора трябва да бъдат рязани през кръста мин.41 години,за да разберат феновете им как сме се чувствали ние,останалите фенове,през това време.
Без грам съчувствие от нас,без право на протест от тях.
Друг начин да ни разберат няма.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 05 ное 2013 10:14

Колко комплекси има тук?

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 05 ное 2013 10:18

Дееба ти и селската чест , дееееба!!! Погледнете се бе , па тогава коментирайте!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 ное 2013 10:20

Първо let's talk about football!
Та нека да поговорим... какво футболно направиха онзи ден Черно море... вкараха си две статични положения... и толкова. Не че това е малко - дали са им ги - възползвали са се. Малкото чисто футболни комбинации, които карат хората да се радват на този спорт бяха сътворени от ЦСКА, вярно - не са достатъчно, но ги имаше ;)
Второ "Стига с този съдия" ... Многоуважавания Атанасов знае много добре, че футбол без съдия не може и както се видя той (а и по принцип съдиите) могат да влияят на резултата... та като говорим за футбол и правила да говорим и а онези, без които мача няма да почне и решенията на които са крайни и окончателни. Както се разбра ... футболистите може и да са казали, че не са направили нарушение, ама те не разбират, а той си знае"
Запомнете СЪДИИТЕ СА ЧАСТ ОТ ФУТБОЛА, БЕЗ ТЯХ НЕ МОЖЕ и когато имаме мерак да изкоментираме нещо от сорта "let's talk about football!" просто не може да избягаме от коментара, ако съдиите като част от играта са замесени в крайния резултат
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 05 ное 2013 10:53

Така така...забелязвате ли как, иначе непримиримите отбори на Армията и Народната милиция изведнъж стават като сиамски близнаци.10 ноември идва за българския футбол, и това е една добра новина.Смея да твърдя , че знам много, много детайли за ония времена на господство на столичните така наречени грандове.Времена когато те наистина задушаваха и обезкървяваха родния футбол.Воят до небесата покрай мача във Варна, показа едно те не осъзнават, че сме 2013 година , а не 1945, 1957, 1969 или 1989г.Някой тук написа ''селска чест''...Колега болшинството селяндури са фенове именно на ЦСКА И ''Левски''.Жалкия опит да се изкара ЦСКА мъченикът на родния футбол, е равносилен на това Хитлер да го обявят за защитник на евреите.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Brat
Контакти:

Мнениеот Brat » 05 ное 2013 11:21

blue SASHO77 написа:Дееба ти и селската чест , дееееба!!! Погледнете се бе , па тогава коментирайте!

Що бе? "Люлин" вече град ли го водят? Не е панелно гето, пълно с "новопокръстени"? :mrgreen:
От доста време няма информация по медиите - как е класирането в "Люлин" по мятане на торбички с боклук от терасите? Разправят, че сега това било спортът на аристократите. :mrgreen:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 ное 2013 11:23

Не съм много съгласен. Левски и ЦСКА са история във футбола. Друг е въпроса, че не ги ръководят правилните хора и много от проблемите им идват от закостенялите им разбирания за мениджмънт и управление. Прекалено много разбирачи около тях, ама май не да помагат, а да лапапат само. Трябва да ги има тези отбори, и не само тях Славия, Локо Сф, провинциалните отбори. Какъв е смисъла да гледаме мачове между 2-3 отбора, да се залъгваме колко са добри като изпъкват между останалите и като отидем в Европа да се излагаме като кифладжии.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 05 ное 2013 11:40

Коментара на Добри,който е от Силистра ,но живее във Варна ,наистина е добър.Дали от морския бриз или по задължение ,но този път е казал нещата точно.Когато се говори за Левски,винаги се сещам за първия футболен шампионат провел се в България и си мисля,че Левски са създадени вечно да ги бута някой.А за Цска,как са пренаписали правилата,само и само да не изпаднат и вечно с директивата от Добри Джуров към 10-те армейски отбора да лягат на Цска ,иначе ще им спрат парите и ще им вземат играчите.Левски и Цска са двете лица на едно и също софийско зло,срещу което трябва да се обединят всички отбори за да има футбол в България.
Черно море-първият шампион по футбол в България

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 05 ное 2013 12:10

Brat написа:
blue SASHO77 написа:Дееба ти и селската чест , дееееба!!! Погледнете се бе , па тогава коментирайте!

Що бе? "Люлин" вече град ли го водят? Не е панелно гето, пълно с "новопокръстени"? :mrgreen:
От доста време няма информация по медиите - как е класирането в "Люлин" по мятане на торбички с боклук от терасите? Разправят, че сега това било спортът на аристократите. :mrgreen:

яко му сипа :mrgreen: :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Футбол - България”