Оспорвано футболно първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Оспорвано футболно първенство

Мнениеот Lyubaka01 » 30 юли 2013 10:13

luxorus написа:
Lyubaka01 написа:
DarkPsy написа:
Lyubaka01 написа:
Enter написа:Чак пък оспорвано...
Изпадащите се знаят със сигурност-Любимец,Нефтохимик,Гоце Делчев и Локо Сф, а първите три места са за Лудогорец,Левски и Ботев Пд /във възможно всякаква комбинация/.

Като си толкова сигурен, че Локо Сф ще изпадне, готов ли си да вържам бас за което? Да кажем на по 100лв?

Аз да!

ОК. Как ще го организираме?

дайте парите в мен :) ,аз после ще изплатяна победителя.
Срещу малка комисионна! :)

:)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 юли 2013 10:22

Комисионната е 150 кинта :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 30 юли 2013 10:25

Литекс и Лудогорец ще са първи и втори, останалите да се нареждат. 8-)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юли 2013 10:37

Вярно си е ,че е оспорвано първенството.Качеството обаче е на селско ниво.Истината не е ,че провинциалните отбори са изравнили сили ,а това ,че ЦСКА и Левски слязоха до тяхното ниво.В същото време футбола ни и като национален отбор е на дъното ,а другаря Фелайни се издига в управлението на УЕФА заради близане на задници и участие в организирано "ЧЕРНО ТОТО" !
Събудете се БЪЛГАРИ.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 30 юли 2013 10:38

JohnnieWalker написа:Комисионната е 150 кинта :mrgreen:

ШШшшшшшшш,ти да не си от КТБ,нищо лично :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 30 юли 2013 11:06

Ай стига дивотии , повдигало се качеството на футбола без ЦСКА и Левски. Да бе , голямо повдигане пада. Отпадания в предварителните кръгове на турнирите.Дано не съм лош пророк , но нищо добро не ги чака новите бойци Ботевъ и Лудогорец ,утре и вдругиден вечерта.Тъй че , чак повдигане на нивото без ЦСКА и Левски.Все едно да махнат Барса и Реал от Испания , че да им се вдигне нивото или Байерн от Бундеслигата. Майтап нещо май с това повдигане.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 30 юли 2013 11:16

Да, първенството стана по-интерстно, но в никакъв случай по-силно. Въпроса е, че големите отбори са слаби и се изравниха с провинциалните. Така всичко върви надолу и в Европа ще тръгваме от първия кръг, което е направо срамно. Ботев засага дават индикации за нещо по-голямо, но ще видим докога. Нов отбор са и не са дорасли за титлата. Конкуренцията обаче е слаба и и това прави мисията възможна. Ще видите, че най-много след два-три кръга ЦСКА и Левски ще се вдигнат и всичко ще си дойде на мястото. При Армийците ще бъде по-трудно, но с помоща на Стойчо и на публиката нещата ще потръгнат. Левски също ще се стегнат, защото взеха добър треньо, имат пари за заплати и не ги бавят и най-вече ще направят организация за 100 годишнината. С няколко думи, няма да се спрът пред нищо, зада спечелят първенството, че да може Батков да ликува за празника.

Onq

Мнениеот Onq » 30 юли 2013 11:29

Правете разлика между безумно слабо и оспорвано.Да се закрива веднага.Изкопахме дъното и излязохме в Австралия.

foevoise
Контакти:

Мнениеот foevoise » 30 юли 2013 11:52

Excuse, I have thought and have removed the message
Purchase Himcolin Online. Purchase Generic Without RX
Himcolin

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 юли 2013 12:00

Lyubooo написа:напълно подкрепям тази теория.
и аз съм на мнение, че изкуствената хегемония на Левски и ЦСКА спъваше развитието на футбола ни.
сега вече имаме Литекс и Лудогорец, покрай тях с различна сила светят Берое, Ботев, Черноморец, ЛокоПд и още няколко отбора.
само БФС и Гонг трябва да попречупят фенщината си и да станат малко по професионални!
кофтито е, че изостанахме много от Европата, но поне вече има повечко интрига в професионалната ни лига :)

"Изкуствена хегемония"
Изображение
На някои жегата им идва в повече.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - България”