Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски
хаха ЦИРК БАЛКАНСКИ пасти да ядът ... Който и да се навие да си носи по няколко фланелки че да има за всички наркомани от Софя ЛАПАТ ... и за него да остане 1
хахаха

-
Времето застудява,никой не иска да рискува да хване някоя пневмония на път за вкъщи. 

Жалко, че това става точно в навечерието на стогодишнината на синия клуб. Дано да се нормализират нещата някак си.
Атеист написа:Жалко, че това става точно в навечерието на стогодишнината на синия клуб. Дано да се нормализират нещата някак си.
Това няма как да стане. Като "подарък" за всички фенове на Левски за 100 годишнината може и да се борим за оставане в А група. Колко жалко, но факт.
-
- Контакти:
Викам всичко да свършва вече- беше забавно до едно време, но вече е прекалено.
Кво точно не разбрахте?
Здравков е единствен с лиценз Про... Тренировките ще се водят от Мариан и Топчо. Беше ясно от самото начало!
Ех , за малко да забравя - Х.Й ЗА ИП ПРАШКАТА!
Здравков е единствен с лиценз Про... Тренировките ще се водят от Мариан и Топчо. Беше ясно от самото начало!
-
- Контакти:
минахте и цска по идиотщина
Тия качулати боклуци съвсем досъспипаха отбора. Направо не мога да си намеря място от яд. Как може 10 деградирали боклука да причинят такова нещо на 100 годишен клуб? Това ли искахте бе лайна долни? Да посрамите Левски пред целия свят? Няма загуба която да донесе такъв резил, какъвто вие донесохте. Докато вие не се изметете от Герена, Левски няма да просперира. Никой няма да иска да работи в такава обстановка-НИКОЙ-нито нов собственик, нито нов директор, нито нов треньор. Не и такива с качество и ниво отговарящо на името Левски. Вие принизихте Левски до нивото на някой селски клубове в които местните бабаити колят и бесят. Жалко за Левски, много жалко! Предаден от своите фенове, така както Апостола беше предаден от своите. Затова ни е и такава държавата, защото не сме народ, а мърша, лош човешки матерял-в по-голямата си част. Това е самата истина.
- milen.hristov
- Контакти:
mitko_r написа:Кво точно не разбрахте?
Докато раздаваш разни работи с, които културен човек не се хвали, почвай да търсиш и шеф на ДЮШ. Колкото и за вас да не важат законите, Тони Здравков няма как да съвместява двете длъжности по правилник
Последна промяна от ЦСКА*** на 09 окт 2013 21:14, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”