Коментаторите на мача Левски-ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Коментаторите на мача Левски-ЦСКА

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 13:57

LOKO_SF_FOREVER написа:
a boy named goo написа:Вчера нито един коментатор не беше червен. Ивайло Ангелов е локомотивец, докато Никола Ибришимов е левскар.

ИВАЙЛО АНГЕЛОВ ЛОКОМОТИВЕЦ???????ТИ БРАТО ЛУД ЛИ СИ????ТОЯ 100 ПЪТИ СИ Е ПРИЗНАВАЛ ЧЕ Е БОЛЕН ЧОРБАР.НЕЩО МН СИ СЕ ОБЪРКАЛ БРАТО ;)

Локомотивец е, бяха направили анкета на спортните журналисти в която всеки журналист трябваше да посочи на кой отбор симпатизира. Та Ивайло Ангелов беше посочил именно Локо София. Спомням си много добре, тъй като аз също се бях изненадал, защото го мислех за цесекар.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 10 май 2009 13:59

a boy named goo написа:Вчера нито един коментатор не беше червен. Ивайло Ангелов е локомотивец, докато Никола Ибришимов е левскар.

В огромна грешка си - въпросния тъпанар Ангелов е чорбар та дрънка!!! В 12 минута разправяше, че цдна са смачкали Левски, а в края на полувремето как не бил виждал по-слаб цдна!!! Абсолютен смешник!!! Крайно непрофесионално е, да демонстрираш фенски пристрастия, когато морала и етиката на практикуваната от теб професия да изисква да бъдеш просто обективен!!! Евала на Мичмана, беше левскар до дъното на костния си мозък, но нито веднъж не показа, че е левскар докато коментираше няколко дузини дербита!!!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 10 май 2009 13:59

florentin_petre написа:От Русе съм фен съм на ЦСКА бях на стадиона беше УНИКАЛНО, незнам как е бил коментара, мога да кажа че на стадиона си е тръпка, а това че истъпленията на Лумпените намаляват има шанс да се завърнат всички фенове по стадиона а не да се мъчат пред телевизорите, дерзайте ЦСКАри загубата си е загуба има 4 мача горе главите каквото е писано ще стане, според мен и двата отбора нямат сили за ШЛ!!!

За момента нямат сили , но при добра лятна подготовка , качествени попълнения и повече играчи със синя или червена кръв от ШКОЛАТА / както вчера в ЛЕВСКИ бяха 6ма/ ...може и да има шанс шампиона ни , който и да е той ...
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 май 2009 14:05

a boy named goo написа:Вчера нито един коментатор не беше червен. Ивайло Ангелов е локомотивец...

...а Мечо Пух е топчия.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 14:09

The deacon написа:

В огромна грешка си - въпросния тъпанар Ангелов е чорбар та дрънка!!! В 12 минута разправяше, че цдна са смачкали Левски, а в края на полувремето как не бил виждал по-слаб цдна!!! Абсолютен смешник!!! Крайно непрофесионално е, да демонстрираш фенски пристрастия, когато морала и етиката на практикуваната от теб професия да изисква да бъдеш просто обективен!!! Евала на Мичмана, беше левскар до дъното на костния си мозък, но нито веднъж не показа, че е левскар докато коментираше няколко дузини дербита!!!

Ами какво да кажем ние за Никола Ибршимов, който всеки път когато ЦСКА играе и вкарва гол, той все едно получава по един шамар. Споням си миналата година, когато ЦСКА вкара на Левски, та тогава Ибришимов щеше да получи инфаркт. Дори и мачовете ни в европейските турнири е показвал неприязън към ЦСКА, което няма нищо лошо, всеки си има любим отбор .
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 10 май 2009 14:18

Един беше Мичмана момчета ...лека му пръст ! Ще си остане вечен и недостижим !
ЛЕВСКАР до гроб!

KellyB

Мнениеот KellyB » 10 май 2009 14:23

Целия смотан, пардон - спортен ;) , екип на жалката БНТ са чорбари! Справка - когато ЦСКА победи в даден мач, коментара е, че са играли много силно; когато Левски бие винаги противника му е слаб. Колкото за професионализма на всички... просто е смешно да се говори. Те даже нямат идея къде е най-добре да се разположат камерите, а останалото си е пълна трагедия!

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 10 май 2009 14:30

Аз бях в сектор Г и още не знам какви бяха тия огромни знамена дето обхващаха целия сектор.Иначе левски имаха некакви плакати с лицата на некакви хора и неккакъв лъв до емблемата им.Некой ако знае какви бяха наще да пише.

bomber
Контакти:

Мнениеот bomber » 10 май 2009 14:32

Пичове, слушайте си Дарик, като мен и няма да се дразните. Хората там са си професионалисти, вчера отново беше така, разбира се с чувствд за хумор

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 май 2009 14:45

collector написа:Аз бях в сектор Г и още не знам какви бяха тия огромни знамена дето обхващаха целия сектор.Иначе левски имаха некакви плакати с лицата на некакви хора и неккакъв лъв до емблемата им.Некой ако знае какви бяха наще да пише.

Изобразените на нашите плакати са светли личности от историята на България. За теб те са "некакви" защото:
а) ти не си българин;
б) не знаеш историята на България;
в) ти си прост чорбар (различно от цесекар), верен последовател на Дудучето;
г) всички изброени;
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”