Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 15:22

tprodanov написа:Версията ти куца много основно :mrgreen: Доста съм далече от симпатии към розовките прасенца :mrgreen:
Но така или иначе, тия дето играят при вас станаха играчи при тях. За Кривия можеш сам да се поинтересуваш от клубната му принадлежност, той не я крие. Сори пич, не ме е яд, че ги бихте, даже напротив - благодаря :mrgreen:

Но така или иначе - къде в юношеските състави се намира Черно Море и в коя група щеше да е, ако разчиташе на тях?

Станали играчи в ЦСКА :!: Георги Илиев стана играч в Локомотив Пловдив,Александров замина за чужбина и там израстна(доколкото знам не е бил желан на герена в младите си години)
и още куп примери.Да ти ,кажа че Бербатов което е това в момента го дължи на Пирин(от там започна) ,Леверкузен (там израстна много) и Тотнъм( разкри пълният си потенциал)
От това което си спомням феновете на ЦСКА искаха да го линчуват

Да те питам аз тебе сега на кой отбор си фен клониш май към Левски за да спориш толкова? :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 май 2009 15:24

collector написа:Я млък бе!Все наши кадри взимате.Манолов къв е?Пиргов и той като юноша дойде при нас.

А на вас втори Ботев ли трябва да ви викаме? Я се успокой малко, някой играч като мине за една година при вас и става ваш кадър... Промити мозъци колкото щеш!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 15:27

collector написа:
mursusaid написа:parmalat,всички извън цска и левски мислят като теб,ама няма смисъл да се спори със заблудените сини и червени.А на онзи дето ми приказва глупости тука,4.море играел с играчи на цска..И кои са тези играчи на цска???? това че има няколко човека които са дошли при нас след като последно са играли за вас ,не значи че са ваши юноши ;) то по твоята логика и кривия е юноша на левски,нищо че последно игра за отбор от туррция.Георги Илиев и той ли е ваш,само защото е бил известен период от време при вас,нищо че юноша на Черно море.А и като са били при вас какво променя това.Щом сега сса при нас,значи не сте ги искали,недей ми писка сега колко са ваши след като ви бихме.Знам,че те яд ама няма как ;)

Я млък бе!Все наши кадри взимате.Манолов къв е?Пиргов и той като юноша дойде при нас.

Така ясно е щом е минал някой през ЦСКА е тяхна собственост дори 10 метра под земята да се намира жигосат ли те с петолъчката веднъж ти остава цял живот.
:lol:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 май 2009 15:29

Пиргов е юноша на Пирин. Ясно е колкото е запознато момчето с футбола. Само си плямпа тука колкото да се намира на приказка. :lol:

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 19 май 2009 15:31

Пиргов дойде като юноша в ЦСКА.А че е играл малко в Пирин е вярно.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 15:34

Добре де, за 3ти път - Черно Море къде в момента се намира в юношеските формации? Щото аз знам чудесно Левски къде се намира. Или сигурно пак е заради купени мачове? :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 15:34

Добре де, за 3ти път - Черно Море къде в момента се намира в юношеските формации? Щото аз знам чудесно Левски къде се намира. Или сигурно пак е заради купени мачове? :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 15:39

Ticha написа:Пиргов е юноша на Пирин. Ясно е колкото е запознато момчето с футбола. Само си плямпа тука колкото да се намира на приказка. :lol:

Club information
Current club Cherno More
Number 26
Youth career
1996-2003 Pirin
Senior career1
Years Club App (Gls)*
2003-2005
2005-2008
2008
2009- Pirin
CSKA Sofia 08 (0)

CS Otopeni 04 (0)
Cherno More 44 (0)

National team2
2005- Bulgaria U21 12 (0)

Тук ясно пише,че е юноша на пирин
[center]R.I.P[/center]

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 19 май 2009 15:39

Аз съм фен на Скала Бов, ние сме отборът на бъдещето. Догодина атакуваме мощно В група. Моля модераторите да отворят раздел за любимия ми отбор, където да обсъждаме нещата с другите привърженици на Скала.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 15:46

tprodanov написа:Добре де, за 3ти път - Черно Море къде в момента се намира в юношеските формации? Щото аз знам чудесно Левски къде се намира. Или сигурно пак е заради купени мачове? :mrgreen:

Ето ти отговора
Юноши на Черно море отново печелят международен турнир
Младите моряци родени 1994 и 1992 г. взеха участие в международния футболен турнир под егидата на UEFA в град Катерини (Гърция). Юношите младша възраст(1992 г.) с треньори Венцислав Маринов и Иван Николов попаднаха в
една група с VSR-Flamersheim-Германия, Academia Dimoi Mikras-Гърция, LPS-Pitesti-Румъния и FC Arjes-Румъния. В груповата фаза възпитаниците на Венци Маринов бяха безапелационни като постигнаха 3 победи и едно равенство съответно срещу VSR-Flamesheim с 2:0, Academia Dimoi Mikras с 3:0,LPS-Pitesti с 3:0 и FC Arjes 1:1. С тези резултати те заеха първото място в групата. На полуфинала срещнаха FC Bezania като победата с 2-0 ги класира на финала. Там ги очакваше FC Arjes. В редовното време мачът завърши 0:0, след което следваха дузпи. Нервите на младите моряци не им изневериха и те победиха с 5:4. За най-добър играч при родените 92 г. бе
избран ©
Юноши, родени 1994 г.

Илиян Капитанов.
За децата родени 94г. с треньор Димитър Митов жребият определи да попаднат в една група с едни от водещите отбори на домакините от Podos F. Academia Dispili, AE. Filiroi , Olimpos Leptokardia и Academia Platamonos. И тук нещата не бяха по-различни. Класата на моряците бе очевадна - 3 победи и 1 равенство съответно 3:1 , 2:0 , 2:2 , 6:0. И отново първо място в групата за моряците. На полуфинала те се изправиха срещу Academia Kavalas . С красив гол след заучена комбинация те
измъкнаха победата с 1:0. На финала те срещнаха победителят в другата група -FC Vataniakos. В оспорван и изпълнен с емоции двубой, възпитаниците на Димитър Митов грабнаха заслужено победата с 2:0.

Да припомним, че това е втори международен успех на малките моряци след успеха на турнира Blue Adria Cup в Италия те отново печелят силен международен турнир
Изображение
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Футбол - България”