Кой е по-правилният подход- на Сираков или на Томов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

drvasko98
Контакти:

Re: Кой е по-правилният подход- на Сираков или на Томов?

Мнениеот drvasko98 » 30 сеп 2013 17:57

Подходът на Сираков е правилен най-вече с това, че е смешно след като най-дория отбор ти е изнесъл преди 20 лекция на твоя терен да говориш за титла. Ако играта и впоследствие резултатите се подобрят и станат константа, тогава може. В ЦСКА също няма на какво особено да се надяват. Те всеки сезон правят между 5и10 поредни победи и пак не вземат титлата.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 30 сеп 2013 17:59

докато ЦСКА няма осигурен спонсор и финанси,всичко е празни лафове и аз лично не съм спокоен. Иначе Лупи е длъжен да загрява обстановката и да да държи в напрежение опонентите ;) по въпроса за НСПП , не разбирам защо толкова го величаете и му възлагате такива надежди ?!?!? :shock: , с това бягане на спонсорите от подуене ,мисля,че идват тежки времена за сините...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 сеп 2013 18:03

Където е Томов там е и разрухата

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 сеп 2013 18:06

allez_les_blues написа:Лично моето мнение е, че Сираков подхожда по-правилно.Лупи първо трябваше да изчака да минат следващите 6 кръга, в които ЦСКА ще играе с Левски, с Лудогорец, на "Лаута" и "Тича", и тогава да обявява цели. Между другото, по-миналия сезон, Стойчо Младенов подходи по подобен начин като Сираков-каза че с тази игра е немислимо ЦСКА да стане шампион, "приспа" вниманието на съперниците, и накрая за малко "червените" да триумфират-бяха на три греди от титлата... ;)

А миналия сезон пък в Левски подходиха на принципа "титла на всяка цена" и не я взеха.

За мен не е правилен подхода на Лупи, стоварва напрежение върху отбора. Дори и да си супер фаворит е прието да отричаш високите цели. Отдавам го на това, че Лупи има за цел да набира средства от спонсори и потенциални акционери и му се налага да поставя такива цели.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 30 сеп 2013 18:18

Според мен и 2-мата са прави за себе си, Лупи си е такъв по изхвърлянията, но за мен ЦСКА какво ще гони ще се види слезващите 6-7 мача, но ако и след тези мачове пак е на 5 т, става фаворит за титлата, докато бате ви Наско е по обигран играч, не забравяйте че той това го каза ясно и точно след мача с Лудогорец където бяха пребити, понеже съм в тия среди и познавам доста хора много близко до футбола и съм чул че Наско няма тази власт в Левски която му се иска да има и която преди е имал

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 30 сеп 2013 18:28

Лудогорец, Ботев, Любимец, няма да има отбор в тази страна срещу който Левски и ЦСКА да са аутсайдерси. Да, шансовете на Лудогорец изглеждат най-големи, но е бълък този, който си мисли да отписва някой от двата отбора. И пред двата отбора целта винаги е титла, кой каквото иска да си говори.
лично за мен НСПП взима по-правилната позиция - да не разлайва кучетата, че напоследък доста отборчета си повярваха и едно подценяване в тази ситуация е добре дошло. :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 сеп 2013 18:30

terrorist написа:Според мен и 2-мата са прави за себе си, Лупи си е такъв по изхвърлянията, но за мен ЦСКА какво ще гони ще се види слезващите 6-7 мача, но ако и след тези мачове пак е на 5 т, става фаворит за титлата, докато бате ви Наско е по обигран играч, не забравяйте че той това го каза ясно и точно след мача с Лудогорец където бяха пребити, понеже съм в тия среди и познавам доста хора много близко до футбола и съм чул че Наско няма тази власт в Левски която му се иска да има и която преди е имал

За мен следващите два кръга са ключови. Гостуването на Славия никак няма да е лесно да го вземем. След това тройния мач с Левски. Ако ги вземем и двата мача и ако Лудогорец изгуби поне две точки, може да се говори и за титла.

Лично аз ще бъда напълно доволен и от класиране в тройката. Не ме интересува нито кой ще е шампиона, нито дали Левски ще са пред нас. При това положение и с този отбор , място в тройката ще е подвиг.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 30 сеп 2013 18:49

ЦСКА и Левски не са равностойни. ЦСКА нямат пари за заплати, а при Левски няма проблем с парите, строителството на сектора върви, отбора бие...Левски е много по-напред във всяко отношение, само в класирането са след ЦСКА 8-)

vankata462
Контакти:

Мнениеот vankata462 » 30 сеп 2013 18:53

spoko niama da se vurnat ot titan i niama da ni zakrie nikoi.vece se opitaha no ne uspiaha.nakraia na sezona pak shte sme pred vas v klasiraneto.zashto ne i na purvoto.cska vinagi e nomer edno. :mrgreen: gong/posting.php?mode=reply&f=34&t=162829&sid=f303610106d1d6fff183197f7d0bd601#

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 сеп 2013 18:53

И двамата грешат - Левски е отборът, който има шампионски (за нашите ширини) състав. Само че Наско тотално срина всичко в отбора и сега си връзва гащите като ни обяснява колко сме зле и как всяка точка е голям успех за Левски (същия състав при И. Илиев беше на 2 точки от Лудогорец и на практика беше спечелили Купата на БГ) Та Наско не ни подценява - откупува си време и се опитва да скрие как срина всичко позитивно в отбора. Лупи също бърка, защото Стойчо в момента е извлякъл максимума от този ЦСКА, събран за няколко седмици със свободни трансфери и юноши...

Иначе аз се надявам, че Ботев ще надмине Лудогорец, защото са ми по-симпатични, но да видим кръгове много, пък и нова формула на шампионата : )
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”