ЦСКА-Локо Сф на Васил Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

icanmecan

Re: ЦСКА-Локо Сф на Васил Левски

Мнениеот icanmecan » 20 май 2009 11:50

JVELIR4O написа:където и да играят ако играят честно Локото трябва да ги бие-но те винаги им лягат така че най-много реми с много голове на Камбуров ,а муши ще почака

Значи според твойта логика ЦСКА не може да бие никой ако бие са ни легнали и пак ни псувате ако паднем сме мизерници и пак така не разбирам нормално и естествено е след ерата томов се очакваше даже да не сме в тройката а даже имаме още шанс за титлата макар че нямаме отбор и то е ясно, гледаи реалистично на нещата не по фенски никои не оговаря мачове от водещите отбори просто знаят че няма смисъл.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 май 2009 12:08

Ае спрете се бе!!!Левскар съм,ама ми писна да слушам за купени мачове на ЦСКА.Нима Ботев,Пирин,Беласица,Черноморец,Вихре са някакви сили,които могат да се опълчат на Левски,ЦСКА,Литекс,Локото или Черно море.Събудете се!!!Грандовете ни са слаби пък какво остава за отборите кретащи м/у А и Б група.
Имам и един въпрос към Делянски:Кога ни е уреждал мачове?-дай примери.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2009 15:56

0007 написа:Ае спрете се бе!!!Левскар съм,ама ми писна да слушам за купени мачове на ЦСКА.Нима Ботев,Пирин,Беласица,Черноморец,Вихре са някакви сили,които могат да се опълчат на Левски,ЦСКА,Литекс,Локото или Черно море.Събудете се!!!Грандовете ни са слаби пък какво остава за отборите кретащи м/у А и Б група.

Моите уважения към тебе приятел,но това си е факт за Насето!Той май си е все още важна пионка в БФС-то така беше и при вас!Примерите са много и няма смисъл изобщо да казвам някой!Този пример с Наско го казвам защото ''Enravota'' е поредният ''умник'' който се опитва да ме убеди,че ние сме най-нечестните,най-лошите,най-неощетените,а ви е обратното!Еми извинявай ама ми омръзна да слушам глупости ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 май 2009 19:48

delqnski47 написа:
0007 написа:Ае спрете се бе!!!Левскар съм,ама ми писна да слушам за купени мачове на ЦСКА.Нима Ботев,Пирин,Беласица,Черноморец,Вихре са някакви сили,които могат да се опълчат на Левски,ЦСКА,Литекс,Локото или Черно море.Събудете се!!!Грандовете ни са слаби пък какво остава за отборите кретащи м/у А и Б група.

Моите уважения към тебе приятел,но това си е факт за Насето!Той май си е все още важна пионка в БФС-то така беше и при вас!Примерите са много и няма смисъл изобщо да казвам някой!Този пример с Наско го казвам защото ''Enravota'' е поредният ''умник'' който се опитва да ме убеди,че ние сме най-нечестните,най-лошите,най-неощетените,а ви е обратното!Еми извинявай ама ми омръзна да слушам глупости ;)

В този случай си прав.Може да си имам клубни пристрастия и да ги защитавам,но не търся конспирации във всичко. ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 май 2009 23:32

Ако мача беше извън София,то фактически наказания щеше да е Локо Сф.Наказателната мярка трябва да се измени и да не се допуска публика само на наказания отбор,така,че да се усети мярката.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Футбол - България”