Новите отбори в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Minyor_pk
Контакти:

Re: Новите отбори в А група

Мнениеот Minyor_pk » 24 май 2009 18:17

emo написа:
Red_champions написа:
emo написа:Монтана вече са били в Агрупа.баражът е в 1 мач на 20.06 ако не се лъжа за датата.Нафтекс ще загуби баража независимо срещу кого играе.Предполагам знаеш защо

Значи за Монтана,там където четох информацията е била грешна.А относно това,че Нафтекс с който и да играе ще загуби баража,не занм нищо подобно,но ми стана интересно,кажи защо?

защото 1 собственик няма право да има 2 отбора в една дивизия.М.Събев е собственик на Нафтекс и Черноморец.Хр.Ковачки пък на Миньор и Берое.така че ще гледаме кво ще правят заралии и перничани есента

На Миньор е Никифор Вангелов,но всички знаят кой дава парите(Ковачки).

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 24 май 2009 18:19

Аз съм от София,но се надявам Спортист Своге да се класира за баража,а после и в А група! :) Баба живее там и от малка много често ходя.Градчето е страхотно-чисто,със страхотна природа......Дано да успеят!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 май 2009 18:22

ultra_shark написа:Срамно слабата агитка на Черноморец :D
Те другите пък дето са много силни....
Дано да има бургаско дерби ама не ми се вярва.

Искаш да ми кажеш, че имате агитка ?! Стига пич, дай да си говорим истината, те "другите" нямат отбор, и не играят в Бургас, но когато имаше, питай агитките на Левски и ЦСКА, дали нямаха! За бургаско дерби, забрави ! Написах ти защо !

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 24 май 2009 18:23

gonzofenka написа:Аз съм от София,но се надявам Спортист Своге да се класира за баража,а после и в А група! :) Баба живее там и от малка много често ходя.Градчето е страхотно-чисто,със страхотна природа......Дано да успеят!

който и да играе на баража срещу нафтата ще спечели

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 24 май 2009 18:25

kartago написа:
ultra_shark написа:Срамно слабата агитка на Черноморец :D
Те другите пък дето са много силни....
Дано да има бургаско дерби ама не ми се вярва.

Искаш да ми кажеш, че имате агитка ?! Стига пич, дай да си говорим истината, те "другите" нямат отбор, и не играят в Бургас, но когато имаше, питай агитките на Левски и ЦСКА, дали нямаха! За бургаско дерби, забрави ! Написах ти защо !

Аз не говоря за "другите". Говоря за останалите отбори от елита. Ние сме малко, но сме верни и се стараем да сме навсякъде. Кои са повече и по-колоритни? Селяните от Сандански? Бела Петрич? Циганите от Сливен? Пенсионерите от Славия? Или феновете на Локо София дето общата им посещаемост на стадиона е не повече от 1000... и 100 смешника... Стига ми говори глупости. А, за бургаското дерби няма да забравя. През кура ми е за зелените, но МС ще ги вкара в А група след, което ще ги продаде и с парите от тях ще започне строежа на стадиона ни.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 18:31

Монтана, като ще влизат базата им, в какво състояние?
И те ли ще митарстват по други стадиони, когато са домакини?
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 май 2009 18:31

Пич, не ти говоря глупости, а ти казвам реалностите ! Защо да ги купува някой "зелените", като МС ги продава без стадион ?! Вие къде играете сега ? На стадиона на "Черноморец" ли ?! А Събев, ще ги вкара точно толкова, колкото преди две години с Вихрен, които бяха пъти по-слаби от Нафтата, точно тогава имах работа с ръководството на стадиона, не си виждал такива гузни физиономии просто !....Не споря, че сте верни, адмирации за това, но запомни от мене, уважавай всички, не са селяни, и не нам кво си, това също са верни момчета на своите отбори, които в нашето тъпо първенство заслужават единствено уважение !!!!!....

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 24 май 2009 18:36

kartago написа:Пич, не ти говоря глупости, а ти казвам реалностите ! Защо да ги купува някой "зелените", като МС ги продава без стадион ?! Вие къде играете сега ? На стадиона на "Черноморец" ли ?! А Събев, ще ги вкара точно толкова, колкото преди две години с Вихрен, които бяха пъти по-слаби от Нафтата, точно тогава имах работа с ръководството на стадиона, не си виждал такива гузни физиономии просто !....Не споря, че сте верни, адмирации за това, но запомни от мене, уважавай всички, не са селяни, и не нам кво си, това също са верни момчета на своите отбори, които в нашето тъпо първенство заслужават единствено уважение !!!!!....

След, като не си запознат с нещата около Бургаския футбол не говори. МС търси абсолютно всякакви начини да се отърве от ПФК Нафтекс и единствената възможност това да стане е да влязат в елита. Ще видиш, че ще го направят.

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 24 май 2009 18:38

PFC Litex написа:Монтана, като ще влизат базата им, в какво състояние?
И те ли ще митарстват по други стадиони, когато са домакини?

май са нещо от сорта на Локо Мз.ще си играят на стадион Огоста край едноименната река

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 май 2009 18:38

Дано Нафтата да влязат в А група. За разлика от изкуствения Черноморец, те винаги са ми били симпатични. ;)

Върни се в “Футбол - България”