При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 18:01

ultra_shark написа:Черноморец има малко повече от 30 сезона. Докато измисленото заводско отборче има 10 сезона на кръст в групата на майсторите. Не знам за кво лице на Бургас говориш.

Вие сте Вихър Айтос не сте Чернмоморец.При все,че и автентичния Черноморец през 90-те събираше по един фаетон хотра и апдаше от всеки срещнат!Докато Нафтекс биеха Левски и Цска....

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 01 юни 2009 18:05

MORSKI написа:
ultra_shark написа:Черноморец има малко повече от 30 сезона. Докато измисленото заводско отборче има 10 сезона на кръст в групата на майсторите. Не знам за кво лице на Бургас говориш.

Вие сте Вихър Айтос не сте Чернмоморец.При все,че и автентичния Черноморец през 90-те събираше по един фаетон хотра и апдаше от всеки срещнат!Докато Нафтекс биеха Левски и Цска....

И колко години се чуваше името на Нафтя, бе, дрисня :?: Отборът на Бургас винаги е носил името Черноморец, а Нафтя, както се появи, така и ще си иде... и се пише фаЙтон, а не фаЕтон, фенче на ВМС от град Сталин :) :) :)
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 18:11

МироСлав Велев написа:
MORSKI написа:

И колко години се чуваше името на Нафтя, бе, дрисня :?: Отборът на Бургас винаги е носил името Черноморец, а Нафтя, както се появи, така и ще си иде... и се пише фаЙтон, а не фаЕтон, фенче на ВМС от град Сталин :) :) :)

Дрисня ще викаш на някой друг,.че да не изхвърчиш набързо!!!!!!
Мери си приказките,че да не те нарека и аз с някоя дума,ама няма да ти падам на ниското ниво!!!!
Колко време се чувало Нафтекс-ми няма значение,ама Черноморец такъв отбор вече няма да ти е ясно-това цяла България го знае,а вие сте едни смешки-фенче на бИрои,опа май обърках ОЛИМПИК ГАЛАТА май беше-смешник -ти 100 човека ти го казаха си абсолютен срам за всички фенове на зарата....

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 01 юни 2009 18:20

Има отбор Черноморец, да ти е ясно :!: И носи името на Автентичния Черноморец, "Умнико" :!: Хората припознават този Клуб :!: :!:

Мнението на един "Византиец", по който и да било въпрос, слабо ме вълнува :!:

Ходи да си мериш пишлето и да заплашваш онези твои съгражданки, с големите усти, които го поеха, ЦЕЛИЯТ :) И вашето време ще дойде, банда нещастници :mrgreen:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 01 юни 2009 18:26

И какво искаш да кажеш, че Фиорентина след, като се разпаднаха не бяха "оригиналната" Фиорентина от Флоренция ли? Има един Черноморец и той е от Бургас, ако не знаеш играе в А група. Не знам за каква Нафта ми говориш, но докато ние сме ходили по 30 000 в решаващите мачове (баража за оставане в А група с Локо Пд) те не са съществували. Впрочем играли са играчи от Нефтохима в регоналните групи. Задръж инфото за себе си.

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 01 юни 2009 18:39

Спортист СВОГЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 01 юни 2009 18:40

То не става само с наизустени тъпи лафчета за аитос маитос бе :lol: ,по тъпата ти логика наричай Локо Пд - Велбъжд,Берое - Тетевен,Беласица - Хебър и т.н. :lol: като си пишете едно и също можете да ни духате и тва е . :lol: Повече фенове имали , ми бяхме им сателит колко години и все по "Б" и "В" групите кво искаш ??? Сега колелото се завъртя :lol: :lol: ЧЕРНОМОРЕЦ играе в БУРГАС и е подкрепян от БУРГАЗЛИИ. Това е достатъчно
Последна промяна от Shark на 01 юни 2009 18:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 юни 2009 18:46

Морски,и аз съм фен на Черно Море,обаче говориш пълни глупости.Истинският отбор на Бургас е Черноморец.Нафтата са измислено заводско отборче,които с пране на пари успяха да направят що годе нещо 90-те години и сега заслужено ще бъде закрито,както всяко изкуствено нещо на този свят.Този Черноморец,който играе в А група формално не е истинския,ама какво да ги правим,не са виновни,че Дражев им разказа играта.
Те хората вече не знаят за кого да викат,да не говорим,че им раздават безплатни сандвичи и минерална вода на стадиона,а те 500 човека не могат да съберат...

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 01 юни 2009 18:49

xi4o_93 написа:Спортист СВОГЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ

На там отива :)

Потребителски аватар
neco1960
Контакти:

Мнениеот neco1960 » 01 юни 2009 18:50

не се карайте!!!
дайте лиценза на "Дунав"-Русе че те иначе няма да влязат!!!

Върни се в “Футбол - България”