Б група остана с 11 отбора три дни преди началото на сезона
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Б група остана с 11 отбора три дни преди началото на сезона
Да се смее или да плаче човек ! Тези малоумни управляващи футбола ни, наистина не могат да вземат едно правилно решение. Ако са взели такова и съм го пропуснал, моля за извинение. Десетки пъти съм писал, толкова ли е трудно да се изискват банкови гаранции ? Толкова ли е трудно да се отреже някой който не може да изпълни условията за участие било то А или Б профи-смешна футболна лига ? Да се махат всичките до един, Фурнаджии, Камен Костадиновци и ред друга паплач дето не са се събличали даже и в часовете по физическо. Аз сега очаквам да излязат тъпаците и олигофрените и с пяна на уста да ни убеждават как това не е тяхна отговорност и прочие. Те за какво отговарят ? Освен за Преслава, както е писал преди мен човека и синчето да се се вози в служебната джипка , нищо че убиват и хора по пътищата. Деееба изродите, не ми издържат нервите вече. Повече от 30 години слушам как всичко е на ред в тази кочина и никога няма виновни. Ако случайно има, то винаги е колективна вина. Демек пиши го бегъл. Такава ни е държавата , смешна и измислена такъв е и футбола. Младите да хващат пътя на вън, там където има ред, закон и уважат труда на хората.
boyan_kn написа:Най-добре последните 3-4 от "А" група да ги пратиме в "Б", за да запълниме бройката. Йоката ще мачка наред тогава, а Гари и Рамон от маълътъ ще ги минават по трима-четирима. Това е пътя към спасението от шиша на Иртиш-а
4 от София може да им пратим червените и локото по задължение а ние със Славия за наказание.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Няма да се учудя, ако групата завърши с още по-малко отбори, след като няколко се откажат по време на първенството.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
minchev_1951 написа:Тъкмо се отвори парашута на Дунав и Бистрица. Нали искаха да участват в Б група?
аре стига с тези Бистрица бе , къде ще играя тези на кои стадион може би на
Арена ди Банкя
OFK PIRIN
haha написа:Няма да се учудя, ако групата завърши с още по-малко отбори, след като няколко се откажат по време на първенството.
съимениците от Разлог до 2 седмици ще хвърлят кърпата и те заплати няма, футболисти няма , организация и куп други проблеми
OFK PIRIN
- Captain Stottlemeyer
loko1 написа:БФС нелегитимни ще се събират да умуват.
Няма какво да умуват, всичко е пределно ясно написано в Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС за сезон 2013/2014 г., член 5 (2). Всичко останало са словоблудства на хора без работа, явно скучаещи и / или напечени от жегата ...

П.П. Интересно ми е, как ще коментират казуса радетелите за големи "А" и "Б" група - с по 16, 18, че някои малоумници предлагаха и 20 отбора!...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
В събота 18.30 мин. когато ще се играе приятелският мач по случей 40 г от влизането на Пирин Благоевград в А група , очаквам подаръка от Боби Михайлов да бъде покана на Пирин в Б група между другото и той е поканен за тържествата ще видим
OFK PIRIN
minchev_1951 написа:Тъкмо се отвори парашута на Дунав и Бистрица. Нали искаха да участват в Б група?
Искат ама няма кой да ги пусне . И ще остават Б група с 11 отбора .
kakyw cirk бе приятел пари няма а държавата неха дава пари за някакви измислени спортове а не кадето трябва за училщен спорт и футболParmalat написа:Няма такъв цирк.Един след друг отборите се отказват.Светкавица и Чавдар Етрополе вече потвърдиха че няма да участват,а до часове се чака и Миньор Перник да се откаже.Кога ще се изисква даден отбор да докаже,че има средства осигурени до края на сезона?Като нищо ще има и нови отказали се отбори.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Аман от мераклии да "запълват" "Б" ФГ до абсолютно ненужните 14 или, не дай Боже, 16 отбора! Сега има шанс "естественият подбор" да прочисти футбола, доколкото е възможно да бъде прочистен, от вегетиращи клубчета. Нищо против историята на Дунав, Хасково, единия от наследниците на някогашния Пирин Бл, но те не са заслужили с играта си и с организацията си да играят в по-горно ниво! А пък за недоразумението от село Бистрица, Софийско, не ми се и коментира - няма ли я един ден Тиквата, пак са в "Б" Окръжна ФГ...
Погледнете първенствата на страните от нашата черга - един пример, Хърватска, която е по всички показатели пред нас - и на клубно, и на репрезентативно ниво, има в Първа дивизия само 10 (десет) отбора, концентриращи качество.
Това е мое мнение, така или иначе е без значение... Очаквам утре "Б" ФГ да бъде попълнена от няколко седморазредни към днешна дата клубчета, а тя към януари пак да се смали от само себе си...
Погледнете първенствата на страните от нашата черга - един пример, Хърватска, която е по всички показатели пред нас - и на клубно, и на репрезентативно ниво, има в Първа дивизия само 10 (десет) отбора, концентриращи качество.
Това е мое мнение, така или иначе е без значение... Очаквам утре "Б" ФГ да бъде попълнена от няколко седморазредни към днешна дата клубчета, а тя към януари пак да се смали от само себе си...
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!
Върни се в “Футбол - България”